Jump to content

Seat Leon Sport 1.8 20vT

andrei.toledo

Postare recomandată

Am echipat-o de iarna.Nu voi pune capace , imi place mai mult asa cum e :)

post-23327-0-93842600-1353764705_thumb.j

post-23327-0-54309600-1353764710_thumb.j

post-23327-0-77917600-1353764714_thumb.j

post-23327-0-43966300-1353764718_thumb.j

Link către comentariu

La fel am tinut-o si eu cand aveam jantele de tabla pentru iarna :)

Iti recomand un stergator de Fabia pe spate (sau Aero de pe masinile mai noi), schimba foarte mult aspectul.

Link către comentariu

Da , voi cauta sa cumpar un stergator de Fabia.

Rotile de vara sunt de vanzare , le gasiti in sectiunea adecvata.Am gasit alte jante si acestea sunt de vanzare !

Link către comentariu

Astea-s pt. gumele de iarna? :) Sa le stapanesti sanatos. Eu am renuntat momentan la jantele pe 18" pt ca le-a dat cel care le avea... Si ma gandesc sa trec gumele de vara pe alte jante tot de 17" si sa renunt la 18"... Sau sa trec pe originale de 19" :lol:

Link către comentariu

Sunt tot de vara dar nu stiu ce set sa pastrez, cele pe 18 sau acestea pe 17

Link către comentariu

Hahaha. Ai aceeasi dilema ca si mine. Ma mai gandesc pana in primavara: ori mai iau un set pe 17" si pastrez cauciuri noi, ori vand cauciucurile de vara si imi iau un set complet pe 18". Sau pe 19 :).

Link către comentariu

M-am cam hotarat.Voi pune ambele seturi la vanzare si voi vedea care se vor vinde primele :)

Link către comentariu

Mie imi plac si capacele , capacul este compus din 3 bucati , fiecare cu antifurt separat.Mi se pare destul de util avand in vedere ce am patit la fosta masina :)

post-23327-0-47221300-1354261496_thumb.j

Link către comentariu

Wow! Vezi daca-ti iei pisicuta...

Mie nu-mi place chestia aia tuguiata din mijlocul capacului la celelalte, daca nu ma insel s-ar putea sa se potriveasca capacele de Audi/Vw pe ele, astea fiind replici de jante originale.

Sent from the 

Link către comentariu

Mie imi plac si capacele , capacul este compus din 3 bucati , fiecare cu antifurt separat.Mi se pare destul de util avand in vedere ce am patit la fosta masina :)

Ai da plm :|

Cred ca nu e tocmai o senzatie prea placuta sa vi hotarat catre masina si sa o gasesti asa :(

Link către comentariu

Nu se potrivesc capace OEM pentru ca este un mod de prindere cam ciudat al capacului , cu un surub cu cap imbus!

Daca tot am adus vorba de BMW , dupa incidentul neplacut masina a ajuns in aceasta stare.Voi incerca sa fac si Seatul sa arate macar cum a aratat BMW-ul :)

post-23327-0-87772200-1354310990_thumb.j

post-23327-0-06259900-1354310995_thumb.j

post-23327-0-99926200-1354310998_thumb.j

Link către comentariu

Da , inainte de a cumpara Leonul.A fost masina mea de suflet in care am investit multa munca si bani :)

Link către comentariu

Am simtit nevoia de mai multa putere , fiind doar un 316i :( .In orice caz , in ziua in care am vandut-o , cu jumatate de ora inainte de a ma intalni cu cel care a luat-o , mi-au fost furate emblemele BMW din fata casei , in mijlocul zilei :(

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

La multi ani tuturor si un an 2013 mai bun decat a fost 2012 !

Ca sa fiu si ontopic , dupa revelion urmeaza sa fie montate si "noutatile" !

Momentan sunt duse la vopsit !

post-23327-0-34876300-1356949626_thumb.j

Link către comentariu

Bun asa :icon_thumleft:

Cu toba ce faci? Stiu ca nu se potriveste pe gaura de la bara de LCR.

Ti-ai luat si grilele si restul pieselor pentru montaj?

Link către comentariu

Mi-am luat toate grilele in afara de cea de jos centrala.Nu stiam nimic legat de bara.In acest caz probabil voi cumpara alte tips-uri si voi ruga un prieten sa mi le sudeze pe toba actuala cu ajutorul unor prelungiri.In caz ca nu reusesc probabil voi cumpara o toba sport!

Link către comentariu

Se poate rezolva destul de usor, cu un sudor priceput.

Iti mai trebuie si niste prelungiri pentru aparatorile de noroi (contra-aripi)...

Cat a fost bara spate?

Link către comentariu

Bara spate a fost aproximativ 700 ron cu tot cu ghidajele de pe aripi!

Si am cumparat si un set de jante care vor ramane pe masina!

post-23327-0-61417700-1357156873_thumb.j

post-23327-0-65016600-1357156879_thumb.j

Link către comentariu

Frumoase jantele astea! Chiar sunt ce trebuie pentru masina. Mai ales cu noul kit....

Cu pragurile ce faci, replici?

Link către comentariu

Voi cumpara pragurile noi , cu tot cu sistem de prindere.

Nu vreau sa ma complic cu cele replici deoarece colegul Auras a avut destule probleme cu pragurile de pe fostul sau Toledo !

Link către comentariu
  • Laurentiu_LWR a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!