Jump to content

A3 S-line

Radu_Alecs

Postare recomandată

Azi am vazut pt prima data consum de 5,8 pe bord. Am crezut ca s-a stricat ceva, ca nu e posibil chiar daca am mers putin mai , normal...

Maine se va face un nou soft custom.

Link către comentariu
  • Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

254

• ANdi B.

63

• cogdao

29

• Johnny Bravo

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe partea de hardware nu am schimbat nimic. Vreau sa scot un maximum safe din setarea pe care o am pe masina.

Link către comentariu

Am amanat resoftarea de ieri si ma voi prezenta luni cu masina la tuner... Intre timp am mai facut o "pozna" cu un rest de vopsea :)

post-88462-0-01661900-1363954350_thumb.j

post-88462-0-78788100-1363955255_thumb.j

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

De asta mirosea a diluant la s****m :lol:

Modificat de virus
Link către comentariu

:))))))) da da... Am vopsitorie in spate :)))) iar sauna o folosesc pe post de cuptor :)))))))

Pana la urma voi avea faruri full led ...

post-88462-0-06462000-1364030029_thumb.j

Link către comentariu

De unde ai luat ledurile pentru drl si la cat au fost? Sunt cumva pe can?

Link către comentariu

Led-urile nu sunt can-bus din pacate, dar din fericire se aprind chiar daca dau eroare in bord.

Mi se pare sau are un look mai agresiv cu ele ?

post-88462-0-44728300-1364217782_thumb.j

Link către comentariu

Am sa vad pe vcds daca pot sa dezactivez check-ul de pe faza lunga, daca nu voi cauta alte leduri . Cum ajung la masina am sa fac poze cu ele aprinse.

Ideea a fost sa pot da flash gen blitz, iar din cate stiu o instalatie aftermarket xenon nu poate face acest lucru din cauza timpului necesar incarcarii becului

Link către comentariu

Prima masuratoare a rezultat 182 cp cu 1.55 presiune si overboost de 1.6 , apoi am rescris softul complet si am ajuns la 200 cp cu 1.7 presiune si un overboost de 1.8. Cum nu am vrut sa fortez turbina am decis sa mai scad din presiunea turbinei ajungand la stadiu final de 193 cu o presiune constanta de 1.6.

post-88462-0-06176100-1364328586_thumb.j

Link către comentariu

ceva nu e bine deloc. Cam putin cp pentru ce presiune ai.  Iar overboost NU trebuie sa ai deloc.

Loguri ai?

Link către comentariu

Log-uri nu am facut deoarece sunt cu anvelopele de vara si derapeaza foarte usor. Am preferat sa fac doar dyno/soft/dyno/soft/dyno, iar cand se va incalzi o voi scoate si pe "pista". 

Link către comentariu

Cu turbina sa stii ca poti merge linistit cu 1.8

Link către comentariu

199.63CP si 443.34Nm cu presiune de 1.7 este rezultatul final in urma resoftarii de astazi.

Link către comentariu

Mereu se gaseste unu care nu intelege nimic din toata treaba :)) 

Felicitari Radu pentru rezultat :D 

Link către comentariu

Radu ceva nu e bine deloc ai prea mult aer si prea putina putere. Intelwg ca randamentul turbinei incepe sa scada cam de pe la 16bari dar eficienta volumetrica ar trebui sa iti permita sa arzi cam 70-80mg de motorina pe la 4000rpm. Da mi te rog niste loguri ca ceva nu e bine deloc si din moment ce ai fosta mea turbina as vrea sa te ajut sa ai o setup corect. Ma astept ca sa ai un egt astronomic acum la un afr foarte mare. Cu fumul cum stai?

Cand ai timp fa niste loguri in trp a 3a si a 4a sa vedem ce spune masina. Apropo ti a scos limitarea de diagnosticare pe obd a presiunii? Stoc este limitat la 2601mbar.

Surge ai vre un pic? Cu turbina asta la 1,3 bari la 2000 esti chiar sub limita de surge pe grafic. Daca te ajuta la ceva iti pot da graficul turbinei sa se uite tunerul tau pe el.

Thx

Posteaza si tu fisa dyno aici, banuiesc ca ti a facut in trpt a 6a.

Link către comentariu

RazRaz: am schimbat turbina stricata cu una mai mare si multumita colegului Andi pretul a fost mai mult decat decent. Turbina fiind mai mare trebuie acordata pe masina pt a putea merge corespunzator, fara lag/lag minim, fara fum .Facand acest lucru ca prin minune si puterea se mareste :) Intelegi tu ideea ... (offtopic: la viteza mai mare nu mai simti gropile fiind ele din iasi, bucuresti, etc )

Lucian : Ori nu intelege , ori nu ajunge la ...struguri . Multumesc frumos !

Andi : Pentru discutiile noastre exista privat :))) 

Link către comentariu

sunt invidios recunosc  :icon_thumleft:

succes in continuare

Modificat de razraz
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!