Jump to content

Vw jetta mk1

lehel24

Postare recomandată

Sama laud si io cu masinuta mea! Este un Vw Jetta din 1982 cu motor de 1,6 diesel! Achizitionat de curand dela un batran! In rest las pozele sa vorbeasca! Momentan e in starea in care se vede si incerc sa lucrez la ia in limita bugetului!(mar interesa niste piese daca are cineva )

post-114006-0-73726900-1352463584_thumb.

post-114006-0-52464600-1352463590_thumb.

Link către comentariu

Salut,frumusica masinuta...Prezint-o pe aria mk1-mk2 si zi-ne cu ce piese te putem ajuta,acolo sigur vei gasi....

Bafta la proiect!

Link către comentariu

N-ai pentru ce,chiar ne bucuram sa te avem printre noi :icon_thumleft:

http://vwforum.ro/forum/151-masina-mea-mk1-mk2/ deschide topic aici si scrie ce planuri ai de viitor si eventual cu ce piese te putem ajuta(pentru ca vad ca esti nou pe forum si probabil in aria vanzari nu vei putea fae topic)

Bafta!

Modificat de alex_87
Link către comentariu

Unde tot gasiti masini impecabile de la batrani ? :dry: nu avea si un mk1 pe acolo ? :icon_cheesygrin:

foarte bine arata masinuta ta!

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Arata super pentru o piesa de 30 ani,se vede ca a fost ingrijita,sa ne arati poze din interior,cred ca arata la fel de bine.Sa o pastrezi cat mai originala ca merita.

Modificat de calin.g
Link către comentariu

alex_87

mesi de indrumare!

Cristiannn

a fost o intaplare ca am dat de masina asta !

calin.g

interiorul e original da scaunel din fata is naspa cas modificate si is alte scaune jumate de jetta jumate de twingo etc:)) vreu sa pun niste scaune de golf 1 da momenta is pe ganduri ca nu prea se potrivesc ..... si trebuie modificate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!