Jump to content

Seat Leon Sport 1.8 20vT

andrei.toledo

Postare recomandată

andrei.toledo
Publicat (modificat)

Rotile m-au costat undeva la 500 euro :)

Protectiile de la bara fata le-am montat acum 2 saptamani.Acum totul este ok :)

Foliile vor veni abia dupa resoftare , care este programata imediat dupa Paste !

Modificat de andrei.toledo
Link către comentariu

am un prieten are acelasi tip de masina , numai ca e galbena , si e 4X4 , am condus-o si este senzatie , jur ca mi-era frica de ea :))

Link către comentariu
andrei.toledo

Am vandut fostele jante :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, ar merge o suspensie reglabila ....si e GATA :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Multumesc dar din pacate nu va veni suspensia reglabila.Este o masina puternica , ce trebuie sa si mearga si daca va fi foarte joasa , respectiv foarte rigida imi va ingreuna condusul.Sunt constient ca ar arata mai bine joasa , dar nu este 1.4 16v :)

Cat de curand va veni si resoftarea :)

Link către comentariu

-15mm nu te afecteaza cu nimic, oricum nu e masina de mers pe macadam nici cu suspensia sport OE.

In plus, la mine dupa ce am pus suspensia de la Koni, masina a devenit mai comfortabila si in acelasi timp mai bine asezata pe sosea :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Suspensia mea deja este formata din amortizoarele standard + arcuri Eibach Pro Kit , mai exact -30 mm fata de un Leon stock sau -15 fata de suspensia de pe FR/Sport/TopSport etc :) 

Link către comentariu
andrei.toledo

Multumita domnului Dragos Voinea , masina beneficiaza de o resoftare stage 1 la 210 cai si se misca foarte bine.Cuplul se simte mult mai bine si incepand cu 2800 ture incepe sa traga violent.

Totodata am montat si un filtru de aer K&N conic , ce in combinatie cu DV-ul de la Forge scoate un sunet interesant.Poate voi face si un filmulet pentru demonstratie :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
andrei.toledo

Nu am apucat sa fac filmuletul dar am montat folie galbena pe proiectoare ! 

SDC10534.jpgSDC10536.jpgSDC10537.jpgSDC10538.jpgSDC10543.jpgSDC10544.jpgSDC10551.jpg

Link către comentariu

foarte bine arata!si eu am pus folie galbena pe ale mele...e de efect:)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Arata beton de tot..pune-i si pozitii galbene

Link către comentariu

Frumos exemplar ... tot timpul am avut o atractie mai speciala pentru Leon 1M !!!

Link către comentariu
andrei.toledo

Va multumesc ! Ii voi pune si pozitii galbene :)

Link către comentariu

De unde ai luat folie galbena? Da-mi si mie un pm cu pretul. Mersi. BTW se schimba si culoarea luminii de pe proiectoare?

Link către comentariu
andrei.toledo

Mi-a montat un prieten ce avea ramasa de la masina lui.Lumina se schimba , devine galbena.In poze , proiectoarele sunt aprinse :)

Link către comentariu
  • 3 months later...

Chiar daca nu am mai postat de mult timp asta nu inseamna ca nu s-a lucrat la masina.Rezultatul este acesta :) : 

SDC10021.jpgSDC10020.jpgSDC10022.jpgSDC10018.jpgSDC10016.jpg

Link către comentariu

Multumesc ! Mai am putin de umblat la lufturi si va fi gata  :)

Modificat de andrei.toledo
Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!