Jump to content

passatul meu....1,9 super multumit

surdu florin

Postare recomandată

cat te-a costat montajul? ai si la usile din spate sau doar la cele fata?

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• surdu florin

26

• vasi cluj

4

• czsilviu

4

• Muale

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu mi-e clar chestia cu lampile cu logo!poate pui o poza sa vad si eu din curiozitate.felicitari pentru masina,ca si interior eu as merge pe unul original la mana a doua pe care il gasesti pe la 350 euri daca cauti un pic,zic asta si pentru ca eu sunt adeptul originalului pe cat posibil...acum fiecare are gustul lui.

Link către comentariu

.ebay.de/itm/2-Stk-VW-Laser-Tuning-LED-Logo-Projektor-Turlicht-Scheinwerfer-Beleuchtung-/181083897438?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2a2970fe5e

http://www.ebay.de/itm/2-Stk-VW-Laser-Tuning-LED-Logo-Projektor-Turlicht-Scheinwerfer-Beleuchtung-/181083897438?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2a2970fe5e

vezi in linkul de mai sus cum arata

Link către comentariu

sa nu-mi zici ca ai dat atat pe ele! sunt si la 11 euro. Tu le-ai montat? daca da, e dificil? intreb pt ca ma bate si pe mine gandul sa-mi iau, 11 euro as da pe ele dar nu prea cred ca ma descurc cu montajul

Link către comentariu

Off-topic: 11 euro setul de 4, 2 sau una singura? Unde le pot gasi?

Link către comentariu

doua bucati sunt la bani aia,la 11 euro sunt ffff  mici am comandat eu la o cunostinta  dar nu se compara cu ale mele, lumina mai slaba si diametru e mai mic,acum fiecare de cat e disponibil sa dea...

de gasit nu stiu unde gasesti in ro...eu cumpar de pe ebay.de imi vin acasa prin comanda

Link către comentariu

nu e greu,dai jos fata la usa montez laseru si la curent e un pic mai complicat,daca nu ai lampi in usi

daca ai lampi in usi ai sapat fff simplu

Link către comentariu

nu am curent in usi. Adica nu mi se aprinde ochiul ala de pisica din usa cand deschid usa. Geamuri si oglinzi electrice am, deci nu stiu daca sa zic ca am curent in usi sau nu :(

Link către comentariu

Vad ca ai grila de HL iar interiorul masinii este de TL (scaune si ornamente)

Grila fata evident!

Ce nivel de echipare are masina?! Deoarece interiorul este de TL, iar la exterior nu are nimic de TL(semnale fata albe, grila HL, bandouri cromate fara cea de la geamuri)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Modificat de czsilviu
Link către comentariu

masina ma luato asa cum e   de noua nu am schimbat nimic la ea

tie iti trebuie curent de la iluminatul interior al masini sa legi laserele

Link către comentariu

Ok, ca si nivel de echipare sunt trendline, comfortline, sportline si highline! Te.am inrrebat deoarece interiorul este cel de trendline iar la exterior ai nichel pe lateral si grila de hl

Oricum sa te poarte multi km fara incudente!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Modificat de czsilviu
Link către comentariu
  • 2 months later...
surdu florin

ieri am montat huse facute la comanda la SC ALBERT TARGU MURES  arata super bine,bravo lor ca fac calitate MERIRA TOTI BANI!!!

Link către comentariu

Poti sa ne zici un pret la huse, sa ne areti in cateva poze. Multumesc.

Sa stapanesti sanatos "balena"! Toate cele bune!

Link către comentariu
surdu florin

husele au costat 1050 ron cu tot cu taxa de transport pana in germania,adica -19 euro taxa.am sa pun si ceva poze

Link către comentariu

Estate rulz!

Am si eu una si nu m as intoarce la sedan pentru nimic in lume!

Link către comentariu
surdu florin

am facut cateva poze

am facut cateva pozepost-113091-0-12354300-1373049414_thumb.

5 ani garantie ofera firma respectiva,la fiecare 6 luni pot fi spalate la masina

post-113091-0-04954300-1373049427_thumb.

post-113091-0-08671800-1373049439_thumb.

post-113091-0-26521500-1373049450_thumb.

post-113091-0-87185300-1373049460_thumb.

post-113091-0-93082300-1373049471_thumb.

post-113091-0-38576800-1373049488_thumb.

post-113091-0-37888300-1373049515_thumb.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 11 months later...

salutare tuturor! imi cer scuze daca nu postez in aria potrivita, de vreo 2 sap nevasta mea a vrut sa "darame o bordura'' de beton cu masina si mi-a tras o indoitura pe partea dreapta de toata frumusetea!!!acum intrebarea mea este in jurul medias,sibiu,mures unde as putea repara masina in termen mai scurt si sa iese si o buna calitate??   

Link către comentariu
  • 5 months later...

salutare tuturor!!  stie cineva exact cat ulei intra in cutia de viteze la vw passat 1.9 tdi 2008

am tot citit pe net dar sunt fff multe pareri diferite!!

saptamana trecuta am scimbat uleiul in cutie si mecanicul mi-a pus 2.5 litri dar la alt servis mi-a spus ca doar 1.7 litri ar fi trebuit sa bage,acum chear nu mai stiu ce sa cred.

multumesc celor care ma lamuresc in privinta asata!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!