Jump to content

GOLF V SPORT-LINE

cosmin66gmc

Postare recomandată

Buna seara tuturor. De vreo luna jumatate am achizitionat a 2 masina un golf v sport-line echiparea , motor 1.9 BKC 2004 blue marine pearl

Ca si probleme majore un egr care a costat 50 ron la dezmembrari , un kit de distributie ( conti-tech) care era obligatoriu 320 lei , o fulie alternator ina 82 lei , intinzator curea accesori 120 tot pe ina , ulei 5w-40 castrol PD , toate filtrele si cam atat .

Sunt foarte multumit de ea, in urmatoarea etapa ar fi sa o inmatriculez pe numele meu + asigurare .

Dotarile ei fata de trendline :

- suspensie sport oem

-volan maneta si frana de mana in piele

-lumini picioare

-senzor de lumina

-scaune sport

-jante R17 rial monte carlo

si altele care nu imi amintesc acum :D

Pretul ei a fost 5700 si am negociat la sange pana am luat-o cu 5200 + un set de jante borbet pe 15` cu cauciucuri de iarna 50%

Planuri de viitor:

-un kit de ambreiaj + volant

-un turbo mai mare + soft (140-150 )

-fusta spate individual

-bara gt/jetta

-praguri gti

post-50722-0-68689200-1353177250_thumb.j

post-50722-0-95517600-1353177292_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cosmin66gmc

53

• cogdao

12

• Radu_Alecs

3

• Riderx

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari. arata foarte bine masina ! sa o folosesti sanatos si cu cat mai putine incidente (fara daca se poate). Si eu am nevoie de o fulie de la alternator, de unde ai luat la pretu ala ? Sau daca imi poti da ceva detalii. Toate cele bune.

Link către comentariu

Frumoasa, desi jantele nu o prind prea bine.

Sper ca ai schimbat si pompa de apa!

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! frumoasa si cu potential spre mai bine...mai ales ca e in 2 usi

1 daca vrei 140-150 cp nu e nevoie de turbina

2 bara fata jetta sau gt

3 praguri gti

4 bara r32 + evacuare

5 faruri xenon look

6 neaparat alte jante

Bafta la modificari !!!

Link către comentariu

Am schimbat si pompa d apa (hepu) . In cap aveam niste bbs-uri sau oz-uri . In functie de bani care o sa dispun la primavara o sa ma gandesc .

Daca stiti pe cineva care are de vanzare bara gt /jetta in stare ok de vanzare astept un msj :D

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, imi place culoarea, desi ar merge niste poze mai pe lumina.

La capitolul jante as merge pe BBS 17".

Link către comentariu

Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos si iti doresc multi km fara probleme . Sunt curios cu cati km ai achizitionat-o , daca nu sunt prea indiscret .

Link către comentariu

in bord am 19xxxx si reali 25xxxx , dar masina se comporta ff bine la km care ii are + ca am cartea service cu tot ce sa facut la ea .

Link către comentariu

In sfarsit azi am reusit sa ii fac autentificarea si unghiu de fuga pentru jantele pe 15` , pana sapt viitoare sper sa ii pun numere :D .

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Buna seara . Azi am reusit si eu sa schimb bucsele mari de la bascula cu unele pline de cupra . Ca si impresi este mult mai stabila si rigida :D .

Pentru cei interesati de acest upgrade lasati-mi un pm.

1305017645.JPG

Modificat de cosmin66gmc
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salutare tuturor, masinutza a primit intr-un final numere noi si urmeaza in cel mai scurt timp un kit de ambreiaj + volant , au inceput sa dea semne de deces .

wobte.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare tuturor! Masina a mai primit un rcd 310, si urmeaza sa schimb ambreajul.

rcd310-45004.jpg

Modificat de cosmin66gmc
Link către comentariu

e frumoasa masina, ai si planuri mari cu ea asa ca iti urez succes si sa ne tii la curent cu tot ce faci :beer: . sa te tina cati km vrei tu fara probleme!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare tuturor!

Golfy a mai primit urmatoarele lucruri:

- una bucata cotiera

- una bucata tempomat (urmeaza sa ii mai trag firul de la calc de coloana la ecu)

- un cilindru ambreiaj Sachs

- Ulei cutie viteze pt 6 trepte 75w-febi

- un can-gateway model 2009

- urmeaza o cosmetizare completa :D

App care stiti un degresant puternic pentru a curata compartimentul motor?

Modificat de cosmin66gmc
Link către comentariu

O poza de sezon :D

Saptamana viitoare urmeaza schimbul de ulei ( am ales Motul 505.01 specific vw) + filtru ulei bosh.

post-50722-0-70901000-1359242463_thumb.j

post-50722-0-91517100-1359242697_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!