Jump to content

A3 S-line

Radu_Alecs

Postare recomandată

Era si timpul sa va prezint noua achizitie ...incepem.

Fab: 06/2004

Km: 223000

Motor: 2.0 tdi

Putere:140 (valabil max o saptamana)

Transmisie: 6+1

Dotari:

Pachet interior S-line

- volan piele 3 spite

-schimbator piele

-frana de mana piele

-cotiera

-scaune s-line piele

-incalzire scaune

-senzor ploaie / lumini

- dublu climatronic

-plafoniera lumini ambientale

-manere interior iluminate

-si cel mai important plafon + stalpi pe negru :D

-cruise control

-computer de bord

Pachet exterior S-line

-jante 225/40/18

-suspensie semi-sport

-faruri xenon

-spalator faruri

-senzori parcare

-stopuri de kko (preferam oem ,dar le voi vinde)

-proiectoare

post-88462-0-23658900-1351600401_thumb.j

post-88462-0-24126000-1351600409_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Radu_Alecs

254

• ANdi B.

63

• cogdao

29

• Johnny Bravo

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multi kilometrii fara interventii. Pune niste poze cu interiorul, scaunele, etc caci chiar sunt curios cum se comporta o masina de 8 ani in Germania. Eu zic sa stai un pic potolit cu tuning-ul sa vezi cum se comporta motorul, turbina, ambreiaj, volant dupa cateva drumuri prin tara ca aia 224.000 sunt cam putini pentru o masina de 8 ani si ceva. Nu pot sa stii niciodata la o masina de varsta asta ce surpriza iti ofera, dar macar asa cand faci tunningul stii la ce sa te astepti comparand cu ce era inainte, sesizezi mai usor daca ceva nu merge bine, etc.

Link către comentariu

Chiar ma intrebam cand o sa o prezinti, am vazut ca ai luat-o acum cateva zile.

Felicitari pentru achitie, sunt curios ce modificari o sa-i faci :)

Singura chestie care nu-mi place...cromul de pe bara fata, din dreptul numarului, care face sa para cromul o linie continua desi nu este la model 2004.

Link către comentariu

incepe priam data cu verificarea chiuloasei daca codul ei se termina in A sau B las-o asa si nu ii face nici un fel de tuning.

Link către comentariu

Toate 2.0TDI de pe A3 sunt BKD?

Ma gandesc ca a fost schimbata chiulasa daca are 223.000km.

Link către comentariu

Bkd este tipul motor , iar maine voi arunca o privire pe cartea de service si vad ce s-a schimbat.

Modificari ce vor avea loc zilele astea :

- soft ( fara 180 cp pe putin nu plec de acolo)

- folie pe partea cromata a triplelor (urasc sa se vada becurile)

- folie pe proiectoare si implicit activare drl pe ele (gen fostul golf)

- dat jos folia spate (nu imi place look-ul gen masina de marfa)

- dat jos ornamentul cromat de pe bara fata ( imitatia ieftina de facelift)

- dat jos ninja sticker de pe geamurile spate :))

p.s. multumesc pt urari cat si pt sugestii. va tin la curent

Link către comentariu

Se vede ca ai experienta. Chiar vroiam sa sustin cateva sfaturi legate de facelift si sticker :D

Este modelul meu preferat de A3 ever, bineinteles in 2usi. Sa te bucuri de ea si nu stoarce chiar tot doar din soft :emthup:

Link către comentariu

e foarte probabil sa fie inca chiulasa de fabrica daca ii faci chip o strici :(

180 cu turbina stock o strici rau de tot

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Felicitari pt noua achizitie.

Eu zic sa renunti la drl pe proiectoare, mai ales daca pui folie galbena pe ele. Mergi cu xenon oem e pacat sa nu il folosesti. De ce vrei sa ii faci soft asa de repede? 40de cai castigati doar din soft la o masina cu peste 200k km nu e ok.

Link către comentariu

la 162xxx a fost schimbata chiulasa , volant + kit ambreiaj, discuri , placute si multe altele... daca nu stii sa o menajezi omori turbina si la 140 cp. Momentan am trimis masina la resoftat + dyno...vedem ce va iesi.

Link către comentariu
costyserbanescu

salut arata foarte bine masina . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute . legat de soft : eu am in golf 4 ajm din 2001 care are 270.000 km . la 240.000 km i-am facut o resoftare care a dus motorul aproximativ pe la 150 cp ( nu stiu sigur daca chiar atati sunt pt ca nu am pus-o pe dyno dar cel care mi-a facut-o a zis ca pe acolo se ajunge ) , masina are chiulasa originala turbina originala si ambreajul original si inca nu da semne de oboseala . acum depinde si de cum mergi cu ea eu nu ii dau talpa pana nu se incalzeste motorul si nici accelerari bruste de la 1200 turatii la 4000 turatii . de la semafor am avut si plecari mai furioase dar nu am exagera cu numarul lor . deci poti sa ii faci soft dar dupa ce il faci sa ai grija cum o exploatezi . o zi buna

Modificat de costyserbanescu
Link către comentariu

Te-ai miscat repede, nu-s cam multi km ? :)

Deloc...avand in vedere anul, felul in care a fost intretinuta ( are carte de service de cand era fata mare, pana la 220xxx) si cel mai important provenienta ei

Link către comentariu

Faina masina, chiar am trecut pe langa ea cand era acolo cocotata pe platforma :)) nestiind ca o sa fie pe forum. Multi km si de aici incolo!

Link către comentariu

Faina masina, chiar am trecut pe langa ea cand era acolo cocotata pe platforma :)) nestiind ca o sa fie pe forum. Multi km si de aici incolo!

Multumesc :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!