Jump to content

GOLF V R32 VS GOLF V GTI

playhard
 Share

Postare recomandată

de acord ca probabil n-o sa fie r32 puternic modificate la noi... cineva care ar face asta probabil si-a luat deja wrx sau evo... cat despre gti... la cate sunt... s-o gasi careva la un moment dat sa-i puna quattro-u de pe a3 tfsi quattro :)

ce ziceti de asta :)

asta e raspunsu la primele posturi in care se vorbea de diferenta dintre r32 si gti legat de tractiune :) total fara legatura fata de ultimele :(

Modificat de djorkaeff
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_T_Z

9

• razdan

8

• auto-extreme

5

• SpeedeR

5

cat despre gti... la cate sunt... s-o gasi careva la un moment dat sa-i puna quattro-u de pe a3 tfsi quattro :(

ce ziceti de asta :P

ce sa zicem...nu mai zicem nimic...cand e ziua ta? ti-as face cadou un glont no offence :) :) :)

Link către comentariu

Quattro-ul de pe A3 e de fapt Haldex :) .Sau poate ma insel si A3 are motor longitudinal :D

Dar nu mai ziceti la nimeni...Oricum...daca as avea banii....m-as arunca KLAR la R32...sau si mai tare la A3 NF 3.2

Modificat de tazzz
Link către comentariu

. cat despre gti... la cate sunt... s-o gasi careva la un moment dat sa-i puna quattro-u de pe a3 tfsi quattro :)

ce ziceti de asta :D

exista kituri de conversie deja...dar cei ce fac asta, sunt un pic mai redusi.. gti e tractiune fatza...

cu banii pe care ii bagi iti luai r32 si ar mai ramane cativa in plus, si daca vrei tfsi cu integrala, S3 e raspunsul...asa k nu vad problema...

aaa..si se scrie si offence si offense :D

Link către comentariu

nustu exact cat ar costa un kit de conversie... asa ca nustu unde e mai ieftina treaca.. iar banii raman problema mereu :) dar de-acord, daca ai bani mai multi, r32 sau s3. eu ziceam ca dintre toti cu gti o pune careva mana pe bani la un mom dat si decat sa-ti schimbe masina, si-l face 4x4 pal lui.

a3 eu stiu ca are tot motor transversal..

stie cineva ce turbina mai mare merge pe tfsi-u care e si pe gti? stiam k04.300 dar ia-l de unde nu-i...

Link către comentariu

poti sa faci din fwd si rwd insa iti trebuie 10 mii ca popa...trebuie sa tai din sasiu...sa-i pui haldex la fel trebuie taiat din caroserie...gandeste inainte sa faci pe inteligibilul :(

Link către comentariu

Mult prea complicat djorkaeff nu cred ca are nimeni masina de facut experimente de calibrul asta.Gandeste-te la ce a zis zGb ...eu unul nu m-as apuca sa tai din sasiu.Si totusi ma gandesc ca si S3 e mult prea scump de exemplu fata de un Impreza WRX Sti. Una sunt modificarile serioase la motor alta e sa te apuci sa tai cu flexu din masina...eu nu cred ca se va baga nimeni vreodata sa faca asta ...cel putin la noi. :hainoroc:

Link către comentariu

la noi in nici un caz...si pe mine ma apucase nebunia asa de curiozitate...probabil daca as fi avut RWD pe golf nu mi-ar fi trebuit alta masina...am pus un topic pe tdiclub...mi s-a spus ca doar in cateva locuri in europa poti sa faci asa ceva si cu investitii enorme...10.000eur cred ca e destul de putin pt o asemenea operatiune...daca ai 4x4 e mult mai usor s-o faci rwd

Link către comentariu

nu stiam ca tre taiat din masina, ma gandisem ca daca pe acelasi sasiu se poate pune si FWD si AWD din fabr, se poate si dupa..

de-acord cu banii daca e asa de scump, mai bine-ti iei subaru sau ceva din categ lui in leasing mai lung :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!