Jump to content

Noua achizitie, Golf IV 2003 1.9 TDI

trial09

Postare recomandată

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• trial09

63

• Muale

15

• Laurentiu_LWR

8

• rudiRUD

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

atunci m-ai spart, nu is prea in tema cu fiecare prelungire sincer sa fiu :)) de la razvan_blade o am, poate el stie mai multe :)) anyway mersi !:))

Link către comentariu

Pai prelungiri OEM nu sunt multe. E aia stock, pe care probabil ai avut-o inainte, asta de acum, de gti aniversar si mai este cea de V6 4motion.

Arata super bine, si eu planuiesc sa imi iau la fel. Dar trebuie completat macar cu un set de praguri :d

Link către comentariu

Din cate imi aduc aminte si din cate stiu nu este oem..cat despre praguri, nu ii cazu inca .. urmeaza jantele de vara, doar mai am nevoie de doua cauciucuri si la sfarsit trag iar ceva poze .

si da si mie imi place foarte mult cum arata, am ramas wow :)) mult face prelungirea..

Link către comentariu

normal ca ii de aniversar, i-am spus de 1000 de ori da nu intelege :))

tre sa spalam masinile si facem cateva poze impreuna apoi :)

Link către comentariu

Pai ma rog. A ta sa fi fost OEM ar fi insemna sa fie din dezmembrari. La ce m-am referit eu prin OEM inseamna originale, iar a ta este aftermarket gen replica dupa oem. Dar sunt aproape identice, singurele probleme fiind ca nu vin perfect la colturi.

Link către comentariu

noa calmeazate bah ca am prea multe pe cap acuma uit si eu :)) nu am avut timp sa fac analiza :)) las ca facem..

postarea mea era pentru razvan !

rudi, ai dreptate, m-ati luminat acu !:))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare baieti !

A venit vara si la mine ! Insfarsit !

Luna viitoare urmeaza si un polis ca deja ma seaca zgarieturile si partile mai din seria "portocale" :))

Cat despre starea masinii (tehnic vorbind), totul se prezinta foarte bine, cel putin pana acum, sunt sigur ca inainte sa vina iarna am de investit in bucsaraie...o sa-mi omoare directia, daca anu trecut n-a facut-o  :dry: .

post-112058-0-82984400-1395346992_thumb.

post-112058-0-66945700-1395347119_thumb.

post-112058-0-70880900-1395347120_thumb.

post-112058-0-41489500-1395347121_thumb.

post-112058-0-23149300-1395347122_thumb.

post-112058-0-22744200-1395347123_thumb.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!