Jump to content

sfaturi achizitie

Cavaleru
 Share

Postare recomandată

Salutare.

La ce lucruri ar trebui sa fiu atent la achizitionarea unui Passat 1.9TDI cel de 90cai. In cazul in care fac doar 20.000km pe an este o alegere mai buna cel pe benzina?

Este o berlina modelul Exclusiv. full electric si AC

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

daca te tine buzunarul poti sa iti iei si Exclusiv...acela fiind modelul VR6 2.8 ;)

daca faci 20000 pe an atunci poti sa iti iei linistit diesel ca sa nu iti dai dauna in buget... :D

Link către comentariu

eu am o motocicleta de vanzare cineva mi-a propus la schimb un 1,9 TDI iar in poze pe stalpul dreapta spate apare sigla Exclusiv. Dotarile cu care vine masina, sunt ABS, computer de bord, airbags, climatronic, geamuri electrice, dar si vreo 307.000 km.

atasez 2 poze in care se vede blocul motori si sigla pomenita.

La ce ar trebui sa ma uit la modelul mai sus mentionat ca sa fiu sigur ca e un motor in toate mintile? si eventual si restul masinii. Probeleme specifice modelului in cauza.

post-76237-0-11948400-1352056755_thumb.j

post-76237-0-75432100-1352057006_thumb.j

Link către comentariu

ai grija ca masina a fost recarosata sau vechiul proprietar a facut modificari serioase la masina.

Toate pasaturile care au motor de 90 de cai is cu rotile cu prindere in 4 surubui, doar cele da 110 cai si vr6 au prinderea in 5 suruburi

Link către comentariu

Se pare ca a fost schimbata motorizarea de la vr6 la diesel, noul motor este trecut in acte si talon. Itp-ul este recent facut.

Modificat de Cavaleru
Link către comentariu

:)) tu te miri ca are 307.000 km....la varsta care o are masina cat ai vrea sa aiba?....arata-mi tu un passat din 95,sub 300.000 km si sa fie reali ......a mea cred ca are vreo 600.000....dar masinile astea merg...nu ca daciile de pe vremuri

Link către comentariu

Nu ma mir, doar ceream un sfat la ce sa ma uit la modelul acesta. Nu ma deranzeaza km ci doar vreau sa stiu ce sa verific ca sa ma asigur ca motorul este ok

Link către comentariu

Frumoasa masina, fii atent la manerele portierelor pentru ca sunt sensibile si se gasesc greu, la geamurile electrice pentru ca se defecteaza repede mecanismele( macaralele- sper ca am scris corect), sticla farurilor sa nu fie prea matuita ( un adevarat chin seara) si....cam atat. Daca imi mai aduc aminte de ceva iti spun

Link către comentariu

Si legat de motor? Sunt destul de ll la cum ar trebui sa se auda, darpot sa ma uit daca e ceva anume. Gen turbina daca functioneaza ok, sau alte aspecte legate de fum

Link către comentariu

Nu stiu exact ce sa iti spun, motorul 1Z e cunoscut ca fiind foarte fiabil (are tata si am condus-o 2 ani deci e probat de mine >:) ) verifica ca la drive test sa mearga liniar, capetele de bara , verifica furtunele de pe galeria de admisie sa nu fie crapate si sa traga aer fals + o diagnoza.

Link către comentariu

multam. sper sa revin cu vesti bune.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!