Jump to content

iculux

Postare recomandată

Zilele trecute am fost sa imi schimb buletinul fara sa imi dau seama ca imi vor expira numerele provizorii.

Acum astept buletinul ca sa imi pot inmatricula masina. Cred ca vreo 2 saptamani nu o sa o pot aduce la intalniri.. :(

Nu am aflat nicio parere relativ la arcurile Eibach PRO.. Are cineva pe CC cu suspensie DCC?

Link către comentariu

Nu cred sa aiba cineva si DCC si modificari pe partea de suspensie, dar si eu sunt curios cum s-ar comporta. Totusi, din ce stiu eu, nu este recomandat sa mergi pe o varianta de amortizor stock + arcuri sport, cu atat mai mult pe o suspensie adaptiva precum DCC-ul...

Link către comentariu

O recomandare ar fi KW care au kit pentru suspensie adaptiva. Astept inca feedback de la TEFF.

Sent from my Galaxy using Tapatalk 2

Link către comentariu

Am avut eu pe golf DCC cu Eibach pro kit si nu au avut nici o problema amortizoarele stock, atata timp cat scazi doar 3 cm nu e nici o problema.

Link către comentariu

Cam acelasi lucru am citit eu.

Kitul PRO este folosit pentru mai reduce putin garda la sol, putand fi utilizat impreuna cu amortizoarele stock ale masinii, numai ca nu am gasit nimic despre DCC..

Tu cati km ai facut cu ele? faceau vreo diferenta cei 3 cm (dpdv vizual, in primul rand..)?

Link către comentariu

O recomandare ar fi KW care au kit pentru suspensie adaptiva. Astept inca feedback de la TEFF.

Da. Banuiesc ca alea is super, dar la pretul ala, rupe buzunarul :icon_confused: ...

Link către comentariu

Eu as merge strict pe arcuri Eibach, mai ales pentru un CC. Daca nu esti macar o data la 2 saptamani pe drumuri virajate, nu merita o suspensie completa, parerea mea.

Daca e si daily driver, cu atat mai mult.

Arcurile coboara destul de mult, deci efectul vizual favorabil e garantat.

Link către comentariu

Multumesc JUG. Pe Eibach cred ca o sa merg.. din cate am mai analizat, varianta PRO nu ar avea probleme cu DCC..

Referitor la intalnire - sunt pe lista :). Abia astept sa va analizez cc-urile..

Am citit un thread despre pompele de inalte la CR si am verificat de pilitura..

Rezultat - zero (deocamdata).

post-14134-0-49584800-1352749771_thumb.p

post-14134-0-33044600-1352749782_thumb.p

Link către comentariu

SI eu pe al tau :D. Cred ca si eu o sa ma orientez tot catre Eibach Pro Kit, cu toate ca ideal ar fi KW DDC coilover kit... Mai prospectez!

Legat de pilitura, cred ca noi doi avem prea putini kilometri ca sa ne facem griji, momentan...

Link către comentariu
  • 4 months later...

Acum sa faci tot retrofit-ul ca erau cam reci duminica puse pe 3 :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

claar... Am discutat putin cu Florin. Astept sa imi spuna pretul componentelor lipsa.. 

Link către comentariu
lambda_dryver

Frumos asa, dar va fi si mai frumos cand va fi complet! :D

Link către comentariu

Sal.,

Frumos CC-ul.

Daca faci cumva retrofit la incalzirea scaunelor spate te rog sa postezi si pe forum un DIY cu operatiunea .

As fi si eu interesat de aceasta treaba .

O zi buna,

Si spor la modificari .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

astazi mi-au venit arcurile Eibach dar am avut dezamagirea sa vad ca sunt liniare desi cei de la Custom Tuning au intrebat daca sunt progresive si au primit raspuns afirmativ. Acum nu stiu ce sa fac.. sa le iau asa liniare sau sa imi iau banii inapoi??

A mai comandat cineva eibach pentru CC? Oare vin doar liniare sau a fost vreo eroare in comanda asta?

Link către comentariu

Peste tot pe unde am vazut pe net, scrie clar ca pentru CC-urile cu DCC, kitul de arcuri este "Progresive". Cred ca au incurcat ceva la comanda! :(

Link către comentariu

Am primit raspuns de la Eibach. Arcurile pentru Vw Passat CC sunt liniare si nu progresive, din motive tehnice si de performanta. Deci nu a fost nicio greseala la livrare.

Maine le pun!  :icon_bounce:

Link către comentariu

Sa bagi si niste poze repede dupaia sa "vaza" si ochii mei :D !

Link către comentariu

2j6qt4.jpg

5n0il0.jpg

SPATE: eibach vs stock

4v1hxc.jpg

FATA: eibach vs stock

14nlr1y.jpg

Modificat de iculux
Link către comentariu

O mai las putin, poate se mai aseaza si apoi ii trag si o poza.

Arcurile noi au incaput fara sa le comprim.

Diferenta la stabilitate e destul de mare, cel putin pe mine m-a impresionat. Nu ma asteptam la asa schimbare doar din arcuri. 

Ma enerveaza ca sta putin mai sus spatele decat fata..

Link către comentariu

Intr-adevar, este exact ce trebuie! Arata foarte bine, iculux! Cand ne intalnim sa mai facem o comparatie? :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!