Jump to content

A3 S-line

Radu_Alecs

Postare recomandată

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

254

• ANdi B.

63

• cogdao

29

• Johnny Bravo

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Masina asta este un upgrade continuu. Arata foarte bine si cand stationeaza, dar si in mers :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc,

Urmatoarea distractie va fi sa montez lumini la picioare pentru pasagerii din spate (rear footlights) si cireasa de pe tort ... lumini la manerele exterioare a portierelor.

Link către comentariu

De ce ai dat golful ??? Eram zilnic prezent pe topicul tau....aveam subiect inspiratie :)

Eu am tras firele pt manerele interioare dar nu am gasit un loc potrivit pt leduri, e bine ca la Audi gasesti oem...

Link către comentariu
lucian_90tud

Chiar sunt curios cum o sa arate luminile de la manere :D 

Link către comentariu

Cristi: am vrut neaparat motor mai mare, putere mai mare si neaparat 2 usi. p.s am avut de ales intre actuala masina si un gti de 350 cp putin lovit ( tot germania) . Lumini la manerele de interior am deja din fabrica, eu voi pune la exterior.

Link către comentariu

Am vazut poza cu luminile de la picioare (red footlights) si mi-a starnit o curiozitate...Se aprind doar cand deschizi portiera sau ai reusit sa le faci sa stea aprinse mereu?

Link către comentariu

Se aprind cand deblochez masina si cand scot cheia din contact dupa oprirea motorului. 

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Am terminat retrofit-ul luminilor de la picioarele pasagerilor spate. Led-urile din soclu par a fi cam slabe si putine la numar , dar verdictul final il voi da dupa lasarea intunericului.

post-88462-0-08275900-1400232138_thumb.j

post-88462-0-33653200-1400232272_thumb.j

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Calitatea pozelor lasa de dorit , dar ca sa va faceti o idee sunt indeajuns

post-88462-0-17600900-1401129118_thumb.j

post-88462-0-31115900-1401129131_thumb.j

post-88462-0-80817200-1401129141_thumb.j

Link către comentariu

cand se aprind liminile din maner si cat timp raman aprinse? :D Arata bine

Link către comentariu

cand deschid masina din telecomanda, cand deschid portiera si cand scot cheia din contact. Ma gandesc sa le fac rosii...

Link către comentariu

poti face un tutorial cu tot ce ai facut ca sa mearga ? :)

Link către comentariu

pai daca le legi la plafoniera lumineaza asa...nu cred ca trebuie alte modificari doar daca vrei sa se aprinda pe fiecare usa individual cand o descui

Link către comentariu

Nu am fost la cargus Ionut.

Am gaurit manerul exterior al portierei si am tras 2 fire ( am folosit fire de cablu utp ) prin interiorul portierei , prin burduf , pe langa mufa si m-am legat la luminile de la picioare.

post-88462-0-85789900-1401284593_thumb.j

Link către comentariu

Arata foarte bine! Well done!

Link către comentariu

Asta e o surpriza tare urata!

Ce suspensie e?

Link către comentariu

Am un prieten cu un Golf 5 caruia i-au cedat ambele arcuri OEM pe spate... se pare ca sunt consumabile. Bravo VAG

Modificat de Acidutzul
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!