Jump to content

Noul meu "Gora"

puick

Postare recomandată

Va salut!

vreau sa va prezint noua mea masinuta:

este vorba de un VW Golf IV 1.9 TDI 101 CP/74 KW, cod motor AXR, an de fabricatie 2003

I-am spus Gora pentru ca este un Golf cu fata de Bora :icon_cheesygrin:

ca dotari va pot spune ca are cruise control,clima,scaune incalzite,geamuri si oglinzi electrice,ABS,ESP, interior piele,cotiera

kilometrii are 248000. care pe o diagnoza mi-au iesit reali,dar nu acord prea mult credit numarului de kilometrii atata timp cat masina merge bine.

de cand am adus-o i-am schimbat farurile,caci cele de Bora originale nu luminau prea bine,i-am schimbat arcurile deoarece masina a venit cu suspensii sport si sincer nu prea avem drumuri de asa ceva si i-am schimbat scutul cu unul metalic.

intentionez sa-i schimb antena cu una tip "aripioara de rechin",sa-i montez o navigatie cu camera pe spate si sa-i cumpar niste jante BBS RS dar de 16.

ca prima investitie insa, la momentul acesta, trebuie sa-i schimb distributia.

post-76782-0-30205000-1351098850_thumb.j

post-76782-0-31148400-1351098856_thumb.j

post-76782-0-27817100-1351098861_thumb.j

Link către comentariu
costyserbanescu

hai ca sparg eu gheata . masina arata foarte bine mai alest ca are fata de bora si este si coupe ( mai rar asa ceva ) . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute . care a fost pretul de achizitie ( daca nu este confidential )

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Gora sau Bolf arata f bine cu precizarea ca nu inteleg ce este acea prelungire de pe luneta. Orice ar fi arata mult mai bine fara.

Link către comentariu

Frumoasa combinatia dintre bot si spate mai ales ca e in doua usi, dar subscriu ca "The_Ego", <limba> aia de pe luneta ar arata mai bine fara.... e doar o parere!

Cat mai multi km fara incindente!

Link către comentariu

masina a costat 3300 in Germania

iar ca sa raspund si lui The_Ego prelungirea aceea de pe luneta este un eleron,cred modificat, cu care a venit masina

Link către comentariu

era mai frumoasa daca si capota si grila erau argintii, nu inteleg de ce au ciunat-o asa :D

tehnic e Bolf, daca era cu spate de bora si bot de Golf se numea Gora :P

Link către comentariu

si multumesc frumos de aprecieri!

mie mi-a placut combinatia plus ca masina merge destul de bine. am uitat sa precizez ca neamtul a umblat un pic si la soft caci sare de 130 CP

Link către comentariu

imi place f mult golful tau mai ales ca este cu fatza de bora,dar crek ca "eleronul" ala trebuie dat jos...nu stiu ce o sa zica cei de la rar de el?!ai interior de piele?

Link către comentariu

o sa vad ce zic cei de la rar,ca trebuie sa o programez

interiorul este din intradevar din piele

nu stiu ce sa zic de "parasolar" :icon_cheesygrin: ,m-am obisnuit cu el plus ca noaptea e foarte bun.poate o sa-l schimb.inca nu sunt hotarat

Link către comentariu

daca zici ca noaptea e bun si te referi la faza lunga celor din spatele tau, cred si vad mai util o folie antisolara pe luneta decat "cozorocul" acela.

Link către comentariu

deocamdata nici nu ma incurca nici nu tin la el prea mult.doar ca nu e momentul sa ma incurc de el.dar daca toti spun ca e NU probabil ca o sa fie NU

Link către comentariu

foarte frumoasa... nu prea s-a vazut pe plaiuri miorite Bolful... s-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

mersi,

costa un pic sa o faci asa,dar arata destul de bine

asta ca discutie generala despre golfuri, nu neaparat vorbind de al meu

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie! Face parte dintr-o generatie de masini fiabile...

Poate stabilim o intalnire prin Targoviste cu DB86CLP si altii daca mai sunt pe aici..! Eu majoritatea weekendurilor mi le petrec pe acolo...

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Foarte faina masina, interesanta si placuta in acelasi timp. Nu fii zgarcit cu pozele, mai pune sa vada si ochiul nostru ce detii! :icon_bounce:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!