Jump to content

iculux

Postare recomandată

Va multumesc! Inca nu sunt multumit. In imagine nu se vede, dar e putin saltata de spate si ma gandesc cum sa rezolv...

@lambda_dryver: AZI !!! ..cand vrei tu. 

Link către comentariu

Mai astept, dar daca nu se mai lasa, am inteles ca protectiile de deasupra arcurilor pe spate (nu stiu exact cum se numesc) pot fi inlocuite cu unele mai subtiri, si am mai inteles ca cele de pe TT sunt mai subtiri si se potrivesc. Chiar gasisem si o imagine comparativa pe net, dar nu mai dau de ea. 

Link către comentariu

Pai daca reusesc sa ma eliberez mai pe seara, te sun :D.

Cu bordurile cum te descurci? :))

Link către comentariu

Nu bordurile sunt problema, ci faptul ca e considerabil mai rigida.. cel putin fata de ceea ce resimteam inainte pe Comfort.

Acum pe comfort e.. cum era inainte pe sport :). Incearca sa mergi toata ziua prin oras pe Sport si iti dai seama ce simt eu acum pe Comfort... Pe drumuri bune, pe sport, parca nu-mi vine sa mai calc frana.. :Driver:

In schimb, sunt impresionat de calitatea arcurilor. Stabilitate si manevrabilitate intr-adevar imbunatatite. Squatt -ul si nose dive-ul chiar sunt reduse, simt ca masina se misca mai usor, este mai fașneața.  :emthup:

Ma obisnuisem cu comfortul DCC-ului.. inca nu sunt convins ca voi pastra noile arcuri..

Din ce am vazut eu, bordurile sunt simtite de senzori si le poti evita..

Link către comentariu

Ce nu inteleg eu, este de ce ai vrea niste arcuri mai tari decat cele stoc setate pe sport?

Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

Link către comentariu

Nu am cautat niste arcuri mai tari, ci mai scurte.. De aici si compromisul..

Link către comentariu

Aha, am inteles. Oricum, la ce drumuri avem alea stoc sunt prea joase.

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

a iesit o bijuterie de masina nu ca nu era:-))...Lambda daca ii pui eibach ai riscul sa spulberi bara RRR....Botul la al meu cu arcuri standard este acelasi drac ca al lui iculux...Si asta ma cam sperie..As fi vrut si eu sa ii fac asa ceva...dar inca ma mai gandesc la consecinte...Intr=adevar are alta aderenta...se lipeste de sosea... :icon_bounce:

Link către comentariu

Ce masini frumoase aveti :eek:

Link către comentariu

Nu-si pune si Lambda :)). Prea low pentru mine. Trebuie sa gasesc alta varianta sa o fac mai stabila, fara sa raman fara bara fata, de preferat! :D

Ce masini frumoase aveti :eek: Sent from my ASUS Transformer Pad TF700T using Tapatalk HD

Multumim! Ne lipsesc surorile! Cand le mai facem o revedere? :D
Link către comentariu

Vrei sa spui ca nu e stabila in mod sport?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link către comentariu

E fantastica pentru o limuzina, in modul Sport. Dar la miscari prietenoase. La miscari violente, se poate putin mai bine :D

Link către comentariu

La manevre bruste, de exemplu evitarea unui caine pe strada (noaptea) :D pe la 130-140 km/h risti sa o scapi.. e barca.. am trecut prin asta..

Acum o simt mai bine.. dar e riscant ca e cam joasa.. insa.. sunt masini MULT mai joase pe strazile noastre, asa ca.. tre sa ma descurc

Link către comentariu

Calin. a pus punctul pe "i". Pentru o limuzina, mers normal sau pe autostrada la viteze mai mari, e stabila pe Sport, dar cand incerci sa o fortezi un pic (pe serpentine in drum spre Oradea, in cazul meu), avea tendinta sa scape destul de des; se apleaca spre exterior si pierde spatele...

Link către comentariu

Trebuie mai multa atentie acum sa nu o atingi...dar ai sa te obisnuesti  ;)

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Ma simt mult mai bine cand mai primesc si incurajari de genul asta.. Va multumesc :D

Link către comentariu

Arata mult mai bine. CC-ul asa trebuia sa vina din fabrica :D. Nu cred ca este de speriat garda la sol si oricum bordurile le abordai mai greu din cauza jentilor de 18".

Link către comentariu
JohnnyCiorobea

Daca nu imi fac eu probleme el nici atat :icon_bounce: ....Nu ai cum sa atingi..Am venit la Bucuresti azi cu 4 persoane masina incarcata full.A facut balans  la o denivelare si nu a atins...si denivelarea era destul de nasoala....

Link către comentariu

Pe crangasi am atins la o denivelare la care nu am fost atent.. 

M-am uitat azi pe sub masina si cred ca mi-ar prinde bine un scut metalic. Baia e cam aproape de asfalt..

inca n-am incercat sa intru in parcarile subterane din mall-uri, dar va anunt :)

Link către comentariu

Nu cred ca exista scut metalic OEM... Iar cele la baieti din tabla zincata, taiata drept, fara ranforsari, nu prea ma incanta...

Link către comentariu

Parca exista si OEM.... O sa ma uit in ETKA si te anunt. Daca nu, la Midocar Vitan am vazut ca au scut AM la un pret ok.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!