Jump to content

Un vis devine realitate... Porsche Cayenne Turbo

superalfi

Postare recomandată

Carbotech sunt foarte bune, dar scartaie toate din pacate, inclusiv 1521 Bobcat(cele de baza).

Avantajul lui RS29, motiv pentru care ti l-am recomandat, este faptul ca e o placuta endurance, potrivita pentru masa si inertia mare a Cayenne-ului. Din acest motiv este rezistenta si destul de prietenoasa cu discurile.

Carbotech are ca echivalent RP2, dar le-am vazut la altii si fac precum trenul in gara.:(

Mai poti verifica si ce ofera Perfomance Friction. Unii jura ca sunt "tzatza de matza". :))

Modificat de JUG
Link către comentariu
  • Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• superalfi

100

• xht20

28

• JUG

22

• Bogdan_wrc

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am notat Merci!

Facem research :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Feedback - am mai mers azi cu Porsche-le cu PCCB si pot spune ca imi cam incepe sa imi placa feeling-ul cu ceramice. Am mers sportiv un pic si chiar se simte - iti da incredere foarte mare si siguranta - aproape ca nu iti vine sa crezi in ce interval scurt de timp poti frana cu o apasare usoara a pedalei.

E clar ca este altceva fata de steel - initial bite-ul totusi e semnificativ mai bun si faptul ca una dupa alta nu se simte nici o diferenta.

Continuam research...

Link către comentariu

Ce sa mai atata research....da comanda la cei de la MOVIT :D

Da-mi voie sa va corectez, Alcon vine cu DS2500 sau cu Pagid RS4-2. :)

RS29 costa de doua ori jumate pe atat. Ce bine era daca venea cu RS29...:D

Ai dreptate, nu cu RS29. Dar nu ai dreptate cand spui DS2500 sau RS4-2. Alcon pentru R are aceleasi placute ca Alcon Superkit pentru GTR: Pagid RS9-2. Confirmat acum 2 secunde de Daniel JDL

Link către comentariu

da - e o optiune cu care cochetez! :) mai am timp inca pentru ca oferta care mi-au dat-o este valabila cu cei 10% discount pana la finele lui Martie

Mai se pune intrebarea daca ajung sa comand - iau doar pe fata? sau iau si pe spate de la inceput? oricum pe alea de pe spate le pot pune oricand ulterior daca cred ca ar fi cazul - ceea ce nu prea cred totusi - e vorba de look doar.

Oricum sunt destule masini care vin cu ceramice doar pe fata

Link către comentariu

Daca cei de la Movit au spus ca nu e nici o problema daca iei de inceput doar pe fata, iti dai seama ca oamenii nu arunca vorbe aiurea in vant :D Poti lua fata pentru inceput, si vezi pe parcurs

Link către comentariu

asa este - corect. Nici macar nu au incercat sa faca vanzare - ceea ce este de remarcat

Link către comentariu

Poze cu kitul de GtS. A ieșit foarte mișto. Am și vopsit restul elementelor în culoarea caroseriei.

Mai rămâne jumătatea inferioara a barii spate când umblu și la interior un pic ca sa le fac în același timp.

:D

Se vede ca jantele astea sunt mai în interior fiind pe 8.5 dar le pun acum pe cele de vara care sunt pe 21 și cu 10 și am și distanțierii de pus.

Zilele astea comand și ceramicele de la Movit pt față asa ca la iarna trebuie sa iau un alt set de roti de iarna pe 20.

Deja am ochit niște BBS-uri (SV) care mi-au plăcut.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

post-5367-13634289989062_thumb.jpg

post-5367-13634290135589_thumb.jpg

post-5367-13634290223057_thumb.jpg

post-5367-13634290313254_thumb.jpg

post-5367-13634290408386_thumb.jpg

post-5367-13634290512892_thumb.jpg

post-5367-13634290621028_thumb.jpg

Link către comentariu

am pus si pragurile iluminate de la Techart si rotile de vara pe 21 cu distantierii tot de la Techart (10mm spate si 7 mm fata) :)

poze

post-5367-0-65232700-1363703037_thumb.jp

post-5367-0-67342200-1363703042_thumb.jp

post-5367-0-20777500-1363703047_thumb.jp

post-5367-0-95960400-1363703054_thumb.jp

Link către comentariu

more pics (foarte curata) - astea de dinainte de a veni iarna asta tarzie

Recomand spalatoria din Baneasa - Concorso - sincer nu am fost pana acum la ea - e foarte tare. :)

Am comandat si Movit-urile ceramice - merci Alex! :)

Le asteptam cu interes.

post-5367-0-74540300-1364374037_thumb.jp

post-5367-0-54730200-1364374063_thumb.jp

post-5367-0-11400800-1364374069_thumb.jp

Modificat de superalfi
Link către comentariu

E buna Concorso, intr-adevar.

Andrei, ce opacitate are folia, ca nu mai stiu?

Link către comentariu

si pe spate si pe fata aia maxim autorizata - dar nu mai stiu exact cat e ca %

Link către comentariu

Admir curajul de a modifica o astfel de masina la asa scurt timp de la cumparare. Eu as mai fi asteptat cateva luni, sa ma plictisesc un pic dupa care as fi inceput unele modificari astfel incat mereu sa am impresia ca am o masina noua :).

Totusi o astfel de masina nemodificata avea sansa sa devina in timp de colectie si sa isi pastreze valoarea mai bine iar mai apoi, cu multa rabdare si intretinere chiar sa o creasca...

Masina e extraordinara si am toata admiratia pentru oamenii care inca mai cumpara benzinare V8 in aceasta perioada tulbure ptr industria auto.

Link către comentariu

merci frumos! :)

daca tot m-am gandit sa fie custom - atunci sa fie custom pana la capat  :icon_thumleft:

Link către comentariu

daca tot m-am gandit sa fie custom - atunci sa fie custom pana la capat  :icon_thumleft:

+1 

Toata admiratia pentru masina! Am stat cu ochii pe topic de la inceput si abia acum am avut ,,curajul,, sa postez!

Superba!

Link către comentariu

"Baga" si o culoare custom! :D 

post-79494-0-55805100-1364381603_thumb.j

post-79494-0-13567800-1364381607_thumb.j

Link către comentariu

era si asta o treaba interesanta dar acum nu e cazul totusi. Imi place mult negrul metalizat de la Porsche

Link către comentariu

Stai linistit ca e bine cu negru.

Verdele ala ar trebui asociat cu un turban pe cap si o nevasta in burca, iar tu nu imi pari genu'. :))

Modificat de JUG
Link către comentariu

"Culoarea" poti sa o alegi fara batai de cap si la costuri reduse prin colantare, nu e neaparata nevoie de o vopsire integrala....si mie imi place foarte mult negru (am avut 3 masini negre pana acum), desi o masina neagra nu prea iese in evidenta..in schimb se vad toate zgarieturile si firicelele de praf.Un Cayenne S sau Diesel care costa jumate arata "cam" la fel cu un turbo (mai ales daca este negru).Important e ca stii tu ce conduci si asta conteaza ;) Mie sincer mi-ar placea o culoare "turbata" pe o masina de genul acesta, in primul rand ca este top of the range (pana sa apara turbo S) si in al 2-lea rand masinile "exotice" arata foarte bine daca au o culoare "tzipatoare" :D Un "coleg" a optat la al sau Aventador culoarea  neagra, desi daca eram in postura de a alege un Lambo probabil ca l-as fi luat verde, galben sau portocaliu :) Ce bine ca nu am astfel de probleme! :))

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!