Jump to content

A3 S-line

Radu_Alecs

Postare recomandată

Ti-am citit toate paginile. O masina foarte ingrijita si frumoasa, facuta cu gust. Spor in continuare la modificat, faci treaba buna.

Link către comentariu
  • Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

254

• ANdi B.

63

• cogdao

29

• Johnny Bravo

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc frumos!

Am reusit weekendul trecut sa roluiesc aripile spate folosind metoda cu teancul de reviste sau cartea de telefon si sa cobor suspensia. Ramane sa fac aceasi operatiune si pe fata.

post-88462-0-53760700-1433917193_thumb.j

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

Nu se vede diferenta din cauza barii? Cred ca o sa am si eu nevoie de asa ceva

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu se vede nici o diferenta. Bara este prinsa de aripa, iar daca scoti aripa in afara automat scoti si bara.

Ca noutati am facut revizia si am optat tot pt motul 300v doar ca am pus 5w30 si nu 5w40. Am schimbat suspensia ta-technix cu amortizoare sport oem si arcuri eibach 45/30. Masina este mai ridicata , lucru ce nu prea imi place , sper sa se mai aseze.

post-88462-0-16602600-1434824814_thumb.j

post-88462-0-15732600-1434824837_thumb.j

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

Pune, te rog, poze cu noua suspensie, sa vad si eu cum sta.

Link către comentariu
Ionut.Patrascu

Am vazut masina prin oras foarte frumoasa  :cheers:  felicitari 11

Link către comentariu

Cand se mai aseaza, mai fa una dar mai de jos, sa vad ce wheel gap ramane.

Ca vreau si eu sa fac miscarea asta.

Link către comentariu

Toata lumea ajunge in cele din urma sa faca miscarea asta dupa reglabila :))  Considera ca pt acel cm mai jos,nu merita deranjul cu reglabila,este mult mult mai confortabila masina cu arcuri eibach. La mine a ramas cate un deget gap la roti

Link către comentariu

Cam asa

post-8814-0-04080400-1435576003_thumb.jp

Modificat de golfix
Link către comentariu

Si eu prefer sa fie spatiul asa mic intre roata si aripa dar nu pot din cauza kit-lui rieger

Apropo vezi cum o mai parchezi pt poze ca o sa ajungi si tu pe pagina de facebook (Ai parcat ca un bou) cum a ajuns si un alt coleg....

Link către comentariu

Pozele sunt facute in parcare privata acolo unde imi desfasor si activitatile de mecanica/vopsitorie/spalatorie auto.

Atunci cel mai bine o reglabila. Vara pe burta si iarna pe varfuri.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

De azi masina apartine unei domnisoare. Inca nu m-am decis la urmatoare achizitie doar ca ma bate gandul la un a4 b8

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!