Jump to content

A3 S-line

Radu_Alecs

Postare recomandată

La mine se aprind doar semnalele si parca doar cand sunt aprinse farurile. Nu le-am vrut pe post de DRL.

Link către comentariu
  • Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

254

• ANdi B.

63

• cogdao

29

• Johnny Bravo

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Clar OEM :D

Sunt cele de FL?

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

frumos au iesit...mai poti incerca si cu Sonax Full Efect...efect garantat de nou :)...sunt foarte frumoase astea nu merita vandute !!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

update:

- am scos jantele de vara la vanzare

- a inceput sa imi faca figuri pedala de ambreiaj si anume: devine de multe ori moale cand fac abuz de ea si cupleaza de jos

in rest primeste doar motorina de fitze si tratamente demne de o adevarata lady

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Azi pot confirma faptul ca s-a schimbat intradevar chiulasa , iar cea de pe masina are terminatia C.

Avand in vedere ca us-style s-a cam demodat/prea multi posesori (am vazut si la dacie), ma gandesc la un retrofit sa ii schimb putin look-ul ... astept pareri

Link către comentariu

Adica eu sunt demodat :)) .

Nu mai ai batai de cap/emotii cu chiulasa C.

Link către comentariu

Pana nu se incalzeste cat de cat raman si eu de moda veche :D...pana una alta ieri seara am trantit putin capota si azi am constatat cu stupoare ca nu se mai deschide...

Link către comentariu

E o problema la a3 asta patesc si eu ingheata angrenajul de la tragar. Ai grija ca pe urma se va inchide greu. Se aduna zapada pe la broasca si ingheata.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!