Jump to content

Inlocuire aer contionat cu climatronic

tamek
 Share

Postare recomandată

Nu exista codul ala de culoare la Passat B7. Pentru ca pe b7 s-a pus climatronicul nou pe care si l-a montat VPX pe B6. Asa ca slabe sanse sa gaseasca o rama de B7 cu codul de culoare care ii trebuie lui. Pe original, sansele sunt egale cu zero.

Florin, omul care cumparase acum 3 saptamani din Polonia rama pentru climatronic...era vorba de rama pentru b6 dar pentru climatronicul 2010, nu pentru climatronicul 2013 pe care si l-a montat VPX.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai si daca as cumpara un trim de b7 gri,sau dinala imitatie de aluminiu din plastic,si sa il vopsesc cu codul de culoare de la mine...nu ar merge?:D De renuntat oricum nu renunt,fac ce fac si tot o rezolv cumva...clima deja e montata pe masina! Credeti ca daca ma duc cu un trim la reprezentata il vor vopsii :)))?

Link către comentariu

Cu siguranta, nu.

Cam asta vad eu solutia, iei o rama de B7 si o colantezi in nuanta dorita.

Link către comentariu

"Colantezi" ?:)))) Nu stiu ce inseamna.... Pai oricum asta o vad si eu,alta solutie nu am,sau sa schimb toate trimurile de la bord:))) ceea ce e foarte costisitor si nu am de bagat atatia bani...

Link către comentariu

As vrea sa schimb si eu climatronicul cu cel nou,dar eu am niste extra optiuni...parbriz incalzit si scaune incalzite. Unde gasesc si eu unul care se potriveste? Niciunul din ce am gasit nu are astea...post-83929-13966491699584_thumb.jpgpost-83929-13966491699584_thumb.jpg

As vrea sa schimb si eu climetronicul cu cel nou,dar eu am niste extra optiuni...parbriz incalzit si scaune incalzite. Unde gasesc si eu unul care se potriveste? Niciunul din ce am gasit nu are astea...post-83929-13966491699584_thumb.jpgpost-83929-13966491699584_thumb.jpg

Modificat de Danielul
Link către comentariu

• 4 weeks later...

daca tot am schimbat si can-ul litera Q m-am gandit sa schimb si climatronic-ul

actual este

Address 08: Auto HVAC        Labels: 3C0-907-044.lbl
   Part No SW: 3C0 907 044 AC    HW: 3C0 907 044 AC
   Component: ClimatronicPQ46 050 0404 
   Revision: 00050005    Serial number: 00000000000000
   Shop #: WSC 00000 000 00000
   VCID: 62C01DE2BD98A70EF91

deci trebuie sa modific firele

conector MARO  - pin 7 se taie firul si se leaga de firul de la pin 10 (rezulta pin 7 si 10 – circuit comun)

- pin 8 se taie firul si se leaga la firul de la pin 9   (rezulta pin 8 si 9 – circuit comun)

-   conector NEGRU mare

pin 16 se taie si se leaga la 20
20 nu se mai foloseste – modificare pentru senzorul de calitate.

Quality Sensor : conexiuni in Mufa C - negru

- Pin 1 de la senzor la  Pin 20
     -  Pin 2 de la senzor - masa - Pin 19
     -  Pin 3  de la senzor - Pin 4 on Climatronic

am gasit  5K0 907 044 ES este ok pentru mine?multumesc

Link către comentariu

Da, este ok.

Link către comentariu

Eu l-am găsit pe eBay cu tot cu masca,dar este fabricat in china(nou)

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut,

Pe passatul meu B6(2009, IC alb) am climatronicul acesta (fara incalzire scaune) si as vrea sa trec la acesta (cu incalzire scaune pentru ca o sa vreau sa le adaug). As avea 3 intrebari:

1. Pana o sa montez si instalatia de incalzire in scaune, o sa fie vreo problema ca pun climatronicul cu butoane de incalzire?

2. Butonul "rear" o sa functioneze, in sensul ca o sa bage / opreasca aerul in spate?

2. Rama din cea de-a doua imagine (cod 3AD863082) se potriveste si la B6? Pentru ca banuiesc ca e de la B7 sau CC (ma gandesc daca santul acela mic central - superior e vizibil la B6). Daca nu se potriveste, stiti codul pentru B6?

Multumesc

Modificat de cosmin_mtx
Link către comentariu

1. Pana o sa montez si instalatia de incalzire in scaune, o sa fie vreo problema ca pun climatronicul cu butoane de incalzire?

2. Butonul "rear" o sa functioneze, in sensul ca o sa bage / opreasca aerul in spate?

2. Rama din cea de-a doua imagine (cod 3AD863082) se potriveste si la B6? Pentru ca banuiesc ca e de la B7 sau CC (ma gandesc daca santul acela mic central - superior e vizibil la B6). Daca nu se potriveste, stiti codul pentru B6?

Multumesc

1-nu - o sa ai eroare stocata pe modulul climatronicului si atat

2-nu... deoarece functia este pentru masinile mai evoluate... la B6/B7 e un simplu tub de plastic pana in spate... la altele (printre care si Passat China), au un modul mic de comanda pt ventilatia spate, pe cotiera - de aceea e butonul Rear

3 - nu exista rama de B6 oem, pt clima noua... nu s-a montat asa ceva pe B6.

uite la mine, am facut de ceva timp modificarea asta.... se vede un pic decupajul, cand te uiti din spate... dar din fata, nu. Nu este deranjant... oricum eu mi-am cumparat butonul, astept trimul si imi mut butonul de avarie jos... deci spatiul o sa fie acoperit.

http://vwforum.ro/topic/89593-s-k-f-2-passat-b6-highline/?p=2231434

http://vwforum.ro/topic/89593-s-k-f-2-passat-b6-highline/?p=2247001

Link către comentariu

Multumesc Florin pentru raspunsuri.

Inca una :)  

Daca vrei sa faci schimbarea asta, ce o sa faci cu butonul de avaria de sus, mai bine zis cu locul ala? Vrei sa`l lasi asa sau montezi ceasul de pe B7 acolo?

Link către comentariu

in timp acolo o sa vina ceasul de B7 si trimurile de B7..... dar pana atunci ramane in forma actuala.

Link către comentariu

Care e diferenta intre ele? :)

post-104622-0-86426400-1402415467_thumb.

Link către comentariu

AC..Econ...Dual....Recirculare automata

Modificat de sebip
Link către comentariu

Ala de pe masina este model mai nou.

Are functia de Recirculare Auto (pentru senzor de calitatea aer).

Si are buton pentru functia DUAL.

Link către comentariu

Ala de pe masina e de pe 2006, si asta de jos e de pe modelu din 2008 Bluemotion.

Le-am schimbat, ca nu imi mai merge ventilatia, dau la maxim, si nu merge...credeam ca e de la el dar nu e.

Ce ziceti, ce poate fi? Si daca tot l-am pus asta nou pe masina, sa il pastrez..? sau nu merita?

Link către comentariu

Pai tre sa montezi senzorul de calitate aer...sau daca nu sa modifici ceva pe la fire

Link către comentariu

• 3 weeks later...

pe masina am acest climatronic

Address 08: Auto HVAC        Labels: 3C0-907-044.lbl
   Part No SW: 3C0 907 044 AC    HW: 3C0 907 044 AC
   Component: ClimatronicPQ46 050 0404 
   Revision: 00050005    Serial number: 00000000000000
   Shop #: WSC 00000 000 00000
   VCID: 62C01DE2BD98A70EF91

am cumparat online 5K0 907 044 ES plus trim,inca nu a ajuns acasa :(

întrebarea mea este daca am senzor de calitate aer ?

Modificat de geoland87
Link către comentariu

vad ca e 2005 - nu ai.

Link către comentariu

post-114028-14041202491635_thumb.jpg asa arată,Florin
Link către comentariu

Nu ai senzorul respectiv.

Link către comentariu

vad ca e 2005 - nu ai.

Nu ai senzorul respectiv.

se confirma ce am zis mai sus. 

Nu-l ai dar il poti pune, daca vrei.... cand pui clima noua, se pune si senzorul de calitate.

Link către comentariu

Bine sa inteleg ca nu este obligatoriu acest senzor... Rămân cu eroare si atât ?

Sa înțeles ca aici nu mai umbli pt.ca nu am acest senzor Quality Sensor : conexiuni in Mufa C - negru

- Pin 1 de la senzor la Pin 20

- Pin 2 de la senzor - masa - Pin 19

- Pin 3 de la senzor - Pin 4 on Climatronic

Link către comentariu

nu este obligatoriu, functioneaza si fara.

vezi in posturile anterioare, am postat conexiunile pentru acest retrofit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• aleskxs
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!