Jump to content

Conexiune lipsa


RO-VW
 Share

Postare recomandată

Recent am facut o curatare turbo, de fapt Cosmin (profesor curatat turbo :emthup: ) a facut-o eu doar l-am "supervizat" :lol: si am observat la remontare o pereche de fire ce erau fara "adresa". Firele respective erau intrerupte, aveau un capat liber si atarnau undeva intre MAF si turbo... se vedea pe ele ca erau desfacute de mai demult de undeva, nu aveau mufa doar capatul simplu si desizolate putzin. Cu siguranta se legau undeva dar oricat ne-am uitat cu Cosmin nu am reusit sa le gasim adresa. Deocamdata le-am izolat si lasat asa ca nu am descoperit unde duc.

Firele respective au culoarea rosu/verde si maro si vin pe deasupra filtrului de aer pe langa MAF, impreuna cu firele ce duc la MAF dar in teaca (tub izolator) separata de firele MAF-ului, doar aceste doua fire. Ca lungime ar ajunge pana la N75 sau "bila" aia de plastic de presiune. Oricat ne-am uitat n-am gasit continuarea sau locul legarii lor, capetele de unde au fost taiate sau alt loc unde puteau duce.

Masine functioneaza perfect (mai ales acuma dupa curatare turbo) iar pe VAG nu-mi da nici o eroare..

Stie cineva ce "hram" poarta cele doua fire ca daca ma duc pe ele in sens invers cred ca trebuie sa demontez jumate masina ca sa vad de unde pleaca...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai exact... sunt impreuna cu firele ce merg la N75... :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cosmine, poate are si N...76 si n-am observat :icon_cheesygrin:. Ce este curios ca desi firele par taiate sau rupte de undeva totusi ar trebuii sa atarne si capetele celelalte, sa se vada si capetele celelalte care se continuau, asta daca nu cumva dispozitivul la care duceau a fost inlaturat impreuna cu capetele respective. Si culmea ca nu apare pe VAG nici un open circuit la careva din module... Pana sa ma duc pe ele in sens invers, sa vad de unde pleaca am sa masor potentialul pe cele doua fire prin actionarea celor catorva comenzi disponibile (faruri, clima, si ce mai se poate actiona direct) si sa urmaresc daca se schimba ceva....

Ramane valabila solicitarea cu rugamintea ca daca cineva are idee sau stie/banuieste ce ar putea fi..dati un hint

weekend fain la toata lumea...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!