Jump to content

Noua achizitie, Golf IV 2003 1.9 TDI

trial09

Postare recomandată

A iesit foarte bine scaunul...ai iesit mai ieftin ca mine:-)

Actuatorul vezi ca este cam 300-350 ron daca iti mai face figuri si te hotarasti sa il schimbi

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• trial09

63

• Muale

15

• Laurentiu_LWR

8

• rudiRUD

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

ar trebui sa incerc si eu varianta asta inainte de a schimba/curata turbina.

sa se mai incalzeasca si o sa il misc putin si ung tija; desi in general problema este de la geometrie imbacsita, nu de la o tija degresata ce nu se misca

Link către comentariu

in general .. probabil ca asa o fi. dar eu am cu atat doar, are o chestie patrata pe care bagi o cheie si misti in sus si in jos sa vezi daca merge fin, daca da sa se blocheze..poate scapidoar cu atat. oricum merita incercat! te costa timpu daca ai unde sa o ridici

Link către comentariu

"are o chestie patrata pe care bagi o cheie si misti in sus si in jos sa vezi daca merge fin" nu stiu la ce te referi dar cred ca imi dau seama cand ajung sub masina

Link către comentariu

nu ii nevoie inca, cred ca sa blocat de la cat a stat masina nefolosita a intrat praf acolo si a dat rugina sau nu stiu..ca ii pozitionat in asa fel incat daca nu ai scut numa bine intra mizeria acolo :))

Muale, nu stiu cum se numeste dar odata ajuns sub ea o sa observi, subtire si cam cat pt o cheie de 15 nu mai stiu sigur..

Link către comentariu

Actuatorul rugineste de la pozitionarea proasta a acestuia !! are tendinta de a rugini usor, e o problema destul de des intalnita pe platforma G4\Bora , eu l-am schimbat pe al meu , dar nu de acolo a fost problema la mine :D !!!

Link către comentariu

H0lyBoy, fara doar si poate iti dau dreptate, spre norocul meu, s-a rezolvat doar cu atat ! altfel trage masina si la turatii mai mari cu toate ca deja ii pe panta, dupa o anumita turatie.

Link către comentariu

Si au ajuns si capacele pt jante, deja imi venea rau cand vedeam gol in mijlocu jantelor :))

post-112058-0-62421100-1358328801_thumb.

Link către comentariu

nu pot spune ca is originale dar pot spune ca is identice cu cele originale..mai sunt :)) fara numar

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

George, multumesc mult pentru link ul cu capacelele. Are chinezul marfa, fara numar, fara numar :D

Link către comentariu

nu e graba, jantele sunt acasa. asteapta cuminti 3 sapt.

pe cele de iarna nu pot pune capace

Link către comentariu

poti sa faci o poza mai de aproape cu interiorul capacului?

daca mai da cineva comanda ma bag si eu la un set

Link către comentariu

bravo...e ok

cand ma gandesc ca eu am dat 35 lei/ buc la reprezentanta dupa ce mi l-au furat.... :tuktuk:

Link către comentariu

trial, hai ca suntem deja 2 doritori :)

comanzi si iti dam banii sau lasa un link de unde ai luat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!