Jump to content

GOLF V SPORT-LINE

cosmin66gmc

Postare recomandată

masina are in jur de 270 km.  dar nu asta e problema. Am discutat cu multi care au montat axe cu came AM si nu tin foarte mult maxim 100 km daca are tot ce ii trb.

Ea oricum a fost schimbata dar nu si restul de piese ( tacheti , cuzineti , etc) si asta poate duce la uzura ei prematura.. In fine maine vedem rezultatul.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cosmin66gmc

53

• cogdao

12

• Radu_Alecs

3

• Riderx

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna seara tuturor . Masina am reusit sa o fac , azi am schimbat si uleiul in rest totul e ok. Pe saptamana viitoare dupa ce se mai rodeaza axul si cuzineti , sa mai fac o reglare la avans.

Inainte imi statea la 0.5 si acum sta la 0.7 si consuma cu un litru mai mult, dar astea sunt nimicuri si se vor rezolva :D .

Modificat de cosmin66gmc
Link către comentariu

Cum vi se pare Duralube HD diesel ? o merita sa bag in motor (270mi km) ? are vreun efect pozitiv? Voi ce ziceti?

Link către comentariu

Si eu am facut teste cu uleiul, cred ca mai bine bagi Castrol, cel recomandat de producator.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Ca si ulei-uri am testat Mobil 1 5w-30 (bun) Castrol Turbo diesel 5w-40 ( slabut, il papa repede) Motul 505.1 5w-40 ( Foarte slab) Toate aveau specificatie pt PD.

Link către comentariu

Eu am incercat cu Liqui Moly 5w-40 si Mobil 1 5w-40 la golful anterior 1.4 mpi. La actuala am Castrol 5w-30, n-am observat nici o diferenta intre ultimile doua, primul facea motorul mai galagios iarna, zgomotul tachetilor mai pronuntat.

Link către comentariu

Azi am adaugat duralube diesel hd

S-a redus un pic zgomotul motorului dar in rest e la fel. Am facut 70km si poate si din aceasta cauza nu se simte prea mult

Link către comentariu
  • 1 month later...

Azi am reusit sa schimb un rulment pe spate . In alta ordine de idei ma gandeam sa imi pun logo-ul de pe R gti. Voi ce ziceti?

post-50722-0-37096200-1371076541_thumb.j

post-50722-0-20237800-1371076551_thumb.j

Link către comentariu

Poze noi dupa baitza

post-50722-0-83715600-1371154055_thumb.j

Modificat de cosmin66gmc
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumusica :)

Cred ca i-ar sta bine cu bara fata si fusta spate schimbate, eventual cele de GTI.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Buna seara. Azi am achizitionat un set de pleoape pe care le-am si vopsit si maine vor fi montate pe masina . In rest am schimbat cautatorul de la cutie (avea joc si era enervant ) + un ambreiaj nou sachs .

post-50722-0-33145100-1382734522_thumb.j

post-50722-0-89065200-1382734713_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

Buna seara. Azi am reusit sa vopsesc bara de gt si spoiler-ul de individual si maine sus pe masina. Mai am de luat grilele de gt cu proiectoare si sigla din grila. App dc stie careva unele rog sa imi trim pm. post-50722-13856609273285_thumb.jpgpost-50722-13856609371092_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Azi am reusit sa schimb pompa de ambreiaj  , cea veche nu mai facea presiune necesara pentru debraierea ambreajului.. Am luat sachs deoarece si cea originala era la fel si a tinut destul de mult. Ca si mod de schimbare este un pic cam greu ( am avut ghinionul sa sara  arcul de la pedala de ambreiaj , a trebuit sa o dau jos cu totul pentru a pune acel arc). Ca si pret a fost 170 lei . Codul este 1K0721388 AC

post-50722-0-99997200-1391713253_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 1 month later...
cristiganea24

frumoasa masina imi place cum y sta c grila de gt.cat tea costat grilla de gt si proiectoarele? si de unde ? o seara buna

Link către comentariu
cosmin66gmc

Proiectoarele au fost 200 iar grila am luat-o sh 160 de sus pana jos

Link către comentariu

frumoasa masina imi place cum y sta c grila de gt.cat tea costat grilla de gt si proiectoarele? si de unde ? o seara buna

WOW... ai omorat limba romana! 

On: Frumos Golfuletul! Poate ne vedem live la o intalnire duminica, la Sala Sporturilor!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!