Jump to content

Un vis devine realitate... Porsche Cayenne Turbo

superalfi

Postare recomandată

Lambo și eu as lua unul în culoare țipătoare :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

100

• xht20

28

• JUG

22

• Bogdan_wrc

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

... si in al 2-lea rand masinile "exotice" arata foarte bine daca au o culoare "tzipatoare" ...

Cu scuzele de rigoare fata de Andrei, a nu se considera ca jignesc pe cineva sau ca sunt invidios.

corad0, tie ti se pare Cayenne o masina exotica?? Nu spun ca e banala, dar nici exotica

Modificat de xht20
Link către comentariu

Brandul Porsche poate intra in aceasta categorie linistit (excludem Cayenne si Panamera S sau diesel...sa zicem...desi sunt si ele destul de rare...), iar modelul Cayenne Turbo....poate fi catalogat "exotic" la un price tag de 150 000 eur ddp si performante de supercar  ;)

Modificat de corad0
Link către comentariu

o masina ar trebui sa iasa in evidenta? si mai ales..prin culoare? dar cine-si ia masina sa iasa in evidenta?

parerea mea e fix invers. sa fie "stearsa" la exterior. 

daca vorbim de Ferrari, da..rosie. Lambo galbena..dar Porsche..neagra sau argintie. 

end of OT

Link către comentariu

Celelalte modele da, dar Cayenne in niciun caz. Doar ca face 150.000€ nu o face exotica, si noul Range Rover ajunge la 150.000€. Asta e exotica? Mnah, asta e parerea mea. E normal sa fim diferiti

Link către comentariu

Nu TREBUIE sa iasa in evidenta, gusturile nu se discuta, cum ziceam mai sus....omu si-a luat Aventador negru (normal ca iese in evidenta si asa, dar ar iesi mult mai in evidenta o culoare "deosebita").Am vazut Ferrari albastru inchis si argintiu...nu TREBUIE sa iasa neaparat in evidenta....dar asta nu inseamna ca un Porsche  nu ar arata bine si galben deschis :D

Asa e, nici mie nu mi se pare Range Rover "exotic" insa cu un kit ARDEN probabil ca o poti cataloga "exotica" :)  Porsche mi se pare mai special prin brand si sportivitate in primul rand...si Cayenne Turbo cam asta e, chiar daca e suv..e totusi Porsche.....acuma cum zici si tu...e dreptul nostru sa avem pareri :P  

Modificat de corad0
Link către comentariu

un 911 turbo (modelul 991) galben suna bine :)

Modificat de superalfi
Link către comentariu

Nu o sa va vina sa credeți...

Ieri am aflat de la directorul de vânzări de la Movit ca firma a intrat în insolvență...

Noroc ca nu apucaserăm sa plătim avansul asa ca am răsuflat ușurați și eu și Alex... :)

Azi am plasat comanda pt PCCB - urile de la Porsche asa ca le pun pe astea.

Oricum ies mai bine la bani și acum pot sa vând și kitul OEM de frâne

All is well when ends well...

Foarte adevărat!

Link către comentariu
Am un amic doritor al franelor tale OEM...:)

Ok. Hai sa vorbim atunci. :)

Bogdan - îmi place sa merg și cu R-ul dar timpul e scurt totuși...

Probabil ca o sa o dau.

Link către comentariu

Ma bucur cand vad orice masina care trece prin mainile lui cristi (dub detailing) si....."bestia" a iesit wow :) felicitari si comentam daca incarci pozele aici :d

Link către comentariu

Am rămas impresionat de cum a lucrat Cristi și la ce rezultate a ajuns :)

Sunt putini care pun cu adevărat pasiune în ceea ce fac, dar pot sa spun clar ca Cristi este unul din ei. Jos pălăria!

Ii mulțumesc pt tot și recomand cu încredere!

Merci Teff pt recomandare!

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

pozele sunt de la spalatorie? unde o speli?

Link către comentariu

exact - la Concorso o sa o spal iar pozele sunt de la Dub. 

Mi-am luat o carpa d-aia smechera - wonder towel sau asa ceva pe care sa o am in masina si cand nu pot ajunge la Concorso o sa ii pun sa o stearga cu carpa mea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!