Jump to content

audi a4 break

touran_11

Postare recomandată

sunt noul posesor al unui audi a4 break,fabricat in 2004,motor de 1.6 benzina.imi doream de mult timp acest model si a venit ziua in care mi-am implinit dorinta.inainte am avut un vw touran.

cateva detalii despre masina:este negru metalizat,pachet crom exterior,jante pe 16,dubluclimatronic,geamuri electrice fata,oglinzi electrice,altceva nu imi trece prin minte momentan.acum astept sa ii fac rar-ul si apoi urmeaza sa ii pun folie,xenoane,becuri cu leduri pe pozitie ca la numar deja iam pus.sper sa nu am probleme la rar.

crede-ti ca ar merge sa ii pun o toba sport?multi au zis ca la break nu prea da bine.acum nu stiu ce sa fac.

Link către comentariu

fa-i niste poze sa vedem cu ce te lauzi :)

toba sport, pt sunet sau te referi la tips, pt aspect?

Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos cati mai multi km . asteptam poze . cum ti se pare a4-ul care are motur de 1.6 benzina fata de touran care avea motor de 1.9 tdi ???? e mai lunes???? o zi buna

Link către comentariu

nu am de ce sa ma laud?daca vrei cat de cat sa iti prezinti masina e lauda?am dat touranul pt ca vroiam o schimbare.toba sport vreau sa o pun pt sunet?crede-ti ca merita?

Modificat de touran_11
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!