Jump to content

iculux

Postare recomandată

De curand am facut o noua achizitie:

CC Individual 2010

2.0TDI 125kw DSG

Suspensie ajustabila, biXenon adaptiv + cornering

Senzori parcare, lumini, ploaie, antiorbire, presiune pneuri

RNS 510 cu HDD, SD, USB, Bluetooth Premium (care nu haleste iPhone.. :sly: )

Scaune piele, electrice, incalzite, cu memorii

si multe altele care nu imi vin in minte..

Trage binisor, imi pare rau ca nu am reusit sa il iau cu AWD, dar... poate mai tarziu.. o sa le pot avea pe toate :D

Nefiind obisnuit cu transmisie automata, ma cam streseaza faptul ca DSG tine motorul sub 2000 de ture, si ca are LAG destul de mare.. dar probabil e specific cutiilor automate.. (oare se poate rezolva cu resoftare?)

Imi plac mult pragurile inscriptionate Volkswagen Individual iluminat! Am observat ca nu prea se inalnesc des :icon_cheesygrin: . De asemenea, trimurile PianoBlack au lumina in spate :icon_cheesygrin: .. super cool!

Aaaa.. era sa uit, PADELE la volan, mi se pare fenomenal ca un diesel de 170 de cai are padele la volan.. :)) Dar sunt cool, le mai folosesc la distractie.. si cand previzionez ca voi avea nevoie de cuplu - ca sa nu mai astept reactia cutiei..

post-14134-0-61381200-1351063018_thumb.j

post-14134-0-52523200-1351063024_thumb.j

post-14134-0-45483300-1351063037_thumb.j

post-14134-0-53359800-1351063051_thumb.j

post-14134-0-60812700-1351063059_thumb.j

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ! Arata superb.....

Bluetooth - trebuie inlocuita unitatea, daca vrei sa mearga pe Ip - acuala, pe Rsap - nu stie sa se conecteze cu ce ai tu.....

multi km fara probleme !

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Ooooo da, felicitari pentru masina!! Nu te stresa cu DSG-ul ca stie ce face. O tine sub 2000 rpm pentru consum. Daca vrei mers sportiv pui in S si e alta masina. Vreau eu pragurile alea!!!!! Pentru upgrade de bluetooth care sa mearga cu iphone e simplu, se inlocuieste unitatea de sub scaun pentru ~ 200 eur.

Link către comentariu

Ceva frumos! Welcome to the club :D Multi km inainte fara incidente! Frumoasa combinatia de culori in interior :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina :)

Am mai vazut la un CC R-line si la un A6 lumina sub trimuri. Ceva deosebit :D

Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Multumesc tuturor! Referitor la Bluetooth, cred ca o sa imi schimb telefonul ca oricum mi s-a luat de iPhone.. mai ales ca noua versiune nu ofera nimic spectaculos..

Iar sub scaun, este de fapt alta unitate :D - Amplificare Blaupunkt - sunt destul de multumit si de sunet..

Am facut deja primele "mods":

Vopsit etrieri - negru

Deblocat VIM :D

Link către comentariu

Cum zici tu, dar vei gasi extrem de greu telefoane noi care sa stie rSAP. Tre' sa fie si dintii albastrii tot acolo. Baga o poza cu iluminarea aia de la trim-uri ca sunt curios.

Link către comentariu

Am testat cu succes: Galaxy S3, Nokia N97 mini, Nokia 6700 Chrome

BB Curve nu se conformeaza :)) Nici HTC Wildfire..

Un 6700 mi-ar placea - sa vad daca mor fara smartphone - cu toate ca ma ajuta mult sa am acces la mail oricand. Mai analizez!

O sa fac poze si cu trim-urile si cu pragurile... probabil in weekend.

Link către comentariu

Am condus un CC aproape identic cu al tau, doar exteriorul era moccacino sau ceva in genul si avea doar 11 k km . Belea masina. Felicitari ptr achizitie

Link către comentariu

Uooouuu SUPERBA !! Multi km fara probleme si poate ma lamuresti si pe mine cu niste chestii: pragurile inscriptionate Volkswagen Individual iluminat; trimurile PianoBlack au lumina in spate( eventual niste poze care sa elucideze misterele); si daca se poate spune un pret de achizitie !!

Link către comentariu

Dupa ce ca este un CC mai este si Individual, pff, foarte tare :) Sa o conduci cu placere si fara probleme. Si eu sunt curios legat de pretul de achizitie :D

Modificat de azreil24
Link către comentariu

sub scaunul soferului - amplificatorul

sun scaunul pasagerului - bluetooth

Link către comentariu

sub scaunul soferului - amplificatorul

sun scaunul pasagerului - bluetooth

Da, am uitat sa mentionez de ce scaun e vorba. Merci Florin.

Modificat de CristianMarin
Link către comentariu

Doamneee cum sunt scaunele alea si fetele de usi. Ma urc in a mea cu tapiterie stofa si parca e de Logan. :)

Link către comentariu

Foarte misto masina!...am avut si eu CC si mi-a placut foarte mult...sa o stapanesti sanatos!ce pret de achizitie a avut? ai luat-o noua? in legatura cu AWD....stiu ca 4 motion este disponibil doar pe modelul asta nou cu facelift...

Link către comentariu

4 motion era disponibil in 2010 pe benzina 3,6 si motorina varianta 2.0 170 cp

Modificat de CristianMarin
Link către comentariu

Hai cu pozele ca m-ai facut curios cu iluminatul pragurilor si trimurilor!

Sa o stapanesti sanatos, e o bijuterie! ;)

Link către comentariu

in legatura cu AWD....stiu ca 4 motion este disponibil doar pe modelul asta nou cu facelift...

nu are legatura... erau, asa cum are si Cristi.

Link către comentariu

superba masina! clar urmatoarea mea masina o sa fie CC . sa o stapanesti sanatos si cat mai multe peripetii frumoase cu ea!

Link către comentariu

Am testat cu succes: Galaxy S3, Nokia N97 mini, Nokia 6700 Chrome

BB Curve nu se conformeaza :)) Nici HTC Wildfire..

Un 6700 mi-ar placea - sa vad daca mor fara smartphone - cu toate ca ma ajuta mult sa am acces la mail oricand. Mai analizez!

O sa fac poze si cu trim-urile si cu pragurile... probabil in weekend.

Cu Nokia va merge (rSAP este protocol proprietar Nokia), dar cu sistem de operare Symbian. Si astea sunt deja vechi. Eu ziceam de zmartfoane.... Samsung este singurul care a implementat rSAP la seria Galaxy, dar si acolo au fost tot felul de probleme si nu a mers la toate ROM-urile. Acum la JB iar sunt probleme, ca nu se deconecteaza cum trebuie.

Link către comentariu

Oare cu modulul de care imi spui tu, ar mai functiona si gadget-ul din bord (tastatura)? As mai putea vedea in BC mesajele/apelurile/.. ? sunt foarte curios cum functioneaza.. Tu il ai pe cel recomandat? Mi-ar placea sa vad restul diferentelor..

Link către comentariu

Da-mi voie sa te invidiez si atat! :D

Sa te duca unde vrei, fara probleme si in siguranta!

Sa aveti grija unul de altul si sa il stapanesti sanatos!

Ps: Lancer-ul de 1.8 (benzina, ce e drept) si 143 CP (pe care l-am avut) avea padele la volan. ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!