Jump to content

A4 Quattro

Vaaly

Postare recomandată

anuland EGR-ul nu se mai rcircula gazele in motor,ci primeste aer proaspat in permanenta,ceea ce inseamna o mai buna omogenizare aer-combustibil=mai putin fum;
Link către comentariu

Am ma lecturat , din opinia mea nu merita bataia de cap. O sa raman asa, doar o curatare cand am timp si vreme buna.

Link către comentariu

Salut, revin cu probleme, Am schimbat bec-ul de xenon de pe dreapta pentru ca se stingea , dar dupa 2 zile, surpriza, si asta s-a stins asa ca banuiesc ca e balastul de vina. Am o intrebare stiti care e diferenta intre lad5gl si lad5g, eu dupa poze cred ca am lad5gl. Oare poate fi problema de la altceva decat balastul ca se stiange becul?

Link către comentariu

Vezi in poza diferenta.

Eu cred ca ai LAD5G pe masina, fiind xenon simplu, dar in ETKA vad ca au venit in functie de data fabricatiei (este diferentiat dupa seria de sasiu).

Ca sa fii sigur, demontezi si te uiti sa vezi daca are acea umflatura balastul sau nu, pentru ca oricum ti-as recomanda sa le schimbi intre ele sa vezi daca problema se muta pe celalalt far inainte de a da banii pe unul nou (nu cum am facut eu, m-am grabit sa schimb becurile si pana la urma s-a dovedit a fi un balast). Daca tot ai apucat sa schimbi si tu unul din becuri, iti recomand sa-l pui si pe celalalt tot nou, pentru ca in timp isi modifica culoarea si isi pierd din luminozitate (nu ai observat nicio diferenta?).

post-26303-0-65626600-1353861226_thumb.j

Modificat de gaby1773
Link către comentariu

Legat de balasturi se pare ca el e de vina, o sa mai verific si siguranta sa fiu 100%.

Despre programe de diagnoza, ce ziceti merita sa cumpar un cablu si programul? sa am eu sa ma mai joc la ea si sa mai fac niste verificari ca ma enerveaza ca depind de altii sa puna calc pe ea.

La ce pret ajunge un astfel de pachet? Am vazut pe okazii de la 100-150 lei cablu si programul. Pot face ceva cu astea ?

Link către comentariu

Am rezolvat problema cu farurile. Intre timp mi s-a ar si un bec la pozitie, 17 lei unul nou...nu stiam ca la audi si becurile de pozitie sunt scumpe ;)

Ma gandesc sa fac o conversie cu leduri l;a interior. Cineva a facut asta la masina lui?

Link către comentariu
  • 2 months later...

O sa mai fac cateva poze candva.

Se simte foarte bine diferenta si la putere si ceva la consum.

Link către comentariu

Vezi ca se pot pune poze cu imageshack, sa fie afisate direct in topic si fara sa trebuiasca sa dam noi click pe ele, fiind mult mai usor de vizionat... ^_^

Link către comentariu
  • 11 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!