Jump to content

Audi A6 4F 2.0 TDI

BestAutoDetailing

Postare recomandată

BestAutoDetailing

Audi A6 4F 2.0 TDI 140CP cod motor BRE

10.2006

Jante de vara 18" cred ca sunt S line nu stiu exact denumirea si iarna 16""

Climatronic, Navi Color

Pachet lumini ambientale usi si oglinzi

Cutie manuala 6+1

Faruri Bi-Xenon

Stopuri Led

magazie 6cd etc

Modif ulterioare :

* Pleoape Mattig

* Folie Protectie Faruri

* Becuri daylight LED SMD fara eroare

* Eleron portbagaj ABT

* Folie geamuri laterale spate si luneta 3M 5%

img0766fu.th.jpg

img0765rw.th.jpg

img0764de.th.jpg

img0763lq.th.jpg

img0761yv.th.jpg

img0762jv.th.jpg

img0760b.th.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos!

Esti multumit de cum se comporta cu 140cp?

Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut , frumoasa modificarea eleronului portbagaj ABT , masina arata bestial , adauga poze cu interiorul si sa o "porti" sanatos Drumuri Bune

Link către comentariu
BestAutoDetailing

Multumesc pt aprecieri, o sa revin zilele urmatoare si cu alte poze

Initial ma gandeam daca nu cumva 2.0 TDI este cam micut pentru caroseria asta insa daca este in parametrii optimi chiar este de ajuns pentru nevoile de zi cu zi. Am mers si cu 3.0 TDI, nu se compara ca demaraj insa nu prea o alerg iar la drum intins se comporta foarte bine, consumul este destul de mic iar pe BRE sunt injectoare Bosch care nu prea am auzit sa faca probleme pana acum.

Link către comentariu
costyserbanescu

salut arat foarte bine masina si sa o stapanesti sanatos cati mai multi km . poti sa ii pui un soft si il duci pana la 170 cp si nu cred ca o sa regreti ;) . o seara buna

Link către comentariu
BestAutoDetailing

multumesc!

da m-am gandit si la varianta asta insa motorul asta nu cred ca este cel mai recomandat pentru asa ceva cred ca apar probleme de fiabilitate in timp si asa sunt ele destul de pretentioase fara sa le faci nimic

img0800k.th.jpg

img0799yj.th.jpg

Link către comentariu

frumoasa! sa o stapanesti sanatos, si cand o sa fie drumuri pentru motor de 3.0 in Romania atunci sa iti cumperi :icon_cheesygrin: imi place mult interiorul..

Link către comentariu
  • 2 months later...
BestAutoDetailing

mc. ce sa zic ca si consum este ok dar depinde foarte mult pe unde mergi cu ea. de ex acum iarna fiind si frig si zapada in oras cons si 10-11.. la un drum mai lung 6 si un pic deci variaza foarte mult in functie de multi factori nu as putea sa spun o cifra exacta dar fata de alte masini cu motoare de 2.0 diesel nu consuma mult

Link către comentariu

Frumoasa si ingrijita, in poze parca usa dreapta fata si aripa par diferite la nuanta .

Drumuri bune si km cat mai multi.

Link către comentariu
BestAutoDetailing

merci la fel

da a mai suferit ea un pic pe aici si pe colo dar nimic iesit din comun pentru o masina care circula de mai bine de 6 ani..

ca sa mai destindem atmosfera e o vorba masina nelovita si femeie ne... mai rar toate sufera in timp macar cu cateva zgarieturi iar daca incerci sa remediezi vopsind tot elementul tot nu ai cum sa o scoti la fel ca noua pt ca si daca e acelasi cod dupa un nr de ani de stat in soare ploaie zapada si alte intemperii e aproape imposibil sa o nimeresti la fel cu toti pigmentii de imbatranire si toate trucurile polish etc

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!