Jump to content

VW T5 2012 - grasanu'

voinea

Postare recomandată

Nu mi-au placut nicodata dubele :), dar poate fi o alternativa de vacante destul de sanatoasa. Cred ca daca ii legi si o remorca in spate poti merge si cu corturile impreuna cu prietenii :D. Sa o folositi cu totii fara probleme.

Link către comentariu
  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• voinea

22

• Bogdan724

4

• Bogdan_wrc

2

• IONUTBLV

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Acum 5-6-7 ani daca ma intrebai ce parere am nu le-as fi agreat dar sa mergi cu 6-7-8 oameni in masina la drum de 5-8-12-24 ore e o varianta economica si placuta

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

frumoasa "duba" ... sa aveti parte de ea ... din prima foto am crezut ca e reflexive silver :)) ... apoi cand am vazut spatele e white :P

Link către comentariu

Nu ai luat in considerare si un Multivan? Recunosc ca nu stiu care e diferenta de pret/spatiu intre cele doua, dar la un moment mi-a sarit in ochi asa ceva (si ca dotari dar mai ales ca pret - destul de scumpe)

Link către comentariu
  • Administrator

zic doar atat : un multivan ar fi costat de doua ori mai mult. Alte dotari si finisaje dar si pretul dublu. E ok Transporter pentru ce vrem de la aceasta masina.

Link către comentariu

Da, m-am uitat acum la preturi si e din alta gama Multivan-ul...pret dublu cum ai spus si tu. Cred ca ai facut alegerea rationala in cazul asta, sau cel putin cea potrivita nevoilor tale.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Administrator

Am trecut de 1000km

post-1-13539473832764_thumb.jpg

Am montat folie neagra pe spate . Arata mai bine masina.

Link către comentariu

Cum spunea soila, bine ca nu ai luat cu stergatoare. Am ramas fara stergator de 2 ori: odata cand a plecat tata in Bucuresti si nu dupa mult timp eu in Oradea. :251:

LE. Frumoasa masina !

Modificat de BGeorge07
Link către comentariu

De multe ori la diverse iesiri/vacante cu mai multa lume (familie, gasca) m-am gandit ca ar fi fost misto asa ceva :P (si ca atmosfera, si ca practicitate si nu in ultimul rand ceva reducere la consum)

S-o conduci sanatos si sa te plimbe cat mai mult si cat mai departe! :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Administrator

Ala da upgrade :) dar sa pleci de la un multivan 4motion

Link către comentariu

o alegere interesanta, sa-l stapaniti sanatosi si sa va bucurati de grasan ...

cum te impaci cu el la sosea ? ma refer la puterea mica a motorului raportat la gabaritul masinii, ma gandesc ca e destuld e greu sa depasesti cu el.

Link către comentariu
  • Administrator

Momentan nu am mers mult si desi i-am pus roti de iarna nu am nici o iesire programata sa fac pana in primavara.. sta cuminte in garaj :) O sa postez mai multe aici cand o sa ajung sa fac un prim drum prin tara.

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • Administrator

putini km s-au mai facut... sta cuminte la tata in garaj si-l foloseste el din cand in cand...eu abia la vacanta fac primul drum mai lung cu el ...

Link către comentariu

Sa-l stapaniti sanatosi! Socrul meu are 2 dube de 8+1 locuri plus 1 sharan cu 7 locuri si pot sa confirm ca sint foarte utile la drum lung.

cat iti consuma T5-ul?

Link către comentariu

Cred ca e ultima masina la care ma gandeam ca ai fi putut sa iei.Din pacate la interior tot ca o duba de marfa arata,doar cu scaune.

Link către comentariu
  • Administrator

SL1210> daca era multivan era dublu pretul dar arata ca un turism...asa kombi e tot o duba dar cu mult spatiu, motor diesel ok (2.0TDI CR) .. pentru vacante nu suntem pretentiosi... 4-5 drumuri pe an ma astept sa fie (cam 5000km eu cu ea... restul 10.000km ii face batranu' pentru el )

tlc> la 4000km pe bord ce sa zic... hai sa discutam de consum la vara cand o iau la un drum lung :) (momentan are 8% mediu pe BC)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Administrator

Am mers ieri 500km prin Romania. 7,9 consumul mediu raportat. Oricum de mult nu am mai mers cu o masina care sa-mi spuna 1000+ km autonomie cu rezervorul plin. Diesel domne'

Link către comentariu

Da... senzatie - consumul bun, pentru cata carosa trage dupa el.

Pozitia de condus - e frumos sa vezi peste ceilalti, la drum.

Distractie placuta si drum bun !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!