Jump to content

VW Golf 6 GTI

CobraArt

Postare recomandată

Va salut,citesc forumul de ceva vreme,dar nu m am bagat in seama pe aici...

Golful il am de doi ani si am cu el 61.000,pot sa spun ca este un deliciu' de masina! Cutia DSG isi merita toate laudele. De cand am cumparat masina am tot bagat bani in ea,sper sa va placa.:-)

Culoare masinii este gri carbon.

Embleme fata+spate+ semnul gti din grila fata imbracate in imitatie de carbon.

Leduri highpower sunt la proiectoare,oglinzi(lumina atunci cand deschizi usa) si la iluminare numar.

Rim Ringz la jante originale Detroit.

Am eliminat suportul de numar fata,revopsita bara si pus in colt jos.

Blow off Forge

Finala 70mm Milltek cu tips-uri de 100mm

Ce mai are masina pe ea ca dotari faruri xenon adaptive si daylight led,stopuri led,suspensie adaptiva,cutia DSG,jante 18" Detroit,interior stofa (imi place la nebunie,ca pe mk1 gti),camera marsarier,scaune incalzite,oglinzi inacalizte si ce dotari mai sunt la GTI de serie.... si cam atat ca nu am vrut sa fac un GTI de 40.000 mii :-)

Mai am 6 luni si imi iese din garantie.vreau sa ii fac un soft,dar habar nu am unde.daca se poate astept pareri unde este mai ok. nu sariti pe mine cu revo ca nu vreau sa dau 700e de fiecare data cand schimb bateria....

Poze momentan nu pot pune,dar o sa pun.

Va salut!

Link către comentariu

Salut, sa te poarte cu placere.

Softul revo te costa o singura data, cand scoti bateria isi pierde doar cei trei parametri (boost, timing si fuel) si pot fi setati la loc cu un revo select switch sau de reprezentantul revo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Nu are el probleme la chestia cu bateria.. Doar la G5 la unele modele au fost probleme astea..

Link către comentariu

Multumesc.

Ieri mi au venit pragurile de R20 care le am dus la vopsit. Mi am luat jantele de tabla de la vopsit...le am tras o dunga rosie pe ele. Imi mai trebuie 4 distantiere de 2 cm. mi a promis un prieten ca ma ajuta.

Poze o sa pun diseara sa ajung la calc ca de pe tel vad ca nu merg puse.

E o intreaga dilema asta cu softul. Cred ca o sa il comand ori in Germania ori USA. Mai e pana cand iese masina din garantie. Tt atunci cand iese masina din garantie vreau sa ii dau catalizatorul jos,acum nu pot ca trebuie umblat la soft...

Diseara o sa pun poze ai 2-3 filmulete

Zi faina sa aveti baieti!

Link către comentariu

Foloseste Tapatalk din AppStore sau Android Market si o sa poti pune poze.

Sa o stapanesti sanatos. Este culoarea mea preferata :emthup:

Link către comentariu

Multumesc mult man!

Da,este foarte frumoasa culoarea,dar dupa ce am dat comanda la Porsche am vazut pe mobile un albastru tare frumos... :-)

Mi am mai adus aminte ce am mai pus pe masina. Pe telecomanda aveam buton si de deschiderea portbagaj,dar dupa cum stitila Golf nu sare pana sus. Mi am comandat amortizoarele de la portbagaj de Skoda,am intors prinderea amortizoareleor pe caroserie si acum cand apas pe buton sare pana sus...e o chestie simpla si de efect si bani putini 200ron ambele amortizoare.

Mai avem volan piele cu padele pt DSG.

Link către comentariu

Cam tarziu pe aici dar te iertam :P

Din fericire la VW oferta pt softuri e destul de variata

Avand in vedere ca nu te grabesti ai suficient timp sa te interesezi pe ce vrei sa dai banii, mai ales ca sunt destui cu 2.0 TFSI/TSI care pot sa-ti ofere feedback.

S-a stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc mult!

Il am notat. O sa il posetez diseara si da este o modificare foarte utila,simpla....

Intre timp am pus mana pe calc prietenei mele si am luat niste poze de pe facebook...

Poze mai multe mai pe seara si codul la amortizoare.

Va salut!

Filmulet cu sunet blow off si toba:

http://www.youtube.com/watch?v=rIl1btG8DV4&list=UU9cttTxzGKzzvKE-Clp94Pg&index=2&feature=plcp

Si deschiderea la portbagaj din telecomanda:

http://www.youtube.com/watch?v=vbh1fH1kXG4&list=UU9cttTxzGKzzvKE-Clp94Pg&index=1&feature=plcp

post-75410-0-11557000-1351423265_thumb.j

Link către comentariu

Rim Ringz mi le-a recomandat si mie un concetatean al tau, aka B_U_T dupa ce mi s-a atins janta la masina :D Acum vad cum dau pe masina de care mi-a spus.

Eu as pune numarul la locul lui, eventual cu banda dublu-adeziva daca vrei sa fie mai "smooth". Pacat ca l-ai prins cu holsuruburi acolo. Daca o sa-ti treaca si vrei sa-l muti, o sa ramana gauri si e pacat.

Cand ai timp, te-as ruga daca poti sa masori amortizorul de la haion (cand este deschis). Eu am Polo si daca lungimea este aceeasi, o sa le comand dupa codurile de la tine.

Multumesc

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Frumoasa masina! La cat mai multi km fara probleme :D

Legat de haion, stiu ca sunt unele amortizoare care iti deschid portbagajul automat doar peste o anumita temperatura. La 0 grade nu pot. Asa are Master_blaster, poate nu sunt la fel codurile.

Hmm, rim rings, da si nu. Da pt ca se potrivesc cu grila, nu pt ca se vede ca sunt AM si ies destul in relief. Par in plus si Detroit-urile arata bine clean.

Ai inceput cu toba milltek, acum fa macar un catback :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Te-am vazut prin Ploiesti de mai multe ori,am vazut ca nu o prea "ierti" :P.Jantele arata foarte bine,iar legat de blow off nu l-am prea auzit,l-ai pus de curand?

Link către comentariu

Am vazut masina ocazional prin Ploiesti. Arata bine! :)

Soft poti sa faci oriunde, nu se pierde nimic cand scoti bateria, doar se reseteaza si trebuie ori sa faci un drum la un dealer ori sa iei un SPS si sa-l reactivezi tu.

Cred ca e exagerat sa faci comanda de sot afara, sunt multi tuneri buni la noi, si un soft bun se face special pe masina, nu la modul general si trimis prin posta...

Link către comentariu

Frumoasa masina. Aceeasi culoare as fi luat-o si eu pe GTI.

Soft nu ai cum sa comanzi asa cu una cu doua. In plus, nu vad de la ce tuner ai putea lia de afara si care la noi sa nu fie. Plus ca nu vei avea suport tehnic.

Link către comentariu

Chiar e aiurea asta, e ca si cum ai trimite poze cu caria pe mail si sa-ti trimita dentistul plomba prin curier. :)

ON: Superba masina si foarte utila modificarea cu amortizoarele, chiar de efect. Cand ma fac mare benzina turba + DSG imi iau si eu.

Link către comentariu

Rim Ringz mi le-a recomandat si mie un concetatean al tau, aka B_U_T dupa ce mi s-a atins janta la masina :D Acum vad cum dau pe masina de care mi-a spus.

Eu as pune numarul la locul lui, eventual cu banda dublu-adeziva daca vrei sa fie mai "smooth". Pacat ca l-ai prins cu holsuruburi acolo. Daca o sa-ti treaca si vrei sa-l muti, o sa ramana gauri si e pacat.

Cand ai timp, te-as ruga daca poti sa masori amortizorul de la haion (cand este deschis). Eu am Polo si daca lungimea este aceeasi, o sa le comand dupa codurile de la tine.

Multumesc

Salut,numarul l`am avut si in bara cu banda dubla adeziva,dar m am cam plictisit de el acolo. Asa ca am dat suportul jos si au ramas gaurile de la suportul de numar si vopseaua matuita.Eh,am revopsit bara si l am pus in bara,in colt.Stiu ca se vad da dracu suruburile alea acolo(imi stau pe creier),dar nu am ce face ca suprafata pe care sta numarul este de vreo 2 cm latime si nu sta cu banda dubla adeziva...

Maine o sa iau si o sa masor amortizorul si o sa iti dau pm.

Rim ringz`uri sa sti ca nu stiu ce sa zic cu ele pentru ca imi scapa presiune cand virez maxim pe loc si merg (la parcari),trb sa fac presiune la ele cam o data pe sapt...noroc ca am senzor si imi zice cand a scapat presiune. Nu stiu daca e modelul asta de janta neaparat de vina,dar eu iti zic ce patesc cu ale mele. O sa imi vopsesc jantele la iarna sa le am pentru la vara...

Frumoasa masina! La cat mai multi km fara probleme :D

Legat de haion, stiu ca sunt unele amortizoare care iti deschid portbagajul automat doar peste o anumita temperatura. La 0 grade nu pot. Asa are Master_blaster, poate nu sunt la fel codurile.

Hmm, rim rings, da si nu. Da pt ca se potrivesc cu grila, nu pt ca se vede ca sunt AM si ies destul in relief. Par in plus si Detroit-urile arata bine clean.

Ai inceput cu toba milltek, acum fa macar un catback :D

Multumesc foarte tare!

Dau bine pe masina nu am ce sa zic,dar nu prea practice...

Catback Milltek am de 7 cm,non rezonat.

Sa o stapanesti sanatos!

Te-am vazut prin Ploiesti de mai multe ori,am vazut ca nu o prea "ierti" :P.Jantele arata foarte bine,iar legat de blow off nu l-am prea auzit,l-ai pus de curand?

Pai cum naiba sa ierti asa ceva :))

Blow off`u il am de 1 an si jumatate,dar nu prea se aude ca e automata,trb sa ma joc eu cu pedala sa se auda. :)

Frumoasa masina. Aceeasi culoare as fi luat-o si eu pe GTI.

Soft nu ai cum sa comanzi asa cu una cu doua. In plus, nu vad de la ce tuner ai putea lia de afara si care la noi sa nu fie. Plus ca nu vei avea suport tehnic.

Nu s`a nimerit culoarea,ah?

Uite ce imi face asa cu ochiul cat de cat sunt baietii de la Exelixis.Sincer sa fiu nu m`am documentat mai deloc. sunt deschis sa indrumari,opinii.

sa te bucuri de ea!

Modificat de CobraArt
Link către comentariu

Wow ce aiurea ca poti sa faci upload doar 1mb. A trb sa le fac la rezolutie de cacao sa le pot urca.

Am pus si poze cu amortizorul,codul se vede pe el este cel care incepe cu 6.

post-75410-0-19288500-1351456802_thumb.j

post-75410-0-13094900-1351456808_thumb.j

post-75410-0-93499700-1351456828_thumb.j

post-75410-0-03580300-1351456938_thumb.j

Modificat de CobraArt
Link către comentariu

Baietii de la Exelixis nu fac soft-uri, din cate stiu eu.

Pe langa variantele clasice: APR, Revo sau chiar RBN, mai sunt si MRC Tuning. Din ce am citit si auzit, cu ei as lucra daca urmatoarea masina ar fi to VAG.

P.S.: Nu te supara, dar rim rings-urile alea sunt hidoase de-a dreptul!

Modificat de JUG
Link către comentariu

Fac si eu soft`uri.Si`a facut un prieten de`al meu soft la ei,au si pe site ECU Tuning...

Mie imi plac mult rim rings`urile. de la ele mi`a venit ideea sa imi fac jantele gri carbon,cu tot interiorul jantei rosul la iarna cand pun tablele.

Acu nu toti aveam acelasi gusturi :) Nu am de ce sa ma supar.

Modificat de CobraArt
Link către comentariu

Ai avut masina parcata pe Bulevardul Preciziei pe trotuar pe langa Coca-Cola intr-una din zilele astea?

Am vazut una identica...

Sa o stapanesti sanatos! Am avut si eu una..rosie si mi-a placut foarte mult...

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!