Jump to content

A4 Quattro

Vaaly

Postare recomandată

Buna, sunt relativ nou pe forum. De cateva zile sunt preafericitul posesor al unei nemtoaice adevarate. :) Audi A4 b6

Fusei in Germania la mama ei sa o aduc personal. Am prins-o la un dealer de pe langa Heilbron la un pret decent.

Cateva date tehnice: 1.9 TDI AVF 130 CP si Quattro an fabricatie 2003 si 160.000km la bord

La inceput imi era frica de Quattro asta ca auzisem ca mananca cam mult dar acum dupe ce l-a plimbat putin imi creste inima de fericire:)

Ca si dotari : e cam full inclusiv xenon, piele, senzori parcare fata spate trapa si perdelute spate si luneta electrica.

Pozele urmeaza , sa prind o zi frumoasa.

Link către comentariu

Bun venit.

Cat mai multi km fara probleme si da, asteptam poze :)

De quattro o sa fii super multumit, asteapta doar sa vina prima zapada. E un mare plus, nicidecum nu trebuie sa te sperie.

Link către comentariu

Cea mai buna alegere ai facut cu 1.9+quattro. Sa o stapanesti sanatos

Asteptam poze!

Link către comentariu

Hai cu pozele,ca ai laudat-o destul :lol:

Ce inseamna pret decent,ca am fost in Germania in vara dupa un B6 si am vazut cum stau lucrurile cu masini bune si preturi decente :lol:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.In Germania am fost si eu sa caut B6 dar m-am intors cu mana goala :(. Quattro e genial!

Link către comentariu

Eu am cautat vreo saptamana pe mobile apoi cand am plecat am plecat cu vreo 8 posibile masini toate la o distanta de aprox 1-200km , dar asta a fost prima pe care am vazut-o si a si ramas :D

Link către comentariu

Ai ceva dotari pe ea :icon_thumleft:

La ext ti-as sugera o conversie de s line sau s4,s-au daca bugetul e limitat sa vopsesti fustele si pragurile in culoarea coreseriei;si neaparat jante pe 17! :lol:

La interior,poate un rns e :icon_cheesygrin: ,ca restul vad ca are.

Nu ai zis nimic de pret :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Mersi mult.

Pretul a fost de 7400 negociata la 7000.

Momentan cred ca totusi nu mai am bani de prea multe modificari asa ca le laspe anul viitor. Prima oara vreau sa ii schimb un bec xenon ca imi face figuri si am vazut la diagnoza ca si un tampon la motor e posibil sa fe dus.

Cred ca totus prima investitie o sa fie o resoftare :D

Link către comentariu

Superba! Masina se prezinta foarte bine pentru varsta ei, pielea este foarte bine intretinuta si la exterior... se vede ca vine din DE.

Sa o conduci fara probleme.

Link către comentariu

Ai fost norocos ca ai gasit-o, si mai ales ca a fost prima la care te-ai dus. O resoftare merita! Si pe mine ma bate gandul dar imi e frica ca o sa mai imi creasca consumul si asa eu il am maricel rau :(

Link către comentariu

Pai din toate sursele se spune ca mai scade consimul dupa resoftare, secretul e doar sa nu folosesti excesiv acei cai in plus. In aceleasi conditii de condus a trebui sa scada, eu si asta vreau sa obtin.

Link către comentariu

O data cu prima accelerare, dupa resoftare, o sa uiti de scopul "principal". Daca vrei consum redus eu zic sa uiti de soft. Poate doar sa mergi subturat sau la limita si ar fi pacat. Zic si eu...

Link către comentariu

Pai din cat m-am documentat in acelasi stil de condus ar trebui sa scada consumul, desigur ca pe modul sport poate va creste :)

Despre EGR ce ziceti? merita o curatare sau inc anu are rost. pozele sunt facute de cand am schimbat sonda de temperatura.

post-111910-0-55960300-1353174531_thumb.

post-111910-0-19669100-1353174532_thumb.

Link către comentariu

Ehh, oricum nu mai conduc eu prea sportiv in ultimul timp dar la pretul motorinei din ultima vreme mai trebuie si ceva economie. Acei cai in plus vreau sa ii folosesc doar cand mai am chef de nebunii :) ca in rest nu prea ai unde sa ii dezlantui :)

Link către comentariu

Pai din cat m-am documentat in acelasi stil de condus ar trebui sa scada consumul, desigur ca pe modul sport poate va creste :)

De scazut,nu scade,am avut cateva masini chipuite si nu mi-a scazut la nici una :lol: ;in schimb,poti avea acelasi consum la un mers moderat/normal :icon_thumleft:

Link către comentariu

Aha, era un mare avantaj scaderea de consum. din pacate atunci il mai las pana ma satur de astia 130 :)

Ce ziceti de EGR? sa ma apuc de curatat?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!