Jump to content

VW Passat B5.5!

Mykael1991

Postare recomandată

Emotii mari, emotii mari. M-am alaturat posesorilor de masini ai grupui VAG. Sunt foarte mandru de masina, nu am mers inca indeajuns cu ea cat sa ma obisnuiesc dar per ansamblu sunt extrem de incantat. Masina in speta este un Passat B5.5, an de fabricatie 2003, cod motor AVF 4motion, 131 de ponei infometati, manuala. Cel mai "special" lucru legat de masina este totusi rulajul acesteia, si anume 46k (45700 in momentul achizitiei) km reali, masina fiind a unui prieten de familie si cunoscuta de catre noi inca din momentul achizitiei acesteia de noua.

Culoarea este bej/auriu-ul acela metalizat(in talon totusi este trecut -GALBEN-).

Fiind un Highline, ca dotari pot sa enumar :

-Scaune in piele Alcantara, incalzite.

-ESP

-Volan in 3 spite din piele

-Climatronic

-Radio cd player cu magazie de 6 cduri

-Torpedo refrigerat

Urmeaza sa-i fac o revizie ca sa am eu sufletul impacat, unde am sa schimb placutele de frana pe fata, filtre si ulei(nu sunt inca sigur ce sa folosesc) si lichidul de frana. Masina a avut distributia schimbata in august anul asta, asa ca am scapat de o grija.

Ce as vrea sa ii fac la masina in viitorul apropiat:

-Montare senzori de parcare spate(cred ca o sa caut Valeo pe site-urile mai specializate, nu stiu alti senzori mai buni calitate/pret si nu vreau chinezarii)

-Geamurile fumurii pe spate, eventual colorate pe fata daca este posibil.

-Montarea unui sistem audio gen Pioneer cu intrare USB si aux, precum si conectare la Ipod.

-Achizitionarea unui carkit bluetooth, probabil Parrot.

-Omoratul greierasilor din usi :)))

Astept si alte sugestii din partea voastra! Urmeaza poze soon!

Link către comentariu

ai pus mana pe o masina foarte misto! felicitari (asteptam poze)...

senzorii de parcare pot fi buni si cei no-name, am un set pe masina si sunt f multumit de ei (90 lei, montaj eu)

pe spate pui folie fara probleme, pe fata mai gandeste-te... s-ar vedea f bine cu folie verzuie, cum e privacy glass-ul original

daca ai navigatie pe masina ar fi pacat sa pui pioneer. incearca sa pui un aparat de legatura, gen xcar link (vede usb,mmc/sd si aux si se ascunde in torpedou)

Link către comentariu

Felicitari!Am si eu tot un b5.5, dar nu este 4motion :( .Astept cu nerabdare pozele cu masinuta si poate te o vad si live la intalnirea de 10 ani.Sa o folosesti cu mare placere!

Link către comentariu

Masina perfecta! Mai ales ca are 4motion si are si ceva dotari (daca e bej e la fel cum a avut-o tata in urma cu multi ani, m-a fascinat masina aceea si ma fascineaza si acum modelul). Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita! Pune repede poze ca abea astept sa o vad! :D

Modificat de micnea
Link către comentariu

felicitari pt achizitie si mult noroc in continuare (vazand ca o asa masina ,la km astia ,e cam dificil de gasit ) :icon_thumleft:

daca vrei pioneer ,sunt aparate care citesc USB , Ipod, etc si au si bloetooth incorporat

Link către comentariu

Buna,

Felicitari pentru achizitie, suna bine, ca si optiuni ii super ok. Sunt curios cum arata culoarea... Ce mi se pare putin "bizar" 45 000 km in 10 ani...(defapt si eu am avut golf 2 gt din 87 cu 107 mi km). Sa ai noroc de ea si sa te duca cat de multi km.

Si eu caut un fel de "Park asist" sunt in studiu... Valeo ii ok dar eu cred ca o sa optez pentru o camera sa am imagine pe un ecran mic sau poate pun un Navi Oem daca gasesc SH.

Asteptam pozele.

Have a good time

Link către comentariu

Salut,s-o stapinesti sanatos,si pune si tu citeva poze s-o admiram si noi.

Link către comentariu

Hai cu pozele ca suna bine tare din descriere :D Highline, 4motion, si culoarea :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu te cred :lol: .... pune pozele !

Multe lucruri se pot face la el, vointa sa existe.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asa cum am promis, poze!(urmeaza sa fac unele mai clare cu un aparat foto in curand)

Am efectuat revizia de filtre(mann) si ulei(castrol 5w40), am schimbat stergatoarele(Bosch), lichidul de frana(TRW) + placutele pe fata(ATE) desi mai mergeau, dar am zis sa scap de o grija. Distributia a fost schimbata de catre propietar in August, acum mai ramane doar sa ii gasesc niste senzori de parcare buni si sa ii punem o folie pe spate...pentru inceput :))

post-102823-0-87159100-1353949395_thumb.

post-102823-0-00598200-1353949396_thumb.

post-102823-0-18385900-1353949396_thumb.

post-102823-0-32912500-1353949396_thumb.

post-102823-0-51158100-1353949396_thumb.

post-102823-0-68637800-1353949396_thumb.

post-102823-0-82476800-1353949396_thumb.

post-102823-0-39697000-1353949409_thumb.

Link către comentariu

Ce km frumosi are :D

S-o stapanesti sanatos si ca prima modificare ar fi un Bc , la ce echipare are ma mir cum de nu l-au bifat si pe acesta.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Am spus maxim.....maxim de frumoasa :soothe[1]: Sa te poarte cu placere.

Cosmin_tdi citisem undeva ce diferenta intre highline romanesc si cel nemtesc, la noi vine fara MFD(navi), fara maxi-dot, fara xenon.

Link către comentariu

O masina ca asta la kilometrii astia e ceva mai mult decat special..mi-as dori sa fiu in locul tau :P Sa ai grija de ea,sti vorba aia din popor,masina ca asta nu se mai face..am avut si eu un B5.5 care atunci cand l-am dat avea aproape 400.000km si inca il vad prin oras. Sa ai parte de ea!

Link către comentariu

Asa cum am promis, poze!(urmeaza sa fac unele mai clare cu un aparat foto in curand)

Am efectuat revizia de filtre(mann) si ulei(castrol 5w40), am schimbat stergatoarele(Bosch), lichidul de frana(TRW) + placutele pe fata(ATE) desi mai mergeau, dar am zis sa scap de o grija. Distributia a fost schimbata de catre propietar in August, acum mai ramane doar sa ii gasesc niste senzori de parcare buni si sa ii punem o folie pe spate...pentru inceput :))

foarte frumoasa !!!

Trebuie sa-i punem BC... e pacat de asa masina, sa nu aibe BC...

Ce km frumosi are :D

S-o stapanesti sanatos si ca prima modificare ar fi un Bc , la ce echipare are ma mir cum de nu l-au bifat si pe acesta.

Highline de Romania.... exact.

da, nu are niciun farmec, sa te uiti in plastic, in loc sa ai si tu un afisaj.... poate chiar maxidot

Am spus maxim.....maxim de frumoasa :soothe[1]: Sa te poarte cu placere.

Cosmin_tdi citisem undeva ce diferenta intre highline romanesc si cel nemtesc, la noi vine fara MFD(navi), fara maxi-dot, fara xenon.

fara navi, fara xenon - asa era si afara.... astea sunt optionale. Dar BC-ul, tempomatul..... nu lipsea la ele.

In Romania - erau optionale......

Am pus destule BC-uri si tempomate, la astfel de Highline-uri.... pacat de ele, cu piele, clima, ornamente cromate... si atat.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

A venit timpul pentru niste covorase de cauciuc...aveti sugestii unde as gasi unele calitative(nu-mi permit OEM, as fi vrut ceva optim calitate/pret).

Link către comentariu

Cauta-l in aria de vanzari pe The_Mircea.Am cumparat de multe ori de la el presuri si tavite la preturi ok.

Link către comentariu

A venit timpul pentru niste covorase de cauciuc...aveti sugestii unde as gasi unele calitative(nu-mi permit OEM, as fi vrut ceva optim calitate/pret).

Petex - cauta-l pe colegul nostru si iti aduce.

Link către comentariu
  • 1 month later...

A venit vremea pentru niste investitii in bolid. Recent i-am luat un carkit pt bluetooth, iar saptamana viitoare ii cumpar senzorii de parcare, am gasit Valeo pe spate cu ~320 de lei...sa vedem unde gasesc pe cineva indeajuns de curajos si iscusit sa-i si monteze.

Sunt in dubii in legatura cu sistemul audio...am cd playerul (gamma cred) cu magazia de cd-uri in bord. Sunetul este foarte bun, de aceea imi este si frica sa pun un alt sistem. M-am saturat de modulator si sa schimb cd-urile etc(am probleme si cu connectarea ipod-ului la modulator) si as fi vrut sa-l schimb. Nu vreau in niciun caz sa am probleme gen calitate a sunetului inferioara...ce sugerati, merita sau nu? Ca si scule, astea 2 mi-au atras atentia:

1) Varianta mai accesibila este Alpine CDE-W233R ~660RON , un filmulet cu ea in actiune pe un b5.5 aici : http://www.youtube.com/watch?v=-kDmAUB23c0. conctare usb, aux, ipod..si se integreaza bine.

2) As putea sa mai astept o luna-2 si sa iau o unitate cu navi, si anume Blaupunkt Chicago 600. http://www.tornadoshop.ro/sisteme-de-navigatie/820-blaupunkt-chicago-600.html Presupun ca e mult peste chinezariile astea de audiosource sau eu mai stiu ce...si ca nu se strica dupa 3 luni.

Ce sugerati? Alpine-ul care e decent calitate/pret si renunt la magazie+ playeru original(eventual le vand ca sa-mi acopar paguba) si vreo 3 plinuri de motorina sau unitatea blaupunkt de navi? Sau sa o las moarta si sa sufar cu modulatorul in continuare?:))

Era sa uit, i-am cumparat si cauciucuri noi de vara, saraca inca le avea pe cele originale din 2003...mai aveau putina carne pe ele, dar am zis ca e periculos sa umblu cu anvelope de 10 ani. Am luat BFGoodrich G-grip 195/65r15 (le-am luat ieftin..235 ron bucata, noi cu dot 2312)si le-am pus deja pe jantele din aliaj...astept soare si vreme buna ca sa le montez pe masina.

Link către comentariu

faina masina , km oricum sunt de vis pe o asemenea masina , pune mana si tu pe un manual al masinii si vezi cam ce si cum se schimba ca e pacat sa nu le faci la timp avand in vedere cum se prezinta "mandra"

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!