Jump to content

VW T5 2012 - grasanu'

voinea

Postare recomandată

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• voinea

22

• Bogdan724

4

• Bogdan_wrc

2

• IONUTBLV

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa-l stapanesti sanatos! Ii trebuie neaparat proiectoare si ornamentele de plastic vopsite si SOFT (poate gasesti mai ieftin la vreo cunostinta :)) ) Drum bun!

Link către comentariu

Hai ca esti culmea :lol: Cred ca esti singurul care a avut si R32 si T5 ca masina personala :sly:

Sa o folosesti cu placere si fara probleme!

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos multi ani si km , bine ai venit in clubul '' vanuri & transportere '' !

Link către comentariu
  • Administrator

Un turbo. 75kw. Cu stage 1+ ajunge la 110kw...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Nice one. Ai intrat si tu in randul oamenilor... cu masini mai mari :) .

Multi km cu ea fara probleme si multe excursii reusite!

Daca ajungi la Cluj cu ea sa vii sa-i facem un soft bun, stiu eu un nene... :) .

Link către comentariu

Sa te poarte(sa va poarte) sanatos(i) multi km. :icon_thumleft: Ce varianta de echipare e ?Transporter ?Oricum pozitia de condus te indeamna sa conduci multi km fara sa faci pauze(nu obosesti ca la o masina normala),asa ca ai grija sa nu te trezesti pe la Nadlac facand probe la masina . :lol:

Modificat de andrusel
Link către comentariu

Am vazut-o si pe fb. Sa o stapanesti sanatos, fara incidente si km fara limita! Vrem poze, vrem poze! :))))

Link către comentariu
  • Administrator

Urmeaza modificari: folie pe spate (ultimele la locuri spate si usi spate), sticker TCM Turbo :) , volan piele (pastrand airbagul actual), poate rns510 (daca gasesc la pret bun).

Maine caut table 16" pe care sa le fac de iarna

post-1-13526269730527_thumb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

bine ca n-ai luat cu stergatoare pe spate.. eu am ramas de 2 ori fara capacele la stergatoare si odata fara bratul in dreapta... + am ramas fara capace pe partea dreapta + am ramas fara literele TDI rosii chiar in prima saptamana cand am adus-o din germania... ca la noi la nimeni :D

Link către comentariu
  • Administrator

Azi am pus roti de iarna si am si CIV de la leasing. Fabricatie 2013 scrie pe carte :) .. Bonus 2luni (ca intotdeauna la grupul VAG).

Saptamana viitoare folia pe geamurile din spate si sa-mi caut presuri cauciuc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!