Jump to content

A3 S-line

Radu_Alecs

Postare recomandată

Foarte frumos proiectul.

Se poate posta aici discutia voastra referitoare la log, turbina si alte ajustari care sunt necesare? Sunt curios ce nu ii ok si ce trebuie modificat.

Link către comentariu
  • Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

254

• ANdi B.

63

• cogdao

29

• Johnny Bravo

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Faza lunga H7 led. Pentru cine vrea sa isi puna sa stie ca acestea sunt doar de design/look si nu ofera deloc vizibilitate pe timp de noapte.

Snack : multumesc ! totul e ok doar ca eu si colegul andi purtam discutii referitore la performantele maxime pe care le poate scoate masina in configuratia initiala... cand voi face loguri si voi avea fisa dyno o voi posta

post-88462-0-59858800-1364750709_thumb.j

post-88462-0-67097600-1364750713_thumb.j

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

E foarte ok ca DRL.

Modelul acesta de faruri de A3 nu are bec special de DRL si faza lunga doar pe bi-xenon? 

Link către comentariu

Muale : Nu . Drl-ul este pe semnalizare...vezi postul 223

Ego: Doar la modelul cu Bi-xenon Drl-ul este situat in locul becului de faza lunga.

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

Modelul cu Bi-Xenon cum am eu are si bec de DRL si bec de pozitie.

Link către comentariu

Andi.b nici o masuratoare nu se face in treapta a6 asta 1 la mana. Doi la mana, turbina care o lauzi tu nu este ceva "deosebit" .... Radu felicitari pentru Tot !

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Nu vreau, e surpriza ta ;)

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Multumesc!

In ultima poza se vede stadiul semi-final.... Zilele urmatoare sper sa le termin...enjoy !

post-88462-0-53358000-1365105746_thumb.j

post-88462-0-15463700-1365105762_thumb.j

post-88462-0-22642500-1365105787_thumb.j

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

am dat deja...am scurtat si ingustat dunga alba...

ca sursa de inspiratie sunt stopurile MY11 

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

la cele de G5 ,R32 style , am folosit doar lac negru si lac transparent. vezi pe topicul meu cu Golful

Link către comentariu

Da, stiu de ele!

Eu insa nu am mana pentru lac, cred ca le innegresc si pun folie transparenta pentru luciu.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!