Jump to content

motor 1.9 TDI de B5 pe un B4

black-panther
 Share

Postare recomandată

Buna,

Aveti idee daca se poate din punct de vedere tehnic sa montezi un motor 1.9TDI ce provine de la un B5 pe un B4? Daca doar in anumite conditii, care ar fi acestea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ai grija ca trebuie sa modifici si la nivel de panou de foc pt ca motoarele la B5 is momtate longitudinal iar la B4 is montate transversal, trebuie sa sudezi alte puncte de fixare la motor si cutia de viteza, daca tot vrei sa pui motor de generatie mai noua verifica prima data daca motarele de Golf 4 au acelasi sistem de pozitionare. si verificaca cu un mecanic bun cam la ce pret ai ajunge un motor complect + cutie viteza + instalatie electrica + calculator + immo + manopera + alte accesorii de care mai ai nevoie ...

bafta

Link către comentariu

Fizic / mecanic poti sa il montezi,intreaba la RAR cat te costa si care sant conditiile de omologare asta in cazul in care vrei sa il treci in acte.

Link către comentariu

Mai bine cauti un motor de golf 4, ca acela e montat trasversal, ca la b4.

Link către comentariu

Nu dezinformati "publicul" :icon_geek: la B4 motorul NU ESTE amplasat transversal ci LONGITUDINAL ...atasez o poza....am avut si Audi 80 B3 si la acesta motorul este tot longitudinal....singurele Audi-uri(generatiile pana in 2005...la acestea mai noi nu sunt sigur) cu motor transversal sunt Audi A3 (daca gresesc sa ma corecteze cineva)....in rest toate au motorul amplasat longitudinal :dry:

Atasez inca o poza cu motorul de B4 si una cu cel de la A4 B5 ...la prima vedere par la fel...dar trebuie sa mergi cu un mecanic sa vezi daca fizic se potrivesc prinderile

post-1689-0-58341300-1350963992_thumb.jp

post-1689-0-19247200-1350964218_thumb.jp

Modificat de carabusm
Link către comentariu

:lol: :lol: :lol:

@carabusm,

toata lumea vobeste aici de Passat 35i B4 (ce ai tu in semnatura) si B5...

Link către comentariu

scuze eram adormit la ora aia....uitati tot ce am scris :lol: :lol: :lol: ce sa faci puterea obisnuintei....sunt membru si pe clubaudi

Modificat de carabusm
Link către comentariu

va multumesc pentru raspunsuri. daca intreprind ceva in directia asta voi posta.

Link către comentariu

• 2 months later...

nu am mai schimbat motorul cu totul ci am schimbat doar blocul si chiulasa celui vchi

Link către comentariu

Motorul vechi era 1Z?

Blocul si chiulasa "noi" sunt tot de 1Z sau alt cod motor?

Link către comentariu

• 1 year later...
black-panther

tot 1Z, daca mai conteaza :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

sal am schimbat doua garnituri la pompa de injectie si reglata bine ce mai trebuie de facut!!??

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!