Jump to content

Seat Leon Sport 1.8 20vT

andrei.toledo

Postare recomandată

Nu stiam eu despre cine e vorba. Deci mi.a povestit mie Iusti de tine cu bmw.ul rosu, etc ... pana la urma l.ai dat acum iar ai luat altul. Culoarea aia la leon e superba! Sunt curios la detalii cum ti.a iesit! Unde ai facut revopsirea ? Eu vreau sa fac revopsire la jetta pe un maro mat si sa trec la un bot de Gli si praguri, plus ceva noutati in electronica senzori, butoane, led. Poate ne ibtalnim ibte.o seara si mai stam la un pahar de vorba ! Mult succes cu viitoarele proiecte! Si btw criminale bbs.urie alea de pe vechiu e36 si acualele de pe leon inclusiv, tsw.urile ! Unde le gasesti ??!

Modificat de Wiki
Link către comentariu
andrei.toledo

Urmaresc anunturile de pe diverse forumuri :)

Am vandut si actualul BMW intrucat pandesc un E30 :)

Te astept Duminica la 11 la Ambasador si vorbim mai multe acolo !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
andrei.toledo

Dupa vreo 2 saptamani in care nu am avut asigurare si masina a stat pe dreapta , am scos-o astazi si am spalat-o :)

I-am montat si lipul , i-am fixat toba si i-am facut niste poze :)

SDC10044.jpgSDC10045.jpgSDC10046.jpgSDC10049.jpgSDC10050.jpgSDC10051.jpgSDC10052.jpgSDC10054.jpgSDC10055.jpg

Link către comentariu

Frumos de tot! Vad ca ai revenit la stopurile stock  :icon_thumleft:

Daca ii cureti ornamentele de la toba o dea si mai bine cu jantele astea :icon_geek:

Link către comentariu

Absolut superba ! Masina mea si diferenta merge ? :))...Vara e si mai spectacol !

Link către comentariu

Frumos frumos :). Cred ca o sa vin si eu duminica la intalnire daca nu se mai iveste nimic. Ca am niste intrebari si niste chestii de vazut la masina ta :). BTW a dat o pala de vanr si cativa stropi cam la ora cand ai spalat-o. Abia terminasem munca si ma intrebam de ce ploua, ca eu nu am spalat-o inca pe a mea :)).

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Superba  :icon_thumleft:

Stergatorul spate nu se poate inlocui cu un model aero?

Link către comentariu
andrei.toledo

Stergatorul pe spate a fost lipit cu poxipol de fostul propietar.Din acest motiv nu a fost schimbat inca dar urmeaza.

Nu am postat aici pentru am zis ca nu ar fi interes insa pe forumul dedicat am mentionat ca as vrea sa o vand si ca sa nu ne complicam cu PM-urile , pretul ar fi ~ 5000 euro negociabil.Mult , putin nu stiu ce sa zic avand in vedere ambreiajul nou , caseta de directie noua , resoftarea si multe altele :)

Sunt foarte tentat de un 1P TFSI cu toate ca imi vine foarte greu sa vand 1M-ul , daca se va vinde , probabil se va da pe forum pentru ca nu cred ca o voi pune pe siteurile de specialitate. :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Nu este cazul de urari de bine la vanzare intrucat nu sunt convins de acest lucru :)

Daca mi se ofera pretul dorit , si am ce sa imi cumpar dupa o dau , daca nu o pastrez pentru ca nu am niciun motiv sa o dau :)

Link către comentariu

Pai vezi , nici nu trebuie sa te mai stresezi sa cauti alta , a mea e free si disponibila :))...oricum pretul este unul corect pt masina , daca as avea banii maine as veni dupa ea !!

Link către comentariu
andrei.toledo

Multumesc ! Si eu consider pretul ca fiind unul corect :) .Legat de masina ta este foarte frumoasa insa eu nu ma vad conducand Diesel.Nu am nimic cu propietarii acestor masini dar benzina turbo este sfanta pentru mine :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Multumesc ! Daca reusesc sa imi duc planurile la bun sfarsit , pe 12 aprilie va fi prezenta la intalnirea StreetManiacs de la Bucuresti , dar pana atunci mai sunt de ajustat cateva lucruri :)

Link către comentariu
  • 1 month later...
andrei.toledo

Nu am mai postat de ceva timp pe-aici.Ca noutate ar fi interiorul electric cu Alcantara + piele la care am montat incalzire de Logan.Sunt foarte multumit de investitie ! :)

SDC10193.jpgSDC10201.jpgSDC10202.jpgSDC10205.jpgSDC10208.jpgSDC10209.jpgSDC10211.jpgSDC10199.jpgSDC10197.jpg

Link către comentariu
mirceateodor

Felicitari pentru masina. Arata excelent !

Link către comentariu
  • 2 months later...
andrei.toledo

Si am ajuns si la Eurocar Meeting de weekendul trecut :) 

post-23327-0-55256100-1406266020_thumb.j

post-23327-0-81123500-1406266028_thumb.j

post-23327-0-98876900-1406266038_thumb.j

post-23327-0-13132400-1406266048_thumb.j

post-23327-0-07411400-1406266059_thumb.j

post-23327-0-69817700-1406266074_thumb.j

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!