Jump to content

A3 S-line

Radu_Alecs

Postare recomandată

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

254

• ANdi B.

63

• cogdao

29

• Johnny Bravo

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am si eu niste poze cu o masina care o aveam mai demult exact pe acelasi elevator. Lichidul de frana vechi a fost scos prin extractie?

Link către comentariu

Multumesc iculux !

Azi am revopsit etrierii caci erau intr-o stare deplorabila si ca bonus am facut acele aparatori din spatele discurilor in argintiu.

post-88462-0-63687100-1367075230_thumb.j

post-88462-0-81276900-1367075343_thumb.j

Link către comentariu

Alta viata! Nu ai si rama?

Cam aproape de zid ai parcat, era sa-l omori pe furtun :)

Link către comentariu

Consider ca rns e se integreaza mai frumos :)

Link către comentariu

probabil...dar e cam devreme sa iti faci o parere, nu crezi ? este doar un preview, o lucrare neterminata.

dvd-ul este un Zenec MC-292

Link către comentariu

Nu ma intelege gresit nu comentez felul in care vei face tu integrarea sunt convins ca o sa arate foarte bine ci doar unitatea.

Link către comentariu

poti comenta linistit atat integrarea lui cat si unitatea. nu se compara niciodata claritatea sau calitatea sunetului redat de un device middle sau high end cu unul oem, cel oem fiind depasit in unele cazuri si de cele entry level.

la rns-e nu imi place design-ul spre exemplu, cum sunt pozitionate butoanele spre dreapta...

Link către comentariu

Da nu stiu ce sa zic de claritate consider ca pentru sistemul bose este fix ce trebuie.

Link către comentariu

Cred ca se vor revopsite... Oare nu le place culoarea ?

post-88462-0-20627400-1367612295_thumb.j

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Integrare non-oem iphone / ipod :

- dvd zenec mc292

- cablu audio jack

- dock iphone

- incarcator auto iphone

Ce vreau sa fac : sa montez dock-ul in spatiu acela ingust de dupa bricheta , decupand in interior. Voi alimenta dock-ul de la firele ce vin la bricheta folosind un incarcator de iphone , iar semnalul audio dinspre dock spre dvd va fi printr-un cablu jack.

post-88462-0-09315800-1368180088_thumb.j

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

Zenec-ul ala nu are cablu pentru iPod? Sau macar un USB?

Asa cu AUX-ul e... peste mana cel putin. Daca tot vroiai sa faci asta mai bine luai ceva cu cablu separat pentru iPod/iPhone

Link către comentariu

Zenec-ul ala nu are cablu pentru iPod? Sau macar un USB?

Asa cu AUX-ul e... peste mana cel putin. Daca tot vroiai sa faci asta mai bine luai ceva cu cablu separat pentru iPod/iPhone

am acel cablu pt ipod, dar problema este ca nu incarca telefonul. nu e compatibil. 

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!