Jump to content

Seat Leon Sport 1.8 20vT

andrei.toledo

Postare recomandată

Nu!

In Romania sunt cam 1000 lei din ce am mai vazut in alte parti , insa voi profita de ajutorul colegului Roger (caruia ii multumesc pt bara spate) care le va comanda din Belgia , iar apoi le va trimite in Ro.

Pragurile complete costa 700 lei , la care voi adauga transportul !

Link către comentariu

Foarte tare culoarea! Arata genial asa.

Bandourile nu s-au bucurat si ele de tratament color? :( Sau intra odata cu pragurile?

Link către comentariu

Vor fi vopsite saptamana viitoare odata cu pragurile!

Nu m-am indurat sa trag de ele sa le demontez pe frigul asta :)

Link către comentariu

Acum trebuie sa faci miezul jantelor auriu(cred) si sa-ti iei un eleron mic/finut si poti sa zici ca e gata masina :)

Link către comentariu

Data viitoare cand voi demonta bara , voi da jos si farul pentru a rezolva cu aburirea.Oricum nu ma deranjeaza acest aspect pentru ca isi revine imediat ce aprind farurile !

Jantele le voi monta asa cum sunt , iar daca nu voi fi multumit probabil voi revopsi miezul.

Link către comentariu

Multumesc de editari!

Sunt cam nehotarat ! As face miezul auriu + suruburile de prindere de la buza , dar probabil va sari vopseaua cand le voi strange !

Link către comentariu

Facute cum trebuie nu are de ce sa sara vopseaua, sunt destui care le fac, pana la urma.

Da-i un mesaj colegului, e cam cel mai de incredere din cate am vazut. Vezi ce spune el.

Dar mai intai trebuie sa te hotarasti tu cum vrei sa le faci. Sau daca vrei sa le faci in vre-un fel anume! :)

Link către comentariu

Multumesc de link!Deocamdata le voi monta asa cum sunt iar daca nu voi fi multumit le voi vopsi !

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu cred.Nu sunt foarte atras de acest model.Pana nu vad cum sta cu jantele modulare nu ma gandesc la altele :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Arata foarte bine  :icon_thumleft:

Ce anvelope ai pe spate? Sunt cu talon mai mare sau mi se pare mie?

Link către comentariu

Seaman cu ale mele :). Astea care vor ramane de iarna. Sa le invarti fara probleme. Sper ca ti-ai luat antifurt (prezon) - avand in vedere ce ai patit mai de mult... Sau poate o alarma cu senzor de ridicare/tractare?

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!