Jump to content

Seat Leon Sport 1.8 20vT

andrei.toledo

Postare recomandată

• 2 weeks later...
andrei.toledo

Noutati nu sunt dar imi plac pozele acestea foarte mult

Urmeaza saptamana viitoare o reconditionare a casetei de directie :)

post-23327-0-96700700-1364380346_thumb.j

post-23327-0-93274600-1364380351_thumb.j

Link către comentariu

Si pe mine m-a lasat caseta acum la sfarsit de iarna :(

Foarte faine pozele. :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Inca de cand am luat masina am avut un mic joc in volan cand eram cu motorul oprit si invarteam stanga-dreapta.
Era ca si un joc de bieleta de directie.Am fost la un mecanic , am schimbat ce a fost necesar la acel moment si a fost bine pana in aceasta iarna.

Am asteptat sa treaca vremea rea , si m-am decis sa schimb tot ce trebuie schimbat la directie/suspensie.

Asadar am schimbat bielete , capete de bara , bucse bara stabilizatoare , bucsele mari de la brat si flansele de la amortizoare.
Acum dupa ce am schimbat toate acestea jocul a ramas acelasi , doar ca o idee mai zgomotos plus ca se aude o bataie pe drum denivelat.

Cand a demontat bieleta din dreapta , mecanicul a gasit burduful de la caseta de directie rupt , bieleta era ruginita si probabil a intrat apa , ruginind cremaliera.

M-am decis sa o reconditionez , si voi vedea dupa aceea daca va fi totul ok :)

Link către comentariu

La tine e un caz mai fericit.

La mine pur si simplu au "explodat" acele semeringuri de la caseta, lichidul servo scurgandu-se cu jet printre burduf si bieleta. In ambele parti. Facea pompa servo ca toti dracii.

Noroc ca toata faza asta mi s-a intamplat in fata casei, cand sa intru in curte.

Am dat cureaua de accesorii jos ca sa nu belesc pompa servo si asa am mers pana la mecanic: pe direct(fara incarcare).

Acum....toate bune si frumoase. :)

BAFTA! :)

Link către comentariu
andrei.toledo

Nu am avut ghinionul sa pierd lichid de servo :)

In orice caz , abia astept sa o repar.Sper doar sa si tina aceasta reparatie :)

Link către comentariu

Nu am avut ghinionul sa pierd lichid de servo :)

In orice caz , abia astept sa o repar.Sper doar sa si tina aceasta reparatie :)

vezi ca se reconditioneaza casete de directie si in galati....cu mult mai ieftin decat pe forum cu bracajul inclus

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am reconditionat caseta de directie , totul este ok acum !
Totodata , am schimbat si kitul complet de ambreiaj pentru ca discul dadea semne de patinare in treptele 4 , 5 si 6.

Ambele au fost facute la 170.000 km.volant , chiar daca este cu masa dubla avea foarte putin joc ( 1 dinte ) si nu a fost necesara schimbarea ei.

post-23327-0-50973700-1366379236_thumb.j

post-23327-0-87842000-1366379240_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Hai ca face domn' primar Stan sosele de sosele  :D si ne putem da in voie pe drum cu jantele pe 18" :D. Deja sa cobor sau sa urc pe Brailei e o placere.

Link către comentariu

Deci mi-a fost deconspirat si secretul :)

Am vandut rotile pe 17 modulare si am cumparat altele pe 18 , BBS RX 207 .Urmeaza sa le cumpar si cauciucuri , momentan sunt la revopsit pentru ca vopseaua de pe ele era intr-o stare proasta :)

post-23327-0-52955600-1367159284_thumb.j

Link către comentariu
carceacristian

Salut,

Felicitari pentru masina!.As avea o intrebare la tine,te rog.

Lupele au incaput lejer in far?Ai ceva poze cu montaju?...

Sunt foarte curios...

Mersi!

Link către comentariu

Din pacate nu am facut poze din timpul montajului lupelor.Au incaput foarte ok in far.Am incercat si cu alte tipuri de lupe si nu s-au potrivit insa acestea de E36 au fost ok.

Referitor la vopsea , abia maine dimineata ma voi duce sa o fac .Probabil vor fi un gri mai inchis gen GunMetal.In orice caz , va fi o vopsea speciala cu unele reflexii argintii in soare  :) .Din cate am vazut este luata din paleta de culori a motocicletelor Aprilia. :)

Modificat de andrei.toledo
Link către comentariu

Ai si distantiere? Sau de ET ies in afara? Ma bate si pe mine gandul sa pun niste distantiere sa mai scoata putin roata in afara. Stau foarte bine.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri ! Sper ca va place si culoarea :)

Am flanse RH de 20 mm , ET-ul in aceasta configuratie fiind 12 . Nu ating pe nicaieri :)

Link către comentariu

faine jantele,cat au costat?o folie pe geamuri parca ii mai lipseste.

Link către comentariu

big like.....mai ai de rezolvat cu aparatorile de noroi dupa fata, caroiajul de la roti sau cel putin asa mi s-a parut mie cand te.am vazut o data

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!