Jump to content

iculux

Postare recomandată

Hristos a inviat! Paste fericit tuturor!

Link către comentariu
  • 6 months later...

damn, din ce in ce mai multe cazuri de navigatii furate prin spargere a geamului, aveai alarma de fabrica?

Link către comentariu

Fac si eu o presupunere, dar banuiesc ca nici un hot in toate mintile nu sta in masina sa dea trimurile jos si sa desfaca suruburile daca urla alarma in background dupa ce a spart geamul. :D

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

eu doar ma miram ca nu are la nivelul asta de echipare.

in ce zona s-a produs tragicul eveniment?

Link către comentariu

Trimurile se pot da jos foarte repede daca sunt fortate cu ceva. Cu alarma sau fara cine fura asa ceva are destula indemanare sa se miste repede.

Absolut regretabil ca se raspandesc aceste furturi. Din pacate alimentate de cerere.

Sper sa se rezolve cat mai repede si sa nu se mai repete.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Imi pare rau de tot IcU !!! 

Din ce in ce mai multe furturi pentru RNS'uri 

Sper ca ai casco si o rezolvi

Link către comentariu

imi pare rau. In afara unitatii, deranjul cu geamul, etc... e urat.

Al doilea caz de pe vwforum..... imi pare rau

al doilea in cateva zile.... altfel, sunt mult mai multe

Deja ma bate gandul sa pun rcd 300/310... 

pune RCD510.... cred ca stiu ca difera nr de butoane.... si le numara, inainte sa sparga masina - nu am auzit pana acum, de RCD510 furat.

Fac si eu o presupunere, dar banuiesc ca nici un hot in toate mintile nu sta in masina sa dea trimurile jos si sa desfaca suruburile daca urla alarma in background dupa ce a spart geamul. :D

Trimurile se pot da jos foarte repede daca sunt fortate cu ceva. Cu alarma sau fara cine fura asa ceva are destula indemanare sa se miste repede.

Absolut regretabil ca se raspandesc aceste furturi. Din pacate alimentate de cerere.

Sper sa se rezolve cat mai repede si sa nu se mai repete.

corect,,,,,,

Link către comentariu

Asta e.. am impresia ca i-am invitat.. 

Cred ca imi fac si casco.. am tot amanat si abia acum m-am trezit.. Sunt in Bucuresti, fara garaj! Cand am vazut-o am fost socat. Masina era la intrare in scara blocului. Daca in loc de navigatie imi luau.. masina cu totul... ?!?

Azi sau maine vreau sa ajung undeva sa imi pun alarma, si cat mai curand sa imi fac si casco.

Ce alarma sa imi pun?

LE: Acum mi-am dat seama ca Audi si BMW nu mai au unitati care pot fi furate. 

LLE: Daca vr-unul din colegi cauta RNS si gaseste unul cu mufa albastra rupta/avariata - il rog sa ma anunte inainte sa-l plateasca

Link către comentariu

era bine sa ne facem poze la serii.... si sa facem o baza cu cele furate.

In primul rand - CASCO.... exact, daca dispare toata masina, ce faci ??? ...macar asa mai recuperezi din paguba.

Link către comentariu

LLE: Daca vr-unul din colegi cauta RNS si gaseste unul cu mufa albastra rupta/avariata - il rog sa ma anunte inainte sa-l plateasca

pai fa-te cumparator si cauta anunturi, vezi aparatele...cine stie cum pica hotul.

desi cine le fura nu cred ca sta sa puna anunt pe net, il da repede.

oricum, daca ai timp nu ar strica sa incerci...site-urile de anunturi, targ autovit...

Link către comentariu

Imi pare rau sa aud ca inca se mai fura unitatile.

Mie mi se pare inutila alarma, mi-a fost sparta masina parcata in fata judecatoriei, nu au jena si daca ai alarma este posibil sa ti-o si distruga(bord,usa) la repezeala si nervi.

Mai degraba folie antiefractie decat alarma.

Link către comentariu

cam riscant cum de ai mers cu asemenea masina fara casco pana acum.

e de ajuns sa iti "rada" unu beat o oglinda noaptea (toata, nu sticla) si dai alocatia copiilor pe cativa ani pe reparatie :(

Link către comentariu

salut!nasol moment.si eu am avut-o sparta in bucuresti acum 3-4 ani.am ramas fara PDA si detector de radar.

partea nasoala e cu cioburile. intra in gurile de ventilatie.sa dai scaunul la maxim pe spate si sa aspiri ca lumea sub spatar

eu am alarma la ea dar nu a fost un impediment.s-a intamplat la izvor pe splai in mijlocul zilei.

am facut si plangere la politie dar nu s-a rezolvat nimic.

Link către comentariu

Trei ceasuri rele :)

A inceput sapt trecuta cand am dat intr-un canal si am ciupit anvelopa... iremediabil. Am zis... se intampla

Apoi duminica seara mi-au spart masina. Am zis bine totusi k am masina in parcare.

Aseara, in Omv, asteptandu-mi randul la pompa, ce credeti? Imi agata una bara spate in incercarea de a ajunge la pompa de langa..

MOR!

Link către comentariu

da-i cu aghiasma..... glumesc.

Pai nu e vina ta/a ei, ca strazile noastre sunt cum sunt, santiere deschise peste tot..... dar nimeni nu lucreaza la ele.... si in trafic numai capcauni....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!