Jump to content

piesa electromotor

gino...
 Share

Postare recomandată

Stie cineva cum se numeste piesa din imagine si daca o pot gasi in magazinele de piese auto?

E dintr-un electromotor de passat b4.Nu as vrea sa schimb tot electromotorul pt piesa asta.

Multumesc.

post-14715-0-76791400-1352391034_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gasesti si pe la dezmembrari,se uzeaza greu cum de s-a dus,nu a avut vaselina sau s-a spart reductorul?

Link către comentariu

piesa respectiva face parte din reductor, gasesti nou ii in jur de 170 lei si un electromotor complect in dezmembrari ii in jur de 200 ...

Link către comentariu

Ce vorbesti,15 lei este la magazin de piese auto.

Link către comentariu

Nicicum nu o gasesc la magazinele de piese auto on-line.Doar pe ebay .O sa mai caut maine la magazine in oras poate am noroc .

Link către comentariu

ar fi buna o cautare in etka

Link către comentariu

Am gasit-o (prin comanda) la un magazin din oras ,si am platit impreuna cu bucsa din bronz (din blocul motor) in total 15 RON.Le-am inlocuit , curatat si uns si acum merge ''brici''

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!