Jump to content

Golf V - sportline-

MasinaPoporului

Postare recomandată

MasinaPoporului

Golf 5 sportline:

- an 2005

- motor 2.0 TDI 140 cp BKD 127.000 Km reali

- bixenon din fabrica(auto leveling)

- scaune sportline

- trapa

- plafoniera W8

- 6 trepte

- computer de bord minidot

- dublu climatronic

- incalzire scaune

- geamuri ionizate din fabrica

- volan piele

- 4 geamuri electrice :))

- RCD cu magazie de CD-uri

- cotiera fata

- jante 16 inch (de pe passat cred)

- suspensie sportline( intre sport si comfort ? )

Din ce stiu sunt cateva probleme cu motoarele BKD--> turbina,chiulasa,ambreiaj,pompa motorina.

Turbina am reparat-o. chiulasa are litera B in "coada".

Masina a primit deja un soft de 170 cp si trage foarte bine.

ke7yms.jpg

zwypmb.jpg

20zen9i.jpg

Modificat de MasinaPoporului
Link către comentariu
nicusor_pintilie

Salut, referitor la defecte de fabrica nu le au toate 2.0 tdi bkd ;).Ca dotari is de apreciat farurile si incalzirea in scaune.Dupa ce ai marit puterea motorului simti vreo diferenta la consum de carburant?Sa o stapanesti sanatos si multi km in continuare

Link către comentariu
MasinaPoporului

Diferenta...la consum...nu am iesit deloc din oras...deci nu m am putut bucura nici de caii putere. Merg cu ea linistit si consumul e cam acelasi in oras: 7-8 %.

Link către comentariu

ne place, ne place.......ne place place place.

daca nu e secret ce pret a avut: sunt cam in aceasi situatie....

Link către comentariu
MasinaPoporului

Pret achizitie 4100 in Germania, 4450 acasa...

P.S: Cupola si capota batuta de gheata. :-D

Link către comentariu

Pret achizitie 4100 in Germania, 4450 acasa...

P.S: Cupola si capota batuta de gheata. :-D

si in galati in vara aceasta a fost o grindina de a avariat ff multe masini, in general cele de o generatie mai noua de la 2007 in sus indiferent de marca, ford, opel, vw, dacia, audi. Un exemplu clar l.am avut in parcare langa masina mea si anume, un jetta, a8, logan, citroen c3, un c220, skoda octavia. Cele din 2000-2002 nu au fost afectate. eu am scapat :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
nicusor_pintilie

4000 de euro si 120.000 de km mi e greu sa cred ca is reali km aia de ar fi te as aprecia pentru afacerea facuta

Link către comentariu

Salut

Felicitari pentru achizitie ! Foarte frumoasa masina!

Ai grija cu chiulasa , iti zic asta ca un frate BKD :) care a avut parte de nefericirea asta :)

Uite aici seriile de chiulasa cu problema :

03G 103 308 A years 2003 to 2005.55 almost all cracked

03G 103 308 B years 2005.5 to 2006.6 only a few cracked

03G 103 308 C years 2006.5 to 2007.5 none cracked cracked

Restul detaliilor le gasesti pe forum, sunt multe topic-uri deschise pe aceasta tema.

Iti urez multi km fara incidente !

Link către comentariu

4000 de euro si 120.000 de km mi e greu sa cred ca is reali km aia de ar fi te as aprecia pentru afacerea facuta

+1. Masinile ca cea prezentata costa pe-aici cel putin 9.000 Euro. Cel putin. Asa ca fie a fost o pleasca din partea vreunei rude, fie km. is dubli, fie pretul a fost mai mare. Oricum, nu conteaza, ca vad ca mai nou e o moda sa se laude fiecare cu ce masina buna a luat la bani surprinzator de putini.

In alta ordine de idei, masina e frumoasa. Sa te poarte sanatos si fara probleme :)

Link către comentariu

"P.S: Cupola si capota batuta de gheata. :-D"

asta poate fi explicatia. Se vede si in poze.

Link către comentariu
MasinaPoporului

Kilometrii i-am verificat la reprezentanta si sunt reali (in 1.02.2012 ultima revizie la 112.000 km cand i s-a schimbat distributia). Nu e de laudat ca are putini km pentru ca de acum incep sa apara problemele: kit ambreiaj, turbina, injectoare,pompa motorina. Dupa cum am spus turbina a fost reparata. O masina cu 200.000 km deja are cateva din probleme "rezolvate".

@mad_kat refritor la indoiturile de gheata, se rezolva cu o vopsire totala

Link către comentariu
MasinaPoporului

Ms ms! Deocamdata doar softul...incet incet manerele din interior si butoanele de la geamuri cu crom.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salutare masinaPoporului, ma bucur ca te revad pe forum. Vorbeam mult prin topic-uri cand aveam golfurile 4. Eu am fost plecat ceva timp la bmw-isti ( :tuktuk: ) si acum m-am re-intors pe forum ca am trecut la passat. Vad ca tu tot fan de golfuri esti si "ti-ai tras" un golfan 5. Frumos update. Arata beton mai ales culoarea. Optiunile sunt cat de cat prezente. Bafta la imbunatatiri.

Sa ai noroc de ea si cati mai multi km fara probleme.

Modificat de ninu
Link către comentariu

Frumos foc golfuletul sa-l stapinesti sanatos ,numai bine,si drumuri bune.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!