Jump to content

Inlocuire aer contionat cu climatronic

tamek
 Share

Postare recomandată

Florin, sper sa mearga si fara aceste modificari.

Mai necesita codare pe urma dupa ce pun acest panou de clima?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

merge si fara, daca e deja codat....  

acum, eu nu ti-l recomand pe cel de CC... am avut si l-am schimbat tocmai pt ca nu avea afisaje la temperatura.. cand bate soarele pe bord, nu vezi temperatura la care e setat... trebuie sa invarti de rotite, sa vezi pe HU.

cumpara unul de B7 si nu o sa iti para rau...

Link către comentariu

Florin, sper sa mearga si fara aceste modificari.

Mai necesita codare pe urma dupa ce pun acest panou de clima?

Chiar daca este deja codat, te uiti pe codari si vezi daca trebuie modificat ceva. Oricum trebuie facut basic setings.

daca nu e codat se codeaza pe masina si apoi basic settings si first run pentru comresor.

Link către comentariu

L-am montat pe masina, insa daca intru cu VCDS-ul pe Auto HVAC, nu imi mai arata codul piesei (sau ce inseamna codul de la VAG Numer:) la VAG Numar.

Aveti idee de ce nu mai arata/scrie nimic la rubrica VAG Numar?

Atasat pun poza cu climatronicul vechi si cu climatronicul nou.

Multumesc.

Trebuie activat/codat ceva cu VCDS-ul?

post-94983-0-59732400-1413629978_thumb.p

post-94983-0-07363800-1413630009_thumb.p

Link către comentariu

codeaza cu 2 la sfarsit in long cod

Modificat de geoland87
Link către comentariu

• 1 month later...

3C0 863 100 (plastic, gri deschis -- trim climatronic normal) si 3C8 863 100A 20V (aluminiu, gri deschis -- trim noul climatronic, retrofit) sunt pe aceeasi nuanta de culoare?

Link către comentariu

Mai mult sau putin insa textura clar difera, atat la atingere cat si vizual.

Link către comentariu

Nu gasesc trim-ul de plastic pt noul climatronic si ma gandeam sa-l pun pe cel de aluminiu, la atingere nu ma deranjeaza.. vizual insa nu stiu cat s-o observa.

Din ce am gasit intr-un post mai vechi corespondentul a ceea ce caut eu este 3C8-863-100-3H5. Imi poate confirma cineva pt o mai mare siguranta?

Link către comentariu

Am si eu o intrebare la care as vrea sa ma lamuriti.

-   conector NEGRU mare

•  - pin 16 se taie si se leaga la 20 
  •  - 20 nu se mai foloseste – modificare pentru senzorul de calitate
  •  
  • Inteleg ca din pinul 16 se scoate firul dupa care se leaga de firul ce intra in 20 ? Daca ii asa, atunci cum de 20 nu se mai foloseste ? Leg 16 de firul din 20 dar firul din 20 nu mai este in pin? Sau pinul 20 exista si doar leg firul din pin 16 pe firul ce merge in 20 ? Is mai greu de cap si nu reusesc sa pricep cum sa fac operatiunea asta fizic ce trebuie taiat si unde trebuie legat. Multumesc mult
Link către comentariu

ce o fi asa de greu: se scoate firul cu pin de la poz 20 si se baga cel de la 16.

Link către comentariu

Dar acel fir de la pinul 20 daca eu am senzor de calitate nu afectează cu ceva daca il scot din mufă?

Link către comentariu

Dupa ce am facut retrofit la climatronic am ramas cu cele 2 erori binecunoscute pe HVAC, dar si cu 1 in plus:

9472882 - Motor for Fresh Air / Recirculated Air Flap
          B108B 54 [009] - Missing Calibration / Basic Setting
          Confirmed - Tested Since Memory Clear
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00000001
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 1
                    Reset counter: 166
                    Mileage: 172394 km
                    Date: 2014.12.19
                    Time: 16:58:44

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare cine ma poate ajuta cu o schema electrică pentru climatronic? trebuie sa fac modificarea in panoul de siguranțe si as vrea sa știu care fir e cel de alimentare pentru climatronic ca apoi sa pot face modificarea sa îmi retina setările. Din câte am înțeles aceasta modificare trebuie făcută din siguranța 15 si mutată in siguranța 30 dar as vrea sa știu si locațiile acestea in mufele din spatele panoului de siguranțe. Mulțumesc

Modificat de sinn3r
Link către comentariu

Fa modificarea in spatele climatronicului, pinii 16 cu 20.

Link către comentariu

Si ce anume trebuie sa faci cu pinii 16 cu 20?

Tot ceva de genul ca in panoul de sigurante..?

Link către comentariu

teoretic pinul 16 trebuie scos si bagat in locul pinului 20. pinul 20 ramane scos. practic, cum a fost la mine, pinii sunt de marimi diferite. i-am taiat pe amandoi, 20 ramane "al nimanui", iar pe 16 se pune capatul lui 20 si vine bagat in locul unde a fost 20.

Modificat de illusions
Link către comentariu

• 4 weeks later...

mai intai vreau sa va multumesc la toti pentru sfaturi si munca depusa pentru acest forum, si  ne lamuriti pe unii dintre noi care sunt mai afoni in echipari si retrofitturi :salut: ( sper sa nu se stearga acest offtopic.)

de ceva vreme vreau sa schimb si eu climatronicul(passat 2007 a mea masina) si as vrea cu cel de b7 cum este in imagine:

post-110380-0-64417100-1422810965_thumb.

intrebare mea este unde as putea sa il gasesc(din decembrie tot intreb pe la diverse parcuri de dezmembrari si nu il gasesc)?

mie imi trebuie cu buton de parbriz incalzit care sunt foarte rare din ce vad(plus scaune incalzite) unu singur am gasit la un moment dat dar mi s-a parut prea mult(250 euro)

ca modificari dupa ce am citit am sunt cele cu pinii si un can mai nou de la e in sus(eu avand c cu update) si un senzor de aer(care nu este obligatoriu). altele ar mai fi? (poate le-am omis eu)

Link către comentariu

cauta in paginile anterioare, am postat toate modificarile care trebuie facute.

cauta si pe Ebay - din pacate sunt rare modelele cu dezaburire parbriz.

Link către comentariu

mersi florin! 

am citit de la prima pagina, modificarile le-am inteles(cabluri, can, si codare am uitat se precizez)

am cautat si pe ebay si nimic momentan am gasit cu dezaburire la modelul 2010, dar nu prea ma impac personal cu el(am pe octavia si nu ma incanta parere strict personala).

o sa mai caut

Link către comentariu

Ce modificari trebuie sa fac ca sa imi arate afisajul de la climatronicu' standard pe RNS 510?Trebuie setat ceva cu VCDS sau?Din cate am citit,s-a vorbit numai despre retrofit cu  astea noi.

Address 19: CAN Gateway        Labels: 3C0-907-530-V2.clb                                    Address 08: Auto HVAC        Labels: 3C0-907-044.lbl
   Part No SW: 3C0 907 530 E    HW: 3C0 907 951                                                   Part No SW: 3C0 907 044 CR    HW: 3C0 907 044 CR 
   Component: J533__Gateway   H10 0080                                                               Component: ClimatronicPQ46 132 0811  
   Revision:   H10       Serial number: 1200P084010371                                            Revision: 00132023    Serial number: 00000000000000
   Coding: F9807F064002021002                                                                              Shop #: WSC 00000 000 00000
   Shop #: WSC 00028 028 00001                                                                              VCID: 73E5394E12152586991-8026
   VCID: 2345090EE275F506A91-8076 
Modificat de Legija
Link către comentariu

Pai in urma retrofitului cu alea noi iti afiseaza pe RNS.

Link către comentariu

Climatronicul vechi nu stie sa afiseze pe RNS510.

Link către comentariu

HW-Version        H-64                       SW-Version           5274            

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!