Jump to content

inlocuire faruri (carcase) xenon

alex102
 Share

Postare recomandată

Farurile au imbatranit rau de tot. Asa ca as vrea sa cumpar doar carcasele de xenon (lupe, oglinzi, tot ce e inauntru) fara partea electrica si becuri, care am inteles ca sunt partile cele mai costisitoare.

Pot face asta? Stiti de unde?

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu cred ca gaseste la dezmembrari.eu am luat nou la 875ron mai jos de atat nu am gasit. Masterkraft

Link către comentariu

la dezmembrari gasesti sigur, insa nu uita ca geamul farului este lipit pe "coaja" si este destul de greu de dezlipit chiar si la cuptor electric sau pistol cu aer cald.

Link către comentariu

era un tip pe 4 tuning care ii trimiteai farurile si inlocuia tot ce insemna "sticla" farurului cu rezultate exceptionale.

Link către comentariu

• 1 month later...

farurile se pot polisha cu rezultate foarte bune. Ma refer la cele cu plastic in loc de sticla.

Link către comentariu

farurile trebuie polisate temeinic,iar daca sunt afumate inauntru se pot curata foarte usor,nu merita sa iei unele noi doar pt atat.

rezultatele for fi foarte bune

Modificat de SL1210
Link către comentariu

si dupa polish, se protejeaza cu folie autocolanta speciala, altfel nu va rezista polish-ul.

Insa atentie, multi din cei care fac polish la faruri, uita ca sunt de plastic si apasa prea tare pe masina, pana se incinde plasticul si incepe sa se topeasca (matuiasca)

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

• 2 months later...

se gasesc noi pe la 450 lei bucata .........

Link către comentariu

@doruuuu nu ne spui si unde ai gasit la 450ron?

Link către comentariu

eu am gasit noi la cineva  cu suma asta (si cu ceva modificari le-am adaptat pe masina mea ), cum au fost procurate , n-as putea sa va spun ! 

Link către comentariu

Se gasesc si pe okazii.ro .Este cineva care vinde cu 350 lei/buc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!