Jump to content

Cutie viteze Golf 4 1,9 TDI (AXR)

Bad Boy
 Share

Postare recomandată

am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva am un golf 4 1.6 16v si se aude un zgomot la mersul cu spatele la cutie si vreau sa o schimb, merge si alta cutie de la alte motorizari (14 16v sau19tdi) ca miA spus cineva ca se potriveste cutie de 19tdi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Am un golf 1.9 AHF 110 cai. Cand am luat-o nu intra din prima in treapta 1,2 si marsarier. Am schimbat plasticul ala de la timonerie, era crapat. Apoi a mers, dar la rece tot intra foarte greu. Apoi am schimbat uleil din cutie, am bagat sintetic 80-90, acelasi rezultat. Plus ca scoate un zgomot in treapta 2-a si se aude urat cand merg in marsarier. Care ar fi cauzele? Ms

Link către comentariu

Buna baieti .Am si eu o mica problema:detin un golf 4 1.4. 16V an fabricatie 2002 la care in timpul mersului se aude un vajait foarte enervant, si in special la viteze peste 60 km/h.Unii mecanici mi au spus ca ar fi de la faptul ca trage vant pe langa usi ori ca ar fi ceva la rotile din fata.Un lucru e cert nu e de la rulmenti pentru ca nu huruie asemenea rulmentilor ci vajaie ca si cum ar trage vant pe langa usi. Ce e si mai interesant e ca acum 2 ani cand am luat masina {care era dotata atunci cu stergatoare cu paravant} nu avea absolut nimic.Eu am pus niste stergatoare fara paravant intre timp si a inceput apoi sa se auda vajaitul acela ciudat...sa fie asta motivul ? Ati intalnit careva asemenea ciudatenii sau mi am cumparat eu o masina bantuita de fantome...:))))

Link către comentariu

• 7 months later...
moldoveanueugen

Salut!Am si eu o probleme cu cutia,as vrea sa fac trecerea de la cutie Tiptronic la cutie manuala,insa nustiu ce cutie se potriveste daca cea in 6 tr sau cea in 5,Codul motorului e AUY,85KW,eu as vrea sa pun in 6 TR,dar la service mi sa spus ca nu se potriveste decat cea in 5TR,e adevarat?Multumesc anticipat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!