Jump to content

iculux

Postare recomandată

Oare cu modulul de care imi spui tu, ar mai functiona si gadget-ul din bord (tastatura)? As mai putea vedea in BC mesajele/apelurile/.. ? sunt foarte curios cum functioneaza.. Tu il ai pe cel recomandat? Mi-ar placea sa vad restul diferentelor..

Eu l-am schimbat. Cu modulul actual nu-mi functioneaza tastatura din bord. Oricum nu am folosit-o decat de maxim 5 ori. Nu tin minte numerele si prefer sa le caut in agenda pe RNS. In cateva zile o sa fac test cu alt modul care ar trebui sa stie si tastatura. SMS-urile se vad in BC doar pe rSAP. Problema pe care o vad eu cu rSAP e ca telefonul , in acest mod, e mort nu mai poti face nimic cu el (de exemplu net sau sa raspunzi la un SMS).

Modificat de CristianMarin
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Fusesem si eu la tipul care o avea la vanzare pe autovit.ro sa o vad ca-mi faceau cu ochiul exact pragurile ( Florin stie ce vorbesc :))... ) si ornamentele negre cu lumina ambientala, dar omul, serios de altfel, nu a vrut sa le dea la schimb :D ( auzi la el, sa nu vrea :))! ).

Arata foarte bine masinuta si la pretul ei, chiar vine dotata nu gluma. Multi kilometri fara probleme iti doresc si poate ne intalnim sa o mai admir si eu nitel.

P.S: Legat de rSAP si altele de genul, nu inteleg de ce, dar la a mea merge Iphone-ul fara niciun fel de problema atat ca telefon cat si ca sursa externa pentru muzica, si asta mergandu-mi si tastatura din bord. Cam ciudat, fiind acelasi an cu a ta, Cristi... Intr-adevar, nu am vazut vreo optiune de trimitere mesaje sau intrat pe net, dar oricum nu mi se pare "kosher" sa ai astfel de activitati in timpul condusului...

Link către comentariu

Probabil ca nu ai rSAP lambda_dryver. La fel am pus si eu pe masina mea modul fara rSAP. Merge tastatura si Iphone 4 IOS6 dar nu SMS. Daca venea din fabrica aveam si SMS.

Frumoasa masina. Sa te bucuri de ea. As zice sa o intretii si ii oferi multe plimbari

Link către comentariu

Nu stiu ce modul am. Habar n-am nici unde trebuie sa ma uit ca sa vad... Probabil e la fel ca la Circoloco. Stiu doar ca-mi merge iPhone-ul atat ca telefon, cat si ca media player.

P.S: Sa nu facem off-topic aici in thread-ul lui iculux, poate ne mutam in alt thread/arie?

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Jantele sunt criminale! Sa o stapanesti sanatos, ai facut o alegere excelenta.

Nu te zgarci la poze :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

M-am lamurit cu bt!

Am verificat astazi si am modul Novero HT-2 cod: 5N0 035 730 B - Multumiri lui Florin si lui CristianMarin!

Conform informatiilor de aici am nevoie de 5N0 035 730 D, care costa in jur de 200 de euro pe ebay. Asadar, aceasta devine urmatorul upgrade :D.

Multumesc tuturor pentru urari , la fel va doresc si eu voua.

Link către comentariu
costyserbanescu

arata foarte bine masina . pune si poze cu pragurile ca sunt curios cum se vede :D . sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute

Link către comentariu

Deci Passatul asta, arata intr-un mare fel

....si Passatul B6 e frumos, dar CC-ul asta e prea sexy, prea pervers...

Link către comentariu

in legatura cu AWD....stiu ca 4 motion este disponibil doar pe modelul asta nou cu facelift...

nu are legatura... erau, asa cum are si Cristi.

in 2007 am configurat unul si nu era disponibil 4motion pe TDI...tot modelul asta...puteam sa aleg Passatul normal era disponibil 4motion pe break....si eram gata gata sa iau din ala...dar mi-a placut designul CC-ului cu designul asta sportiv mai ales ca numai ce aparuse. ...geamurile fara rama sunt FITZA :D...un CLS mai ieftin :P....era foarte misto....arata bine si acuma :)

Modificat de corad0
Link către comentariu

In 2007? CC-ul s-a lansat in 2008 in SUA. In 2009 a fost disponibil in europa.

Sent from my Galaxy using Tapatalk 2

Link către comentariu

Haha.. Replici... sa vezi ce rad de vara-miu :))

@corad0: Sincer, am senzatia ca arata chiar mai bine decat face-lift-ul 2013. Parca i-au pierdut din agresivitate...

Oricum, daca as avea bani, cred ca nu m-as da inapoi de la unul nou.. :D

Modificat de iculux
Link către comentariu

Parerea mea: din pacate noul CC aduce prea mult cu Phaeton. Ori eu vreau un coupe, nu o limuzina (fie el si cu 4 usi).

Link către comentariu

sustin ! toate sunt la fel.... pune b7 langa Phaeton... aceeasi imagine, alta dimensiune.

Link către comentariu

Singurul lucru care diferentiaza Noul CC sunt stopurile cu led, care au forma de CC. Personal, mi se pare un B7 mai plonjat.

Link către comentariu

cel mai frumos CC pe care l-am vazut pana acum si cel mai dotat, sa il stapanesti sanatos

cat despre DSG mi se pare ca se imbina perfect cu un diesel de 170 cai, doar trebuie sa te obisnuiesti putin cu ea

Link către comentariu

Am facut niste poze in viteza.

Ignorati gunoiul din fata masinii :) asa se lucreaza in tarisoara noastra.

post-14134-0-64820400-1351182805_thumb.j

post-14134-0-22434900-1351182842_thumb.j

post-14134-0-82997200-1351182861_thumb.j

Link către comentariu

Frumoase pragurile!

Poti sa pui si un rand la intrarea in casa, la cat de bine arata :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!