Jump to content

VW T5 2012 - grasanu'

voinea

Postare recomandată

• Administrator

7,2l/100km- parcurs 1200km de Romania in 6 zile

La 90-100kmh consumul e super bun. Pe autostrazi ( si am mers a1,a3 in toate variantele ei) la 130-140kmh consumul e 9-10l/100km.

Top speed testat 167kmh (afisat pe BC digital).

Si o poza din zona Turda . Gasiti Grasanul? -> post-1-13658417987049_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• voinea

22

• Bogdan724

4

• Bogdan_wrc

2

• IONUTBLV

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

si apropo de vacante... masina e incomoda in 4 persoane (cum am plecat noi). In 6-7-8-9 e vis . Sincer cu Plusul consumam 6-7% la aceasi vacanta.... dar am vrut sa vedem cum este . Data viitoare in delta dar cu bunica,bunicu, mamaie , tataie si noi patru ... atunci da eficienta maxima pe grasan :))

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • Administrator

Am facut o iesire saptamana trecuta in 8 oameni . O masina cu pozitie foarte placuta la volan , iar cu rotile pe 16" si 2.2bar presiune in ele este foarte comoda.

7500km pe bord acum :)

Link către comentariu

Si cum faceti cu bagajele pentru 8 oameni? Mai e loc in spate sau remorca/portbagaj de acoperis? :)

Link către comentariu
  • Administrator

E loc daca sti sa te organizezi.. in plus si pe randul 2 si 3 mai era pe sub scaune cate ceva (si chiar aveam si 5 undite dupa noi)... tine cont ca eu cu 2 copii am loc suficient intr-un golf plus sa mergem 10zile in orice vacanta (inclusv cea de iarna cu salopete de ski si haine groase)...totul e sa sti ce e de luat si ce nu-ti foloseste

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • Administrator

30.000km . Coafura rezista :)

Zero probleme in cele 25 de luni de exploatare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!