Jump to content

iculux

Postare recomandată

Va multumesc din nou pentru aprecieri!

@floryn2.0: sper sa iti gasesti masina dorita si sa te mandresti cu ea!

@Sunpall: ce sa zic.. felicitari! smechera alegere! Si la cum arata harta aia.. cred ca RUPE pe demaraj...

Ma gandesc si eu sa ii pun Eibach Pro-Kit pentru tinuta..

Link către comentariu

robi, sunt luminate, cum sunt si trimurile de pe usi.

iculux, doar pe usi (fata/spate?) sunt luminate, pe bord nu? (vazusem la nu mai stiu ce masina ca avea si pe bord o lumina slaba)

Link către comentariu

Acum am vazut ce a intrebat roby, scuze.

Sunt iluminate usile fata spate, fara bord..

am descoperit o optiune care nu imi dau seama ce face si sper sa ma ajute cineva sa inteleg: Travel Mode - are legatura cu pachetul de lumini..

Link către comentariu

Am dibuit ce era optiunea care imi da eroare de bec ars daca o bifez, nu debifez cum am zis initial (o incercasem dimineata pe la 7jumate, am o scuza :P ).

Se numeste travel mode si activata coboara putin farurile :D. Nu numai autoleveling, dar in exterior ca sa nu deranjezi mai le poti cobori.

Totul ca sa nu deranjeze. Pacat ca multi concetateni cu xenon aftermarket pe oglinda de abia daca se obosesc sa miste rotita din habitaclu.

Travel mode o folosesti cand te duci in ANGLIA.

Si intr-o parte.

:)

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitia bijuteriei !

Bine ai venit in club :icon_cheesygrin: Multi kilometrii fara probleme :icon_thumleft:

Te asteptam la o intalnire incognito sa ne aruncam un ochi mai bine.

http://youtu.be/mjkW54K0JDU

Link către comentariu

Multumesc la fel!

Cu siguranta ne vom intalni, numai ca nu prea mai trece nimeni pe la cp ... din cate vad eu..

Trebuie sa ne sincronizam :D

Link către comentariu

Eu si cu hallucinogen ne mai intalnim "spontan" asa, in parcare la Victoriei. Daca ai chef/timp vreodata, poate dai o fuga :D.

L.E: iculux, sunt luminate si pragurile spate? Eu stiam ca doar in fata se lumineaza...

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu

In spate nu scrie nimic si nu sunt iluminate pragurile - doar trimurile usilor sunt.

In spate nu am nici lumina la picioare, nici lumina in partea de jos a usilor, care sa ilumineze baltile in care risti sa cobori :D - trebuie remediata situatia! (varul meu le are pe ambele functionale - passat 2006 rLine)

Ref la intalnirile spontane - cu mare drag vin la Victoriei - 5 minute fac :D

Numai sa ma anuntati - 0741141421.

De regula in weekend plec la Targoviste, dar in cursul saptamanii mi-ar fi comod laVictoriei, cu motoristii.. :))

Apropos, aseara la CP au avut sesiune foto 3 AlfaRomeo BESTIALE!

Link către comentariu

la CC-ul tau, asa vine echipat de fabrica - se pot pune foot light.

Link către comentariu

varul meu are lampa in scaun, care lumineaza in spate, la picioare, la mine nu am vazut asa ceva..

iar in usi, ma gandesc daca o fi cablaj facut.. parca totusi nu as desface fetele de usi - am avut experiente neplacute la bora..

Am mai descoperit ca se pot activa cateva optiuni -

lumina de ceata in ambele lampi - un cablu si codare

inchidere automata geamuri cand incepe ploaia - codare

Daca mai stie cineva altele si ma poate ajuta, apreciez..

LE: acum am vazut ca tu faci si activari, Florin. Poate ne vedem sa imi povestesti ce mai putem face..

Modificat de iculux
Link către comentariu

lampile trebuie montate si tras cablajul.

sunt multe care se pot activa.....

- Rain closing - ai zis

- Comfort closing - sa se ridice geamurile automat, dupa ce ai tinut mai mult pe cheie

- beep - la incuiere- descuiere

- stergere picatura parbriz - dupa spalare.

- lumini sua

- DRL-uri

... etc.

Link către comentariu

Ref la intalnirile spontane - cu mare drag vin la Victoriei - 5 minute fac :D

Numai sa ma anuntati - 0741141421.

De regula in weekend plec la Targoviste, dar in cursul saptamanii mi-ar fi comod laVictoriei, cu motoristii.. :))

Apropos, aseara la CP au avut sesiune foto 3 AlfaRomeo BESTIALE!

Salutare si tie, foarte frumoasa masina, chair am apreciat-o aseara la CP, noi te-am rugat sa stingi putin luminile pentru a putea face poze la Alfele respective !

Link către comentariu

Florin, comfort closing am, DRL cred ca am - sunt becuri in far care se aprind mereu, separat de pozitie! Poate ne vedem intr-o seara sa analizam.

giorgio, mi-au placut mult toate, in special cea rosie de la care nu imi puteam lua privirea. Jantele.. suspensia..

Cred ca o sa imi iau si eu in curand arcuri EibachPro sa o mai las putin...

Link către comentariu

Al doilea stop de ceata se face din vagcom direct, si pe langa cele mentionate de tine, mai merita si marirea delay-ului spalatorului de faruri. La mine spala imediat cum apasam maneta de stergatoare. I-am marit delay-ul la aprox. 2 sec. si este mult mai eficient asa, mai ales pentru lichidul din rezervor :)). Din pacate, la CC, dupa ce ne-am chinuit (Florin mai mult :D) o gramada, ne-am resemnat cu ideea ca nu are Tear Drop ( stergere picatura parbriz - dupa spalare )...

Lumini in usi spate, din pacate, la CC nu se poate deoarece difera controller-ul din usa...

Link către comentariu

La mine cred ca e deja setat delay-ul la spalatoare, pentru ca imi spala numai cand tin mult apasat.. nu stiu exact cat :D

Link către comentariu

Sal.,

Frumos CC dar ar mai avea nevoie de un volan de R-Line + un kit de R-Line .

Acum o informatie pentru viitorii doritori de praguri VOLKSWAGEN INDIVIDUAL :

Codurile pentru ele sunt urmatoarele :

3C8 853 369 4P7 pentru partea stanga

3C8 853 370 4P7 pentru partea dreapta

Pret-ul este dupa cum zice ETKA 220 Euro / parte.

O zi buna .

Link către comentariu

Multumesc!

Ai dreptate, mi-ar placea mult un volan R pe negru lucios, insa nu e chiar o prioritate. Cu siguranta il am in vedere pentru viitor.

Toate cele bune,

icu

Link către comentariu

Haha.. Replici... sa vezi ce rad de vara-miu :))

@corad0: Sincer, am senzatia ca arata chiar mai bine decat face-lift-ul 2013. Parca i-au pierdut din agresivitate...

Oricum, daca as avea bani, cred ca nu m-as da inapoi de la unul nou.. :D

Asa e...si al meu era tot modelul asta....imi plac stopurile pe pozitie in forma aia rotunda... :D, legat de facelift... cu ledurile noi in far...parca arata cam la fel ca passatul, phaetonul....etc etc...ce ziceau si baietii...Oricum cam atat au adaugat la facelift...un pic de cosmetizare la faruri si stopuri..in rest..e identic..

Si un pic de offtopic legat de diplomatul rus care a accidentat pe trecerea de pietoni o tanara....avea un CC R line....frumoasa masina...

http://www.digi24.ro...ei-Rusiei_52101

post-79494-0-64836100-1351260626_thumb.j

post-79494-0-43303600-1351260630_thumb.j

Modificat de corad0
Link către comentariu

Daca scoti doua becuri il faci si pe asta vechi sa zica CC, ca cel nou :))

Si mie mi-a atras atentia cel alb al rusului.. Frumos..

Link către comentariu

Nu e vorba doar de led-uri la CC-ul 2012. Mai sunt multe sisteme de siguranta noi introduse.

Sent from my Galaxy using Tapatalk 2

Modificat de CristianMarin
Link către comentariu

Oricum pe asta nou, trapa il face CC, clar!

Referitor la sist de siguranta, super utila si potrivita tarii noastre este functia care scaneaza traseul cu IR si te anunta daca ai vietati pe strada.. Chiar m-ar incanta asa ceva!

Link către comentariu

Si pachetele mult mai bine gandite, astfel incat sa nu fie contradictorii... Are unele chestii standard in plus: grile luminate, dar si altele in minus: platesti aceeasi bani pentru pregatirea BT Premium, dar nu mai primesti tastatura si nici sertarul de depozitare. Ceasul, in opinia mea, este inutil...

L.E:

Oricum pe asta nou, trapa il face CC, clar!

Referitor la sist de siguranta, super utila si potrivita tarii noastre este functia care scaneaza traseul cu IR si te anunta daca ai vietati pe strada.. Chiar m-ar incanta asa ceva!

Au schimbat ceva la trapa? :sly:

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu

Nu au schimbat.. Tocmai asta voiam sa spun :))

El aduce mai mult cu noul passat si phaeton, dar trapa il face CC

Link către comentariu

Liniile de gama sunt acestea:Passat B6 cu Passat CC,Passat B7 cu VW CC.Sunt exact aceleasi diferente intre B6 si B7 si Passat CC si VW CC!Tragi linie si constati urmatoarea chestie la final,si anume ca pe o singura platforma au facut un model care l-au "impodobit" in mai multe feluri,ce-i drept foarte frumoase!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!