Jump to content

Black beauty

Abp.Media

Postare recomandată

Este vorba de un mk4 2004 cu o mica inima de 1.4 dar si ea asteptand un transplant.Fiind prima mea masina si acumuland nenumarate amintiri cu ea astfel creeandu-se o puternica legatura emotionalaea nu se va vinde niciodata! la mine moare.Monstrozitatea de sub capota are o admisie cold air,clapeta marita,egr scos...Ca modificari exterioare masina a suferit niste mici modificari de exterior,bandou de state,capota prelungita,bara modificata o grila fara semn, faruri vopsite negru … lucruri subtile dar de efect.Masina a primit si un set de jante audi s line, suspensie Reglabila Ta Technix 1jpg304.jpg84634486.jpg95360187.jpg35701412.jpg94283339.jpg2jpg304.jpg131ip.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Superb, asa mult imi place cand vad masini modificate cu gust. Asteptam poze si cu interiorul :)

Link către comentariu

arata destul de bine,ce planuri ai cu ea?

(nici masinuta nu arata rau :) ceva poze la interior? )

Link către comentariu

Arata mai frumos acum decat ultima data cand ai prezentat-o, dar ledurile din grile tot nu-mi plac. :icon_geek:

S-o stapanesti sanatos si sper sa n-o mai pedepsesti in halul asta . :mellow:

Link către comentariu

A spus ca ramane pe VIATA a lui. Ce mai conteaza daca o omoara :). Macar nu o da de buna.

Drumuri bune cu ea :icon_thumleft:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Mda...Poate ca cu acest al treilea cont pe care ti l-ai facut sa ai mai mult noroc.Vad ca celelalte doua au fost suspendate.Cat despre masina, "ambalajul" nu arata rau

Link către comentariu

60 cai nervosi si o frana de mana...pacat ca unii mai au pasiuni d-astea...

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Arata bine masina, dar nu inteleg de ce ai postat filmulet cu asa ceva? :)

Link către comentariu

Masina arata bine pe exterior, dar a fost muncita la interne. Am mai vazut un clip cu ea in forta si altul in care suspensia avea de suferit :( .

Nerecomandat iubitorilor de masini :(

http://www.youtube.com/watch?v=cMLiWAQa_tk&list=UU47j9sSOblBaBQiZtPUPqCg&index=37&feature=plcp

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Este vorba de un mk4 2004 cu o mica inima de 1.4 dar si ea asteptand un transplant.

Fiind prima mea masina si acumuland nenumarate amintiri cu ea astfel creeandu-se o puternica legatura emotionala

ea nu se va vinde niciodata! la mine moare.

Monstrozitatea de sub capota are o admisie cold air,clapeta marita,egr scos...

Ca modificari exterioare masina a suferit niste mici modificari de exterior,bandou de state,capota prelungita,

bara modificata o grila fara semn, faruri vopsite negru … lucruri subtile dar de efect.

Masina a primit si un set de jante audi s line, suspensie Reglabila Ta Technix

Subtil.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!