Jump to content

Noua achizitie, Golf IV 2003 1.9 TDI

trial09

Postare recomandată

Salut baieti  ^_^

Nu am postat de ceva vreme pe aici, dar azi m-am gandit ca poate ar mai avea si altii curiozitati. Mi-am schimbat injectoarele cu unele de pe ASV 110cp, inca am softul facut dinainte, urmeaza sa-l schimb ca sa mearga injectoarele cum trebuie. Diferenta de putere ? Simtitor, nu gluma, si softul inca nu este facut. Daca aveti sansa sa schimbati injectoarele de pe alh cu cele pe asv, recomand ! Consumu deocamdata nu prea-l pot estima ca toata ziua i-am dat in bot, a ramas la 8  :D ... voi vedea zilele astea si eventual mai revin cu ceva informatii.

Noroc si o seara faina !

Link către comentariu
  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• trial09

63

• Muale

15

• Laurentiu_LWR

8

• rudiRUD

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai fa-i soft-ul ca sa mearga ok. Apoi mergi la pompa si ai sa ai un consum relevant. :) Oricum nu o sa mai ai consum de ALH, pentru ca vazut ca ti-a crescut numarul la pantof o data cu injectoare mai mari :))

Link către comentariu

a crescut umpic pantoful da o sa ma calmez eu iara, deocamdata am testato umpic sa fie ok injectoarele :)) pana acum aprox pe 1000km(700 in oras) am 6.2..daca va fi de vreo 6.5 nu o sa ma supar, numa sa mearga mai bine :)) bine ca nu afuma deocamdata, o sa adun bani de soft si vedem apoi. o singura nelamurire am, inainte la relanti aveam 0.4l/h acu arata 0.2 :))

Link către comentariu

verifica cantitatea injectata e prea putin 0.2 , de aia trage mai bine, dar nu face bine la motor, nu simti mici trepidatii la relanti a motorului ca nu e alimentat destul?

Link către comentariu

deloc..merge ca inainte, perfect, rotund si nu doar eu mi-am dat cu parerea, ci inca cativa mecanici...nu stiu ce sa zic sincer :))..

Link către comentariu

cauta ca s-a discutat pe aici despre corelarea consumului instant intre motor si computer. stiu ca se face o adaptare...

AlBundy sau Florin cu siguranta stiu mai multe

Link către comentariu

mersi de sfat ! chiar ma mir ca...ii ca si inainte la mers normal..instantu difera in schimb.. ma pun pe cautari ! mersi inca odata.

Link către comentariu

Va salut,

Am pus si eu incaltamintea de vara, cu toate ca si azi a nins...ma rog, drumul e doar ud deci, merge :)) sper ca se incalzeste sapt ce vine.

Urmeaza o suspensie sport reglabila, sa o mai las o idee pe burta, nici prea mult ca nu vreau sa o distrug pe sub... :))

post-112058-0-15580800-1364412804_thumb.

Link către comentariu

si eu am vrut sa pun jantele de vara...santa monica, dar am facut bine ca am tot amanat...se pare ca numai in iunie o sa fie vreme buna :))

dupa ce se incalzeste vremea poate mai facem ceva intalniri spontane...

bafta cu masina !

Link către comentariu

da...pe duminica se face ok, asa zic astia :)) mersi fain, app te-am vazut zilele astea undeva s-a dat o fata jos de pe partea stanga dupaia mi-am dat seama ca esti tu :)) cand se mai incalzeste putem face o intalnire !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

va salut baieti !

am montat suspensia sport ieri, astazi am avut si timp sa-i fac un "chip" :)) sta de 10 ori mai bine pe drum, erau cam vechi telescoapele vechi si na...ii o diferenta enorma :))

post-112058-0-97053700-1365524876_thumb.

Link către comentariu

Bv.Poti da mai multe detalii despre suspensie,gen firma si cu cat ai coborat-o?

Link către comentariu

Suspensia a fost folosita dar este in stare super buna, FK Automotive. Sincer nu am facut masuratoru exacte dar pot spune ca undeva la 5cm. Masca din fata (spoilerul de jos) este la 5 degete de asfalt... :)) putin cam jos dar..compenseaza stabilitatea.

Link către comentariu

Ca tot a venit vremea buna si pe la Oradea, am iesit cu Bogdan sa facem si noi niste poze cu masinutele :D deocamdata, doar atat :)) 

post-112058-0-00037300-1365699616_thumb.

post-112058-0-13280200-1365699619_thumb.

post-112058-0-38504800-1365699622_thumb.

post-112058-0-71509200-1365699627_thumb.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

fresh picture :D oglinda mare..semn negru (plasti dip/vopsea cauciucata)

post-112058-0-51729000-1366842401_thumb.

Link către comentariu

cum e plastidip, te-ai inteles bine cu el?

eu l-as folosi pt manerele interioare.

dar...ce-i cu becurile alea? e xenonul pe moarte?

Link către comentariu

este foarte ok, Ovi cu golf5-ul mi le-a facut. parerea mea este ca daca faci manerele interioare, cum tot tii mana pe ele, o sa vina jos..e vopsea cauciucata si in strat subtire am impresia ca e sensibila sa tot stai cu mana pe ea :)) in rest e super ok, ar fi fain facuta o masina intreaga :)) becurile iar sunt 6000k...culoarea asta o au de cand le-am luat, pe drum se vad alb putin spre albastrui :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut baieti, 

Maine merg cu hayon-u la vopsit, bara spate bara fata + spoilerele de la bari (fata spate) + carcasele de la oglinzi :D sunt putin matuite, ba vopsea putin puscata...

ce ziceti, ar arata mai ok cu spoilerele de la bari intr-o culoare cu bara sau sa le las asa cum sunt (plastic nevopsit) ?

O zi faina !

Link către comentariu

salut

sfatul meu este sa le lasi asa, mai ales ca e neagra masina, mai bine iti vopsesti bandourile decat fustele, s-ar vedea mai bine

pe drumurile de la noi oricat te-ai chinui tot o sa atingi cu ele la un moment dat si o sa iti zagrii/plesneasca vopseaua

am golful la fel ca al tau tot cu suspensie sport si ating mai tot timpul cu fusta din fata

frumosa masina sa o stapanesti fara incidente :Driver:

daca nu folosesti carligul da-l jos..:D

Link către comentariu
Publicat (modificat)

In primul rand multumesc, o sa pun curang carligul la taicameu..are si el golf4 si numa bine se potriveste, dar deocamdata ramane asa :))

pana una alta cu fustele ai dreptate ma mai gandesc, mi-ar parea rau sa le fac toate praf...de lovit in schimb nu le-am lovit inca niciodata :)) o sa bat in lemn..sper sa nu le nici lovesc :)) bandou din fata si oglinzile is musai ca ... inainte sa iau masina o fost schimbata bara fata si ..din pacate nu o venit cu bandou negru :( dar se rezolva maine.

app, si al tau e foarte frumos ! 

edit: revin maine seara probabil, daca nu, luni sau marti cu niste poze la rezultatul final ! :D

Modificat de trial09
Link către comentariu

Cam asta e ce a iesit .. ar trebui sa polisez ce a ramas ca ii mica diferenta intre elementele vopsite si cele nevopsite :)) ... probabil polisez ce o ramas sau chiar lacuiesc tot.. in mare parte ii ok, a iesit super bine, ma bucur ca insfarsit nu mai am pete pe masina si alte chestii :)) ... deocamdata doar pozele astea le am ...

Sarbatori fericite tuturor !!

O zi buna !

post-112058-0-14611300-1367689262_thumb.

post-112058-0-31593900-1367689264_thumb.

Link către comentariu
Adrian Marius88

foarte fain Golfuletzul...sa il stapanesti sanatos!

imi plac modificarile pe care i le-ai adus, bafta in continuare! 

Link către comentariu

De curiozitate, pentru ca si eu as dorii sa vopsesc cam tot ce ai vopsit si tu , cat te-a dus vopsirea?

Salutari.

Link către comentariu

mi-a facut-o un vecin .. eu am scapat cu 150ron pt elementele alea (42ron au fost 150ml de vopsea, lac a mai avut el dar este 70ron 1kg). 

in viitorul apropiat voi face toata masina cu lac pt ca sunt diferente intre ce-i vopsit acuma recent si ce a ramas.... :)) dar se rezolva

normal la un vopsitor care sa fie si bun...iti ia vreo 200-250ron pe element

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!