Jump to content

passatul meu....1,9 super multumit

surdu florin

Postare recomandată

ia venit randu si la masinutza mea sa ii fac o mica prezentare...motroras de 1,9 ,105 calusei,..ESP,ABS,DUBLU CIMATRONIC,GEAMURI ELECTRICE,FRANA DE MANA ELECTONICA,SCAUNE INCALZIT+OGLINZI,........................sunt fffff multumit de ea si acum la 130k km merge ca in prima zi de viata :))

post-113091-0-48925800-1352744638_thumb.

post-113091-0-57887200-1352744645_thumb.

post-113091-0-49881700-1352744661_thumb.

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• surdu florin

26

• vasi cluj

4

• czsilviu

4

• Muale

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa masinuta, si destul de dotata vad,sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multi km fara incidente, asteptam mai multe poze si de ce nu o lista cu eventualele imbunatatiri pe care vrei sa i le aduci.

Modificat de ionut v
Link către comentariu

Eu am mai vazut-o la mine in topic,dar este foarte frumoasa si dotata sa-o stapinesti sanatos.

Link către comentariu

ms ms.....nu ii mai fac mai nimic o sa ii pun un navi mai nou ,huse si folie cand o sa ajung pe acasa.....o vreau ca din fabrica

Link către comentariu

ms ms.....nu ii mai fac mai nimic o sa ii pun un navi mai nou ,huse si folie cand o sa ajung pe acasa.....o vreau ca din fabrica

se pot face multe lucruri, ca de fabrica.... inclusiv sa-i montezi o cotiera originala.

Multi km fara probleme !

Link către comentariu

husele arata bine. preturi nu au invatat sa puna pe site sau au alergie la cifre?

oricum,ieftine nu cred ca sunt (chiar daca sunt cu piele falsa)...mai bine lasi scaunele asa,sunt ok. de banii aia poti face alte chestii la masina

Link către comentariu

Frumoasa masina, 1.9..foarte bun motorul pentru consum.

In legatura cu ce au zis colegii mai sus, sincer eu nu vad nimic "dotata" in ea inafara de "SCAUNE INCALZIT+OGLINZI"...Fara comenzi, fara cotiera, fara jante...si multe altele...

In fine, frumoasa masina.

Link către comentariu

ms ms ...jante am pe gumele de vara..in legatura cu husele sunt facute la comanda si NUMAI DIN MATEREAL ORIGINAL VW & AUDI garantie 5 ani preturile sunt undeva la 250e la husele din matereial cele din piele sunt 450-500e...mie mi se pare un pret bun la cum arata cand sunt montate,...am avut pe fosta masina si sunt ssssssuuuuuppppeeerrrr ok.

o zi faina

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

arata super bine masina chiar ar merge o cotiera , cam asa arata si a mea cand am luat-o :D si eu i-am pus cotiera dupa :D

Link către comentariu

frumoasa masina si sa te poarte muuulti km fara probleme.bani sa fie si vointa ca dotari poti sa-i aduci de nu-ti poti imagina.

Link către comentariu

multumesc baieti....nu ma prea intereseaza sa ii fac prea multe sa mearga motorul si in rest e ok!!!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Frumoasa balenuta!

multi km fara incidente!

ot: de cand cotiera e un optional atat de "must"? nu se poate conduce masina fara cotiera?

eu unu prefer cheltuirea banilor in intretinerea cat mai corespunzatoare decat in briz-briz-uirea masinii. e doar parerea mea!

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

ms ms pt mine nu e necesara cotiera sau cine stie ce optiuni...masina sa mearga :D

Link către comentariu

mie mi se pare f utila cotiera, chiar si in oras. la drum lung, in combinatie cu tempomatul....e foarte relaxant.

aveam de la munca fiesta, fara cotiera si dupa o zi de condus ma durea umarul drept, nu gaseam locul. intr-adevar este o mica fita, nu e ceva absolut necesar. dar e ceva f util

Link către comentariu

Si eu am cotiera dar nu pot zice ca nu as mai putea conduce fara ea. mai important mi se pare un "auto hold", sau vreun sistem de siguranta sau ma repet o intretinere corespunzatoare a motorului, anvelope corespunzatoare etc.

Link către comentariu

astazi am schimbat toate becurile din interior cu leduri xenon de 7000k..super fain merita investitia!!

Link către comentariu

se vede ca tii mult la ea din prezentare unde folosesti numai diminutive :), multe drumuri bune sa ai cu dansa,e o frumusete numai bine

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

post-113091-0-47482300-1364638984_thumb.

asta e facuta poza pe plafonul masini in interior(probam laserul sa vad cum se vede noaprea) arata bine

are cam 60 cm in diametru

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!