Jump to content

Moderator nou

cristip
 Share

Postare recomandată

Dupa cum vedeti, avem acum pe aria Golf1/2 un nou moderator in persoana lui Alex DUB. Sa-l felicitam! :D :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dupa cum vedeti, avem acum pe aria Golf1/2 un nou moderator in persoana lui Alex DUB. Sa-l felicitam! :) :D

oleee.. felicitari Alex'e ... si nu ne ierta cand gresim ... :D

Link către comentariu

Multumesc de sustinere! Sunt onorat...

Aveti grija ce scrieti... Sunt cu mouse-u pe voi! :P :P

Link către comentariu

Multumesc de sustinere! Sunt onorat...

Aveti grija ce scrieti... Sunt cu mouse-u pe voi! :P :P

avem un moderator tot cu 16v :P

si acum cu primele propuneri-uri :

subforum separate cu 8v, 16v, scirocco, corrado.

trebuie sa recunoasteti ca-s cam imbulzite, toate la golf1-2.

Link către comentariu

Regele a murit ! Traiasca regele ! Apropo masa si dansul cand si unde ?

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

felicitari grasule :icon_cheesygrin:

vezi ce faci ca tre sa dai de 2 ori de baut si acum te parasc la lume ca ti-ai luat amortizoare Sport (asta ca sa nu beau singur!)

Link către comentariu

felicitari felicitari!!!!

de baut!??! de baut?!?! unde!?! cum .. cand?!?! :( :( :)

Modificat de All-X
Link către comentariu

• 1 month later...

In curand o sa fie un moderator cu Mk1/2 in locul meu. Keep watching this thread to find out who.

Link către comentariu

In curand o sa fie un moderator cu Mk1/2 in locul meu. Keep watching this thread to find out who.

me me me! pick me :D

Link către comentariu

avem un moderator tot cu 16v :)

si acum cu primele propuneri-uri :

subforum separate cu 8v, 16v, scirocco, corrado.

trebuie sa recunoasteti ca-s cam imbulzite, toate la golf1-2.

si unul ptr GTD :P

Link către comentariu

Felicitari si bine ai venit!

Si la cat mai putine Warning-uri! :D

Modificat de miltisus
Link către comentariu

ce-aveti ma? topicul e facut pe 19 dec, si Alex DUB cam de atunci e moderator. a fost readus in atentie topicul pentru ca e in dezbatere sa se mai aleaga un moderator pentru sectiunea mk1/mk2.

Link către comentariu

Cristip -- Eu nu inteleg de ce tre sa renunti, nu tre sa ajungem la situatia asta. Dupa mine tot ceea ce sa propus era sa fie un moderator care sa aiba un mk1 sau 2 ..etc , dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti. Acest lucru poate sa se intimple si fara sa renunti: pur si simplu se punea un al treilea moderator.

SI DACA TOT SE ALEGE UNU, AR TREBUII SA SE IMPUNA ANUMITE CONDITII

De ce nu o votare; fiecare ar putea propune pe cineva

Link către comentariu

Cristip ar trebui sa ramana..este un moderator care mereu a fost ok..foarte de treaba chiar..care a stiut cum sa mentina linia intre a fi mana de fier..si a fi "prieten", in ghilimele, pt ca el este foarte departe de noi..Dar mereu a fost super ok..Iar faptul ca el este de departe este un atu, pt ca poate fi mereu impartial, nu are nici un interes, sa faca ceva aiurea..cum sunt alti moderatori, nu dau nume, care erau adevaratzi inchizitori pe ariile lor. Eu m-am gandit ca, din moment ce se vor face si la noi subforumuri in cadrul ariei mk1/2, automat aceasta parte a vwforum se va mari inevitabil, drept dovada, la aircooled, sunt mai multi moderatori, asa ca s-ar putea si la noi, unul in plus, dar cristip sa ramanam cristip a fost primul, si trebuie respectat. Sa nu uitam, ca mereu cristip a fost omul care mereu raspundea, chiar punea intrebar cand avea mk2, cautand sa afle si parerea noastra, s-a integrat cu noi, nu s-a limitat la a fi cel care ne impune limitele pe acest forum. De cand este el moderator, niciodata nu au fopst probleme aici, acum este prima oara cand apar..si faptul ca au aparut..si oamenii au putut sa-si exprime opinia (chiar si intr-un mod cam agresiv..cam ironic, dusmanos poate, care nu-si avea locul), se datoreaza tot lui..Daca era altul, din nou nu dau nume, dar poate stiti la cine ma refer, pai topicul se inchidea, si userii mai primeau si warn..

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

cu parere de rau ca renunti cris... ( dar vrb lui eugen nu tre sa plece unu ca sa intre altu pot fi si mai multi )

oricum sper ca noul moderator sa faca cel putin cat ai facut tu :D si sa fie alaturi de Restu !

Respect,

nadir

Link către comentariu

ti-am zis si pe mess .. si iti zic si aici.

NU RENUNTA.. ramai moderator

mai puneti 10 moderatori de vreti asta. da ramaneti si voi 2 actualii :D

Link către comentariu

Guys, multumesc pentru aprecieri si gandurile bune ;) . Anyway, nu este vorba daca sa raman eu moderator sau nu, pentru ca nu asta e telul, vrem un moderator care sa intre cum intram eu inainte, in fiecare zi si care sa citeasca fiecare topic cu interes si care daca poate sa va ajute ... nu e nevoie de un moderator cu "numele".

Nu va speriati, nu scapati de mine ;) ;) o sa raman in continuare un user ce va citi aria si cand va putea va va ajuta in continuare. Hai la mai mare! ;)

Link către comentariu

Desi nu am avut onoarea sa-l cunosc pe Cristip sustin idea generala ca nu problema moderatorilor a declansat aceasta mica " revolutie " ci necesitatea evidenta din punctul meu de vedere de a se organiza si partea noastra de forum dupa modelul celor din Aircooled!

Link către comentariu

adevarul e ca la noi e varza si la air-cooled sunt organizate super bine :huh:

Link către comentariu

adevarul e ca la noi e varza si la air-cooled sunt organizate super bine :(

interesanta opinie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!